Şimdi Ara

Türkiye'nin İlk Saat Danışmanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
2
Favori
2.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski saatlerimi birebir bulamadım ama eski saatim şuna benzer:

Türkiye'nin İlk Saat Danışmanı

Şu an taktığım saat ise bu saate benziyor.

Welderleri çok beğeniyorum ama fiyatları çok uçuk.

Metal kordon maximum butçe 600 tl.. Önerilerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drtroy -- 3 Şubat 2014; 20:50:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drtroy

Eski saatlerimi birebir bulamadım ama eski saatim şuna benzer:

Şu an taktığım saat ise bu saate benziyor.

Welderleri çok beğeniyorum ama fiyatları çok uçuk.

Metal kordon maximum butçe 600 tl.. Önerilerinizi bekliyorum..

Bence tarz değiştirmelisin özellikle Diesel ve Welder'ın piyasada bolca sahtesi varken bunları alma derim, orjinal bile alsan piyasadaki sahteleri bu saatlerin kolundaki değerini düşürecektir. Konunun yukarısında benim bu aralar fiyat performans olarak çok beğendiğim Orient'in bir modeli var ona ne dersin.

• noss N kullanıcısına yanıt
    Üstadım o saat güzel bir saat ama model kodunu bilmiyorum birde birkaç farklı önerinizi de paylaşırsanız sevinirim.
  • Yanlış anlaşılmak istemem ama insanların zevklerine göre tavsiye vereceğinizi sizin beğendiğiniz değil, bizim beğendiğimiz saatlere göre tavsiyelerde bulunacağınızı beyan etmişsiniz. Ancak bir arkadaş diesel ve welder tarzında sevdiğini söylemiş siz ona diesel ve welderin benzeri başka markalar önermemiş daha zıt olan orient vs. önermişsiniz.

Eğer tarza göre öneride bulunacaksanız; welder taklidi başka markalar olabilir.

ama mekanizma olarak tavsiye istenirse o zaman da welder ve diesel fiyatına çok kaliteli mekanizmaya sahip isviçre markaları vardır.

Bence öneriden çok kafa karışıklığına neden oluyor. Danışmanlık yapacaksanız kendi zevkinizi ayrı tutmanız gerekir diye düşünüyorum. Mesela Diesel ve Swatch' ları sevmediğiniz için önermeyeceğinizi söylüyorsunuz. Swatch'ın çok satılmasındaki sebep isviçre kalitesini uygun fiyata sunması ve çok kişinin kolunda denk geliyoruz. Diesel ve welder bence trend olan markalar. Emeğinize de saygım var amacım eleştirmek değil de sadece fikrimi belirtmek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmklmc

Bence öneriden çok kafa karışıklığına neden oluyor. Danışmanlık yapacaksanız kendi zevkinizi ayrı tutmanız gerekir diye düşünüyorum. Mesela Diesel ve Swatch' ları sevmediğiniz için önermeyeceğinizi söylüyorsunuz. Swatch'ın çok satılmasındaki sebep isviçre kalitesini uygun fiyata sunması ve çok kişinin kolunda denk geliyoruz. Diesel ve welder bence trend olan markalar. Emeğinize de saygım var amacım eleştirmek değil de sadece fikrimi belirtmek istedim.

O kadar olur Türkiye'nin ilki bu
  • quote:

Üstadım o saat güzel bir saat ama model kodunu bilmiyorum birde birkaç farklı önerinizi de paylaşırsanız sevinirim.

Saatin modeli Orient FTD09006B0 sana başka örnek olarak kendiminde şuan kolumda olan f/p ürünü olan eskiden daha yüksek fiyatlardan satılan şu aralar model eskidiği için çoğu yerde fiyatı düşen Seiko ssb025p yi önerebilirim 400-450 Tl sevilerinde bence çok güzel bir ürün aşağıda resmini veriyorum.

• Saat konusu zevk işidir tabiki ben burda sadece öneride bulunurum, en güzeli her zaman insanın en çok beğendiğidir elbette.
  • quote:

Senin tarzına daha yakın olan benimde yine beğendiğim özellikle rengi çok güzel olan TW Steel TW 403 Kol saatinede bakabilirsin senin tarzına bana biraz daha yakın gibi geldi.

• http://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/watch_detail/EFR-501SP-1AV/

bu saat hakkında düşünceleriniz neler ? ayrıca piyasada farklı fiyatlara satılıyor nette, bunun sebebi nedir 600 ede var 360 lirayada?
  • SqrT1903 kullanıcısına yanıt
    Casio chronograph lı saat alacaksanız bu işi piyasada seri üretim yaparak kullanıcıya en uygun fiyatlardan sağlayan markalardan biri. Saatin sağlamlığından kullanışlılığından yana sıkıntınız olmaz ama saatten beklentiniz bunlar değilse farklı markalara yönelebilirsiniz.

Fiyat farkı paralel ithalat ve distribütör firmanın satışından kaynaklanan fiyat farkıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SqrT1903

http://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/watch_detail/EFR-501SP-1AV/

bu saat hakkında düşünceleriniz neler ? ayrıca piyasada farklı fiyatlara satılıyor nette, bunun sebebi nedir 600 ede var 360 lirayada?

