Şimdi Ara

Türkiye'nin İlk ve En Büyük Çizgi Film Sitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Transformers yok.Transformers Armada'nın son ve en güzel bölümünü kaçırmışım.
  • Ne türkü inglizce ya sadece linkleri alıntı yapmışlar zaten videoların köşesinde asıl site yazıyor bakarsanız görürsünüz ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EyLanxtiN

Ne türkü inglizce ya sadece linkleri alıntı yapmışlar zaten videoların köşesinde asıl site yazıyor bakarsanız görürsünüz ..

Canım arkadaşım, rica ediyorum haksızlık etme. Konuyu yanlış anladığın belli.. Clementine, Bay Meraklı ve Tom & Jerry dışındaki bütün çizgi filmleri biz hazırlıyoruz, biz bölüyoruz, biz formatını değiştirip, biz upload ediyoruz. Upload ettiğimiz siteler video.google, livevideo ve youtube'dir. Kaldı ki elimizde şu anda 50'den fazla Tom & Jerry (Türkçe) bölümü var ve hazır nazır vaziyette. Fakat Youtube'de farklı bölümler bulunduğu için öncelikle onları koyduk. Elimizdekileri de upload edeceğiz.

Sitemizi başkalarının link cenneti olmasını istemiyoruz. Fakat elimizdeki çizgi film, farklı bir yerde var ise şimdilik o yerdekini koyuyoruz. En özet şekli ile söyleyebilirim ki, elimizde şu anda 50'ye yakın çizgi film CD'si var her birini hazırlamakla meşguluz. Kimse merak etmesin, çizgi filmlerimiz kendimize ait linklerdir..

Ayrıca İngilizce olarak sitede yer alan kimi videolar da bizlere ait. Örneğin Örümcek Adam'ın, Clementine'in, Alaaddin'in Türkçesi TV'lerde yayınlanmasına rağmen herhangi bir sitede (rapid vs.) Türkçe linklerini katiyen bulamazsınız. Bulur iseniz lütfen buraya yazın, biz de sitemize koyalım. İsteğimiz bu zaten. Biz ise zar zor adreslerini buluyor ve hazırlamaya koyuluyoruz. Tabir-i caiz ise şükredelim buna da..

Sadece 6 dakikalık bir çizgi filmin %100 hazır hale gelmesi için hiç abartmıyorum, kesme, format çevirme, upload vs. 1 saatimizi alıyor. O yüzden çıkıp demeyin ki "Linkler alıntıdır sitenin alt köşesinde yazıyor" diye.. Sitenin alt köşesinde yazan şey bizim çizgi filmleri upload ettiğimiz yer. Sitenin %95'i kendimize ait videolardan oluşmaktadır. Lütfen emeğe saygısızlık etmeyin.. Çok uğraş verici bir iş çünkü..

Siz sadece istediğiniz çizgi film var ise buraya yazın yeter..

Saygılarımla..

• Çok güzel bir siteymiş ama arayüzü biraz daha güzel olabilir. Basit kalmış... Örümcek Adamın Türkçe bölümlerini isteriz
  • digimon,pokemon,beyblade,yugi-oh bunlar da olsa manyak olur
  • ya inanmıyorum red-kit tam 5 yıl oldu izlemeyeli
    avatar,red-kit,scooby doo,bugs bunny,örümcek adam

çoğunu izlerim
  • Çizgi Film Saati'ni doğrusunu söylemek gerekirse sizlerin de tahmin edebileceği gibi daha çok anne ve çocuklarına yönelik hazırlamaya çalıştık. Bu bağlamda, sadece "Tıkla ve İzle" mantığını en kolay nasıl hazırlayabiliriz sorusunun yanıtını bu çok basit, sade fakat hızlı & kolay erişilebilirlikte bulduk. Yani script kullanmanın gereksiz olduğu kanaatindeyiz.

"digimon,pokemon,beyblade,yugi-oh.. Yavrularımızı bu çizgi filmlerden uzak tutmaya çalışıyoruz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insanca -- 1 Nisan 2007; 22:34:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealBoy_Tr

Avatar,SouthPark,Simpsons ii miş bea

23 yaşıma geldim fakat halen daha avatar(1 yıldır izliyorum) ve S. park hastasıyım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.