Şimdi Ara

Türkiye'nin En Kötü Gün Taraftarı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

GS ve BJK değil. FB hakkında ise yorum yapmak çok zor. Çünkü FB uzun yıllardır şampiyonluk yarışının içinde; en kötü dönemlerinde dahi ilk 2 ya da ilk 3 içerisinde olabiliyor. Haliyle kötü gün taraftarlarının kaçmaya fırsatı kalmıyor O yüzden FB'deki durumu bilemiyoruz.

GS ve BJK'yi ise gördüğümüzden dolayı biliyoruz. Hatta foruma göre bile yorum yapılabilir: Takımlar kötü gittikçe GS'li ve BJK'li üyeler daha az yorum yapmaya başlar. Forumda bir rahatlama olur o yüzden Bu aralar 3 takım birden şampiyonluk yarışında olduğundan işler karışık. Bu yarış geçen sene olsaydı daha da karışık olurdu ortalık; malum bu sene genel olarak futbola olan ilgide düşüklük var.

Tam aynısını ben yazacaktım benden önce davranmışsın yine.

Bunu sen yazsan konunun hiti 5 katına çıkardı. GS ve BJK'liler imza toplardı "kandorfeyta banlansın' diye. İçine bir tutam trollük atmadan yazı yazmazsın sen
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

quote:

GS ve BJK değil. FB hakkında ise yorum yapmak çok zor. Çünkü FB uzun yıllardır şampiyonluk yarışının içinde; en kötü dönemlerinde dahi ilk 2 ya da ilk 3 içerisinde olabiliyor. Haliyle kötü gün taraftarlarının kaçmaya fırsatı kalmıyor O yüzden FB'deki durumu bilemiyoruz.

GS ve BJK'yi ise gördüğümüzden dolayı biliyoruz. Hatta foruma göre bile yorum yapılabilir: Takımlar kötü gittikçe GS'li ve BJK'li üyeler daha az yorum yapmaya başlar. Forumda bir rahatlama olur o yüzden Bu aralar 3 takım birden şampiyonluk yarışında olduğundan işler karışık. Bu yarış geçen sene olsaydı daha da karışık olurdu ortalık; malum bu sene genel olarak futbola olan ilgide düşüklük var.

Tam aynısını ben yazacaktım benden önce davranmışsın yine.

Bunu sen yazsan konunun hiti 5 katına çıkardı. GS ve BJK'liler imza toplardı "kandorfeyta banlansın' diye. İçine bir tutam trollük atmadan yazı yazmazsın sen

Size hala troll olmadığımı anlatamadım galiba admin bey. Bir kaç aya zaten yönetici olacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kabul edin Türkiye'de böyle bir şey yok. Kocaelispor taraftarı diyen televizyondaki gaza yenik düşmesin alakası yok.

İngiliz ve Alman takımlarının çoğunluğu.
  • camur_abi kullanıcısına yanıt
    ADS var.
  • beşiktaş'tır.

hiç anlamadım gs ve fb varken neden bjk'yi tuttuklarını...
    zaten istanbul takımı tutuyorsun diğer başarılılar varken bu bjk sevgisi nerden geliyor? diye hep sordum kendime.
    sonra bu adamların gol sevinci, üzüntüsü vs. her şeyleri daha candan gibi. 7-77'ye bütün bjk taraftarı aynı şeyleri hissediyor gibi.
    ben 2 sene başka takımın şampiyonluğunu gördüğümde ulan bu seferde şampiyon olamazsak bırakırım bu takımı, bu ne lan sürekli cefa, sürekli acı, ne biçim takım lan bu vs. şeyler derken herifler 5-6 yıl şampiyon olamayışlarını hiç akıllarına getirmeden sanki son kez maça gidiyormuş gibi, final maçıymış gibi ilgi gösteriyorlar. öyle düşünüyorlar. imrenirim bjk taraftarına.

not: ads, kocaeli, sakarya, ankaragücü, göztepe, karşıyaka vs. sayarsın da bu adamların semti, şehri zaten. bjk istanbul takımı ama taraftarı bu kadar başarısızlıklarla dolu sezonlara rağmen hiç bıkmadı.