Benim düşüncem aradaki bu farkın sebebi en çok taklidi yapılan saat markası casio'dur. Taklit ürünler biraz daha fiyatı düşük oluyor.

noss'un dediği gibi ''Fiyat farkı paralel ithalat ve distribütör firmanın satışından kaynaklanan fiyat farkıdır.'' olabilirde

• yani düşük fiyata alacağım ürün garanti belgesine rağmen orjinal olmayabilir öyle mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noss

Casio chronograph lı saat alacaksanız bu işi piyasada seri üretim yaparak kullanıcıya en uygun fiyatlardan sağlayan markalardan biri. Saatin sağlamlığından kullanışlılığından yana sıkıntınız olmaz ama saatten beklentiniz bunlar değilse farklı markalara yönelebilirsiniz.

Fiyat farkı paralel ithalat ve distribütör firmanın satışından kaynaklanan fiyat farkıdır.

chronograph lı saat alma şartım yok yani olsada olur olmasada pek kullanmam zaten ama şekil itibariyle bakıyorum ben saatlere ve casio gözüme çok hoş geliyor...

ayrıca saat bileğimde çok kabolmasın kendini göstersin istiyorum

max fiyat 400 liraya kadar saat bakıyorum

hani bir kaç fonksiyonu olması göze de güzel geliyor...

önerebileceğiniz güzel markalar var ise değerlendiririm

• Başımdan geçeni anlatıyım Ankara'da ULUS ta saatçiler var. Oradan çok hesaplı bir Casio almıştım.
    Geçen yaz İstanbul'dayken saat arıza yaptı yaptırmak için gittim bir saatçiye gayet temiz güzel bir saatçiydi tamam tamir ederiz dedi sohbet ederken; adam bu saat orjinal değil dedi. ben garantisi faturası var dedim. Olabilir ama orjinal casio değil dedi.
    Ben de Ankara'ya döndüğümde Saatçiye gidip bana sahte saat satmışsın demedim.
    Yani başımdan böyle bir olay geçti orijinalliği konusunun da eminseniz fiyat farkı noss'un belirttiği ithalatçı farkından kaynaklanabilir. Ama aklınızda da bulunsun en çok taklidi olan saat CASIO'muş çoğu çin malı
  • Bileklerim oldukça ince max 40 mm saatler takıyorum, otomatik swiss (ETA) Certina düşünüyorum model DS 1 - 3 HANDS, bu modele alternatif önerceğiniz made in swiss saat varmıdır, kesinlikle japon düşünmüyorum, max 1000 TL bütçe, krono olabilir. Teşekkürler.
  • http://kskbasket.net/main/2014/02/ufuk-sarica-roportaji/ ufuk sarıcanın saatının marka/modelini bilen var mı
  • noss N kullanıcısına yanıt
    turuncu siyah.dizelin modeli nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba ben quantum adg 399 saat aldım acaba fikrinizi öğrenebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmklmc

Başımdan geçeni anlatıyım Ankara'da ULUS ta saatçiler var. Oradan çok hesaplı bir Casio almıştım.
    Geçen yaz İstanbul'dayken saat arıza yaptı yaptırmak için gittim bir saatçiye gayet temiz güzel bir saatçiydi tamam tamir ederiz dedi sohbet ederken; adam bu saat orjinal değil dedi. ben garantisi faturası var dedim. Olabilir ama orjinal casio değil dedi.
    Ben de Ankara'ya döndüğümde Saatçiye gidip bana sahte saat satmışsın demedim.
    Yani başımdan böyle bir olay geçti orijinalliği konusunun da eminseniz fiyat farkı noss'un belirttiği ithalatçı farkından kaynaklanabilir. Ama aklınızda da bulunsun en çok taklidi olan saat CASIO'muş çoğu çin malı

Geçen saatçinin biriyle saatlerin fiyatları konusunda anlaşamadık. Hem gövde hem kordon olarak çelik Casio saat istedim bana en az 300 TL'den başlıyor dedi. Ben kolumdaki 35 liralık casio'u gösterince o da bana dükkanın bir yerlerini karıştırarak bulduğu aynı saatin çakmasını gösterdi ve bana senin saat çakma dedi. Halbuki adamın bana gösterdiği saatin hem dijital göstergeleri hem de gövdenin arkasındaki yazılar çok dandikti. Ancak saatin arkasında "Made in Japan" yazıyordu, ancak benim saatte "Made in China" yazıyordu. Adam buna bakarak "senin saat çakma" dedi. 4 senedir kullandığım saat hiçbir sorunu olmamasına rağmen nasıl çakma olabilir? Saatimin çakma olduğundan ucuz olduğunu söyledi halbuki tüm sitelerde 30-40 TL civarında satılıyor.

İşte böyle kazık atmaya çalışanlar da var bunlara karşı da dikkatli olmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 23 Nisan 2014; 22:49:07 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.