Şimdi Ara

Türkiye'nin En kalabalık ilçesine Esenyurt'a GigaFiber istiyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, artık Türknet resmi sayfasında Gigafiber alt yapı talebinde bulunabiliyoruz.

Türkiye'nin en kalabalık ilçesinde yatırımları olmaması üzücü bir durum. Ama artık yoğun taleplerimize karşılıksız kalacaklarını düşünmüyorum TürkNet'in <3

Esenyurt Yunus Emre mahallesi 383 sokak için taleperlerde bulundum. Tüm mahalle halkına elimden geldiğince talep oluşturması için rica da bulunucağım.

turknet
    Gigafiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAGRİ36 -- 28 Mayıs 2022; 0:47:5 >

• Proje ekiplerimiz tüm talepleri değerlendirmektedir Yatırımlarımız her bölge için devam edecek.
  • Valla ben de talep oluşturdum. Altyapıyı kursunlar, ölene kadar Turknet'le devam ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Esenyurt'un önce il olması lazım bence, avrupadaki bazı ülkelerden büyük kendisi  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 29 Mayıs 2022; 11:25:21 >
  • Esenyurt Pınar Mahallesi 1476.sk Talepte bulundum hiç bir cacık olmuyor eğri oturup doğru konuşalım.

• Benizakura kullanıcısına yanıt
    Her bölge için yatırımlarımız devam etmektedir, talepleriniz proje ekipleri tarafından değerlendirilecektir.
  • 1469.sokak Çınar mahallesi gelirse ilk ben alacağım

• 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt
    Talep olarak iletebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.