• Adanademirspor bnce

• quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

beşiktaş'tır.

hiç anlamadım gs ve fb varken neden bjk'yi tuttuklarını...
    zaten istanbul takımı tutuyorsun diğer başarılılar varken bu bjk sevgisi nerden geliyor? diye hep sordum kendime.
    sonra bu adamların gol sevinci, üzüntüsü vs. her şeyleri daha candan gibi. 7-77'ye bütün bjk taraftarı aynı şeyleri hissediyor gibi.
    ben 2 sene başka takımın şampiyonluğunu gördüğümde ulan bu seferde şampiyon olamazsak bırakırım bu takımı, bu ne lan sürekli cefa, sürekli acı, ne biçim takım lan bu vs. şeyler derken herifler 5-6 yıl şampiyon olamayışlarını hiç akıllarına getirmeden sanki son kez maça gidiyormuş gibi, final maçıymış gibi ilgi gösteriyorlar. öyle düşünüyorlar. imrenirim bjk taraftarına.

not: ads, kocaeli, sakarya, ankaragücü, göztepe, karşıyaka vs. sayarsın da bu adamların semti, şehri zaten. bjk istanbul takımı ama taraftarı bu kadar başarısızlıklarla dolu sezonlara rağmen hiç bıkmadı.

Güzel bir yorum daha.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Göztepe tabi her taraftar kendine göre kötü gün taraftarı. Ama Göztepe taraftarının yaşadıklarını dünyada az yaşayan taraftar var son 14 yılda 6 kere küme düşen , son 34 senede sadece 3 kere süperligde oynamış. Süperligde de en son 12 yıl önce oynamış şuanki taraftarların yarısından çoğunun gördüğü en büyük başarı ptt 1.ligde 13.lük takım taraftarları bence en kötü gün taraftarı ifadesini hak ediyor.
  • anlatım bozuklugu op
  • torres_35 kullanıcısına yanıt
    alt liglerdeki takımların bahanelerine bayılıyorum..

Kardeşim şu ligte saygı duyacağım tek takım taraftarı ADS'dir.Adamlar passolige rağmen stadı fullüyor.Göztepe taraftarı ne yapmış?passolig yok cart yok curt yok stat bomboş.Bırakın Allah askına altay macına gitmeyi biliyorsunuz diğer maçlar bomboş.Amaç holiganlık....
  • "Eskiden" Fenerbahçe taraftarıydı.
  • 3 büyüklerden bahsediyorsak Beşiktaş derim ben.10 yıldır şampiyonluk yok üstüne birde feda yapıldı aynı destek devam etti.3 temmuz gibi bi süreç yaşasalardı ne olurdu bilemem ama yinede Beşiktaş taraftarı takımını karşılıksız seviyor diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalpleriFethedenRenkler

alt liglerdeki takımların bahanelerine bayılıyorum..

Kardeşim şu ligte saygı duyacağım tek takım taraftarı ADS'dir.Adamlar passolige rağmen stadı fullüyor.Göztepe taraftarı ne yapmış?passolig yok cart yok curt yok stat bomboş.Bırakın Allah askına altay macına gitmeyi biliyorsunuz diğer maçlar bomboş.Amaç holiganlık....

Bak bakalım Ads kaçıncı sırada, Göztepe en kötü zamanında 6 bin kişiye oynuyor. Maçların hepsi saat 13:30'da sadece Altay maçı akşam oynandı.Göztepe taraftarlarının yaptığına küçük bir örnek 99-00 küme düşülen sezonda Türkiye süperligi seyirci ortalamasında 1.sıra. Milyonlarca taraftarı var denilen Fb kaç kişiye oynuyor ? Polis seviciler gelmiş yine, Fb taraftarları içinde holigan yok mu her takımda var sanki maçlara takım elbise ile gidiyorsunuz, Türkiye'de yaşıyoruz kendimizi kandırmayalım. Son olarak bu videolar sana gelsin özellikle 2.videoyu sonuna kadar izle.

