Şimdi Ara

Türkiye'nin ilk İklim Kanunu Teklifi’nde detaylar belli oldu: Cezalar caydırıcı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: unununium Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kömür kullanımını azaltıp yerine doğal gaz getirmek facia olur. AB ülkeleri, ısı pompası gibi alternatiflere geçmeye başladı. Doğal gaz sonsuz değil, çoğunlukla da Rusya gibi kanunlara aykırı bir şekilde davranan ve insanları katleden bir ülkeden alınıyor. Böylelerine destek verilmemesi gerekiyor. Hem kömürden hem doğal gazdan uzaklaşmak gerekli ve bunu da Hollanda gibi ülkeler yapmaya başladı.

Bizim ülkenin amacının çevre değil de para kazanmak olduğunu düşünüyorum yine de. Eskiden geri dönüşüm kutuları vardı, onlar bile artık yok. Olan yerler de çok az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Triplxt. kullanıcısına yanıt

Isı pompası dar gelirli vatandaş için iyi bir alternatif değil o yüzden söyledim. Maliyeti çok yüksek. Soba kullanan kişi yine doğalgaz sobası kuracaktır.

Belki benzer mantıkla çalışan klima olabilir ama elektrik fiyatları da yüksek. Belki elektrikte indirim yapılabilirse mantıklı olabilir.

Doğudaki kaçak engellense dar gelirli vatandaşa daha ucuza verilebilir gibi.

• iklim, çevre falan hikaye. Tek bir amaç var, vatandaştan daha çok para ÇALMAK.

• Cevre iklim bunlar guzel ambalajlar içerisnde dunyayı dizayn etme var..giy dediğimi giy ye dediğimi ye...

• Yaw he he!
    Pandemi den önce,
    Tüm fabrika bacalarına filtre takılacaktı, takmayanlar
    direk kapatılacaktı!
    Bilin bakalım ne oldu!?!
    Müsilaj için acil durum planı devreye koyuldu,
    Kadrolar, binalar, herşey alındı/hazırlandı!
    Bilin bakalım ne oldu?!
    Maden yasası kaç kez değişti bilen varmı?!
    Yok değil mi?!

Başlığa inanan varsa, elimde satılık köprü var!
    Dm atsın ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün aynı durum için mesaj yazmıştım, bugün yine bir benzerini okudum ve tabi ki şaşırmadım.

(Dinleri-İmanları Para olan) Bunlar; İnsan ve diğer canlıları elimine etmek için sanki yemin etmişler!

"Bu milletin a.ına koyacağız" diye yola çıkanlardan başka ne beklenir ki?

birgun.net
    Aliağa’da bitmeyen termik mücadelesi: Halk ayakta
    https://www.birgun.net/haber/aliagada-bitmeyen-termik-mucadelesi-halk-ayakta-601667

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulkeye ihanettir, acik ve net.
    Trump ikinci donemine baslar baslamaz bu ihanet kanununu iptal etti. Dunyayi en cok kirleten ulkeler bu sozde anlasmalari cope atarken bize ne oluyor? Cavid dumeninin devamidir, kesinlikle gecmemelidir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 hafta yeter deyip, fıtratlarına uygun olanı yine yapmışlar:

birgun.net
    Bakanlık'tan mühürlenen santral için "ÇED olumlu" kararı
    https://www.birgun.net/haber/bakanlik-tan-muhurlenen-santral-icin-ced-olumlu-karari-605387

Durmak yok, (dolaylı) öldürmeye devam!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu gene gariban vatandaşı ve küçük işletmeleri ezecek kanun. Büyük elemanlar aynı şekilde devam.

Belediyeler çıkan kanunlara uymaz iken bunların çıkmasının büyükler için bir önemi yok. Küçükler için iş yapmak ve zaten zor olan para kazanmak daha da zorlaşacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 31 Mart 2025; 17:10:55 >
  • Piyasada ki nakliyelerin %90'ı yanında 1 dakika durunca öldüren Isuzu NKR-Dodge As 250 olan ülkede bu tarz kanunlara, sadece gülünür.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.