Şimdi Ara

Türkiye'nin gururu olmak için işe koyulduk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dünya devleriyle savaşmaya karar verdik ve üretime başladık. Dünyanın en iyi markalarının ürünlerini inceledik ve daha üstün bir ürün ürettik. Şimdilik amacımız bu konuda dünya lideri olmak.
    www.bariyera.com
    adresimizde otopark bariyer lerimiz ile ilgili detayları bulabilirsiniz.

Sizden 2 ricam var.
    1- web sitemizin, siz üstadlar tarafından değerlendirilmesi ve fikirlerinizi burada yazmanız. Her türlü eleştiriye açığız.
    2- sitede bulunan "bariyerinizi yaratın" kısmında müşterilerimizin, alacakları ürünlerin renklerine internet üzerinden karar verebilmelerini istedik. Özetle; kullanıcı, imleci renk skalasında bir renk üzerine getirdiğinde, ürünün o renkteki ön izlemesini görebilmesini istiyorum. İmleci mavi renge götürdüğünde, bariyer mavi renk oluyor gibi...
    cevaplarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum
    Teşekkürler.

• Öncelikle sitenin boyutları olmamış.Sayfa sağa doğru uzanmış durumda.Sanırım tasarım aşamasında bir hata yapıldı.Çünkü 1024*768 çözünürlükle istediğim boyutlarda görüntüleyemiyorum.Bu büyük bir dezavantaj.Ayrıca sol alt köşede gölgelendirme efektinde ufak bi sorun var.

Videoları kendi sitenize bi Flash Pluginle yüklemenizi tavsiye ederim.Müşteri 2 saat Youtube'a bağlanıp ordan izlememeli...

Şu ürün önizlemesi olayı da Javascript ile yapılabilir...

Sıkça sorulan soruların cevapları yok

Detaylı bilgiler içinde ayrı bi pdf dosyasına link vermişsiniz.Onu da ürünler kısmında yayınlasanız iyi olurdu.

Sağ üste telefon yazmışsınız.Bu gereksiz.Zaten iletişim kısmında var.Açıkça söylemek gerekirse kötü bi görüntü olmuş...

Ama hepsinden önce dediğim gibi şablon oturaksız.Sayfa sağa doğru kaydırmak zorunda bırakılmış.
    1024*768 çözünürlüğe uygun hale getirilmeli.Çünkü renk skalasının olduğu yerde ve diğer birçok yerde pratikliği önlüyor.

Hepsi şahsi fikrimdir.Objektif oldum ve eksikleri belirtin dediğiniz için kendimce inceleyerek gördüklerimi yazdım.Aşağılamak,kırmak,incitmek asla amacım olamaz.İş hayatınızda başarılar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.