• En kötüyü bilmemde en iyi gün taraftarının GS olduğu çok açık
  • Bu ülkede Fenerbahçe'ye gelene kadar kötü gün taraftarı denilecek daha çok taraftar grubu var bence. Eğer üç büyükler arasında bir tercih yapılacaksa ben Beşiktaş diyorum.

Bir Galatasaray taraftarı olarak objektif konuşmak gerekirse Galatasaray kesinlikle değil. Bunda herkes hem fikirdir. Ligi 8. sırada bitirdiğimiz sezonda takımı takip eden çok yokken, soranlara "Galatasaray'ı tutuyorum; ama futbolla pek ilgilenmiyorum" diye yanıt veren azımsanmayacak sayıda kişi varken, şampiyon olduğumuz ve başka başarılar da yakaladığımız sonraki sezonlarda çevremde emin bir şekilde "Ben Galatasaraylıyım" diyenler birden çoğaldı. :) Ne yapalım, böyleleri de var işte.

Üç büyüklerden önce, Süper Lig'deki Anadolu takımları ve PTT 1. Lig ve aşağısındaki takımlar içinde, "kötü gün taraftarı" tabirinin sözlük tanımı olabilecek taraftar grupları var. Onları takdir ediyorum. Göztepe var, KSK var, ADS var...

Facebook'ta "Dünya Tribünleri" adlı bir sayfa var. Bu konu için sayfadaki gönderileri ve fotoğrafları incelemenizi öneririm.

www.facebook.com/theworldtribune

• şehir takımlarıdır

bursa, trabzon, eskişehir, adana (her ikisi de), kocaeli, sakarya. unuttuğum vardır mutlaka.

kaçıncı ligde olursa olsun takımları, ölümüne desteklerler

özellikle bursa 2.ligteyken çok şaşırmıştım taraftarına. bursa daydım sezon açılışında

• quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Kocaelispor der giderim. Adamlar BAL liginde rekor kırdılar ki bu takım zamanın 1. liginde demirbaş takımlardandı.

Şuan tribünlerin doluluk oranlarına bakacak olursak, kimse FB, GS , BJK demesin.

Bal liginde passolig var mı ?

lig başlarından fenerbahçede yoktu passolig. Lig ortalarına doğru geçti diye biliyorum geçtikten sonrada değişen bir şey olmadı. GFB'liler maça gidemediğinden boş fb'nin tribünleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

quote:

quote:

Kocaelispor der giderim. Adamlar BAL liginde rekor kırdılar ki bu takım zamanın 1. liginde demirbaş takımlardandı.

Şuan tribünlerin doluluk oranlarına bakacak olursak, kimse FB, GS , BJK demesin.

lig başlarından fenerbahçede yoktu passolig. Lig ortalarına doğru geçti diye biliyorum geçtikten sonrada değişen bir şey olmadı. GFB'liler maça gidemediğinden boş fb'nin tribünleri.

yahu bu sezonun başını mı örnek veriyorsun illa ? 3 Temmuzdan sonraki seyirci ortalamasını koy konuşalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

quote:

quote:

yahu bu sezonun başını mı örnek veriyorsun illa ? 3 Temmuzdan sonraki seyirci ortalamasını koy konuşalım

Passolig bu sene gelen bir şey. Sen passolig yazmışsın onun cevabını verdim ben. Bu sezona kadar diğer takımlarında tribünleri doluydu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Şike zamanında da gördük bütün türkiye'ye örnek olduk.O mali sıkıntılar içinde taraftarımız fenerıum'da rekor kırdı ve statlar hep doluydu.Bunu kanıtlarla sunabiliriz kötü günde ve iyi günde de hep takımımızın yanındayız.

Hey yavrum hey kotu gunmus sike yaptiniz diye odul verceklerdi ne guzel kotu gunmus

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.