Şimdi Ara

Türkiye'nin Gitgide Araplaşmasından Memnun musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğunun Amerikası olabiliriz Türk dizileri sayesinde çok hayranlar Türkiye'ye coğrafi olarak harika ülkeyiz. Mesela Trabzon'a inanılmaz arap turist gidiyor çok para kazanıyorlar turistlerden bunun gibi örnekler var ama normal vatandaşa hiç bir faydaları yok hatta zararları yerli turist için her yer pahalı bu yüzden. Ülkeye giren para ülkeyi güçlendirmiyor en azından normal vatandaşı.

• Gelip gidip aynı konuyu açıyonuz ya :D

Bu nasıl araplaşamama böyle !!! Veya nasıl arapşlaşma ?

Türkler Talas savaşından beri yani 751 yılından beri Müslümanlar ile Araplar ile iç içe ve MÜSLÜMAN.

Yetmiyor bunun 500 yılı Araplara komple hükmediyor Türklerin altında yaşıyorlar. Ve yetmiyor yaklaşık 410 yılda komple HALİFELİK BİZDE :D Yani Müslümanların temsilcisi ve lideri sensin. Hatta koruyucusu sensin. Ama araplaşmıyoz :D

Şurda 20 yılda araplaştık öldük bittik battık edebiyatı yapıyonuz. Yaa ömrünüzde kaç tane arap gördünüz ? Kaç arap ile muhattap oldunuz veya Araplarla ilgili gerek kültürel gerekse fiziksel ne yaşıyonuz nasıl araplaşıyoruz bir açıklayabilseniz ???

Körlemesine siyasi nefret veya islami nefret ile birileri birşeyler sallıyor ama ALTI BOMBOŞ...

• Değilim. Cehalet aldı yürüdü. Organize bir kötülük gibi. Ekonomisinden eğitime hatta neredeyse toprak bütünlüğüne(hatay 'ın bozulan demografisi) kadar büyük sorunların baş sebebi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Niye evrim teorisi hiçbir bilimsel ve ussal neden gosterilmeksuzin sırf dini onyargilarla ders programından çıkartıldı?

Neden Türk ekonomisi din referans gösterilerek, din öne sürülerek saçma bir faiz politikadinda inat edilip çökertildi ve ülke dünyanın en yüksek enflasyonu konusunda Zimbave ve Venezuella ile yarışır hale geldi ?

Neden çoğu mesleki okul kapatılıp neredeyse hepsi Imamhayipe çevrildi? Neden dini ideolojileri uğruna eğitim sistemi katledildi ?

Her daga devletin parasi üniversite ve İmam hatip açıp mesleki egitimi bitirdikten sonra çalışacak adam yok diye pişkin pişkin konuşup ülkeye gerçekleşen büyük ORTADOGU göçü Neden savunuldu ?

Mesleki egitimi katleden eizin 30 yıllık ideolojik ve cahil eğitim politikanız değil mi ?

İslami, Arap kültürel ojelerini dayatmak icin Neden ülkenin cikarlari çöpe atıldı. Emevi camisinde namaz kılacağız denilip Neden Turkiyenin 500 milyar dolardan fazla parası ortadogu çöllerinde buharlastirildi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 27 Eylül 2024; 19:47:20 >

• Milletimizin empati yeteneği gelişirse, mutlu bir ülke oluruz.

• @pskillercheto bir insan sevdiği şeyden kaçıp sövdüğü şeye gider mi hiç hocam 

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Beni pinglemişsin sanırım. Ben bunu konu sahibi için demedim genel konuştum ama tabii buna da yoğurabilirsin bir şey diyemem. Beni durduk yere istemediğim bir savaşın içine sürükleme de...   

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

ben soruyu anlamadım?

bu almanya yerleşme muhabbetini ima ediyorsan:

Kardeşim ! İngiltere'den kötü olamaz bu adamlar alman sonuçta ne kadar liberal sosyalist olabilirki diyerek geldim... pişmanım. yani yağmurdan kaçarken doluya tutulmak.

umarım açıklayıcı olmuştur.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Yoo sen dümdüz islam düşmanlığı üzerinden önce araplaeı sonra benim etnik kökenim kürtleri aşağıladın

• Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt
    Senin hayal dünyada olanlar burada geçerli değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

senin hayal dünyanda olanlarda burda geçerli değil ben latinlere ırkçılık yapmadım türkiyenin latinlere benzediğini söyledim

Onu zaten senin hayal dünyana göre yazdım, o yüzden senin daha önce dediğinden bahsettim. Hatta senin uydurma taktiğini kullanıp o mesajın ile tamamen Hristiyanlık düşmanlığı ile Almanlara ırkçılık yaptığını söyleyebilirim.

Hayal gücünden konuşan sensin ben değilim.Sen arapları islamı yaydıkları için,benim halkımıda kendi kültürünü yaşattığı için haz etmiyorsun

İşte hâlâ uyduruyorsun. Kanıtla desem yapamayacaksın, o yüzden uzatma bence.

O adminler o konudaki mesajları silmeseydi senin secereni çarşaf çarşaf sererdim.Geç o işleri

Kesin öyle yapardın. Ama dediğim gibi burada onlar değil gerçekler geçerli ve dediğim gibi bu konuda daha fazla yalan söylemen gereksiz.

Seninde hümanist takılmaya çalışıp kamufle olman gereksiz

Başka yalanlar hakkında sana şimdi yazdım. Bu kadar rezil olmaya devam etmeyi niye istiyorsun? Biraz daha zorlanırsan klasik blokkayıp kaç taktiğini mi kullanacaksın?

Yoo ben kimseyi bloklamam tartışmaya açığım sen beni sinirlendirmeye çalışıyosun aklınca merak etme kamufle olma kendin ol sadece rahat ol yeter yavrum..

Yalanlar söyleyerek pek tartışmış olmuyorsun, haberin olsun. Sinirlendirmeye çalışan kişiler bol bol yalan söyler, senin gibi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.