Şimdi Ara

Turkiye'nin Ilk 3 Challenger'i :D (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
4.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde aksam ustu 6'dan sonra falan haftaya bellirlenicek tam saatleri
  • dtas34 D kullanıcısına yanıt
    baya dokturduk o oyun herhalde :D
  • Benim bildigim hatalarini gorup hatalarina gore oynamalisin onlari duzeltip, ondan sonra ayni korridorda kalmayi calis ve 2-3 hero ile oyna tek oyle kolay kolay yukselebilirsin
  • hll qnq

hangi şampiyonlarla oynadın.
    nasıl bi ruh hali içindeydin.
    hangi ligden başladın.
    toplam kaç maç attın
    kaç saat oynuyorsun günlük.

aydınlat bizi çelincır kardeş.

her biri 20 puan hadi bakem.

yaş kaç?
  • Nick i versem ekler misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustacix kullanıcısına yanıt
    Hadi,

Aslinda cogumlukla jungle oynadim > amumu,lee,vi ve elise cogumlukla oynadim... Ben supportlardan cektigim oldugu icin adc oynamadim cok sinir oluyorum tanimadik support ile oynamak :D (mainim adc).. Jungle oyniyarak kendime gore oynuyorum kimse rahatsiz etmiyor hehehe :D.. Ruh halim mmh.. baya sinirliydim cunku 2 gun once girebilirdim malesef... toplam maci bi kendin bakmalisin league den :P ve saat olarak baya oynadim son gunler ilk challenger olmak icin malesef 2'csi olduk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Öncelikle tebrik ederim. Sorum ise, beş aydır falan gold - plat seviyesinde oynayan ve hiç gelişmeyen birisi, oyunculuğunu ilerletmek için neler yapabilir? Yani oyuna başladıktan sonra her maç biraz daha geliştirir oyunculuğu ama belli bir yerde tıkanıp uzun süre gelişmediysek yapacak bir şey yok mu? Bu konuda tavsiyelerini bekliyorum.

biraz weste takıl oyunun nasıl oynanması gerektiğini öğren sonra tr ye dön diamond ol. ben uzun süre weste oynadıktan sonra tr de account açınca 1-2 ayda diamond oldum. çünkü tr dekilerin oyun bilgisi çok az. biraz weste takılsan ne zaman tf girilir ne zaman girilmez ne zaman dragon baron alınır ne zaman alınmaz ne zaman rakip kulesini yıkarken donmen gerekir falan bunları öğren yeter bence. benim oyunlarımda sadce bir kişi kendi lanesini kazansa oyunu çok ezici üstünlükle kazanıyoruz çünkü asla riskli oynamam oynatmam kimseyi devamlı uyarırım ne yapmaları gerektiğini soylerim. bunları ancak weste ogrenirsin tr de herşey kill üzerinde adamlar tf yi bırakıp kill için dünya turuna çıkıyorlar.

• verebilirsin
  • vi op dedim dedim inanmadınız bak noldu şimdi
  • sehup S kullanıcısına yanıt
    Vi cok guclu evet ama early yenmessen sonra zor yenersin.. early yenmek icin oynamalisin vi ile :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie_Blaze

Vi cok guclu evet ama early yenmessen sonra zor yenersin.. early yenmek icin oynamalisin vi ile :D

öylede sen 3lü kasmamışsın hiç gördüğüm kadarıyla 3 lü kasınca adcye tek atıor :D
  • sehup S kullanıcısına yanıt
    Ben boylede mid lanelerini veya adc lerine tek atiyorum ;))
  • quote:

verebilirsin

PM yi açarsan pmden gönderebilirim.

• quote:

Hadi,

Aslinda cogumlukla jungle oynadim > amumu,lee,vi ve elise cogumlukla oynadim... Ben supportlardan cektigim oldugu icin adc oynamadim cok sinir oluyorum tanimadik support ile oynamak :D (mainim adc).. Jungle oyniyarak kendime gore oynuyorum kimse rahatsiz etmiyor hehehe :D.. Ruh halim mmh.. baya sinirliydim cunku 2 gun once girebilirdim malesef... toplam maci bi kendin bakmalisin league den :P ve saat olarak baya oynadim son gunler ilk challenger olmak icin malesef 2'csi olduk :D

Challangerda da amumu oynar misin?

• Challenger'de ben solo girip duo bot olan olursa jungle oynarim ve amumu oynarim tabiki :D sacincasi yok
  • quote:

Challenger'de ben solo girip duo bot olan olursa jungle oynarim ve amumu oynarim tabiki :D sacincasi yok

Amumu vi elise lee baska onerebilecegin jungle var mi? Mundo oynayarak gold oldum mesela ama earlyde biraz kirilgan. Wukong bol bol oynaniyor jungle icin ama etkili oldugunu dusunmuyorum acikcasi sen ne dersin?

• quote:

Ben boylede mid lanelerini veya adc lerine tek atiyorum ;))

kertenkele hırpalayan sonra randuinmi?
  • Wukong guclu, lee guclu jungelde baska pek bilmiyorum suan cok oynamadigim icin nautulis de guzel oluyor yasuo olursa takiminda
  • aynen, direk randiums cikiyorum hp ve armor icin
  • quote:

Hadi,

tsk
    yas kacti bide.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.