Şimdi Ara

Türkiye'nin yeni göz bebeği Akıncı taarruzi İHA hakkında her şey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Türkçe biliyorum,
    Çok şükür okumam yazmam da var. ve senin bahsettiğin anlamı çıkarmadım, ama siz sanki imamoğlu seçilirse çok büyük şeyler olacak beklenti içerisindesiniz. çok büyük hayal kırıklığı yaşayacaksınız bu kadar güvenmeyin imamoğluna.
    asıl konumuza dönecek olursak bu yapılanları eleştirmenizi zaten hiç anlamıyorum ülkede üretim gerçekleşiyor ama sizin gibi düşenenler buna neden karşı çıkıyor?
    üreten adamı beğenmiyorsanız siz üretin de sizi takdir edelim.
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Cumhurbaşkanı böyle bir cümle söylemiş olabilir, aynı fikirde olmamak karşı gelmek değildir, Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam benzer bir ifadeyi kılıçtaroğlu da kullandı. son iki seçimlerin dışındaki seçimlerde Tükiye genelinde oy oranlarıyla istanbul daki oy oranları ile çok benzerlik gösteriyordu. bu açıdan iki lider de böyle bir ifade kullanmış olabilir ama son iki seçimde ikisinin de yanıldığı ortaya çıktı.
  • lord87 kullanıcısına yanıt
    Ureten bir Turkiye tabi.
    Tarlasinda misir bile uretemeyen Turkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    çok güzel mısır da üretiliyor (mısır üreten akrabam var), iha da üretiliyor, siha da üretiliyor.
    Bütün alanlanlarda karlılığa ve doğa şartlarına göre bazı yıllar üretim düşüklüğü görülebilir. tabi sizlerin bundan nasıl bir sonuç çıkardığınızı hala anlamıyorum, mısır az üretildi diye siha yapılmasın mı? ayrıca konu mısır'a niye geldi?
    Arkadasin akrabasi misir uretiyormus beyler madalyasini eksik etmeyelim

Artik guluyorum sadece su yorumlarinizi okuduktan sonra yazik.

Allahtan senin akrabalar bizi kurtariyor, olmasaydi ne yapardik su tablodan sonra

BloombergHT
    TMO, 300 bin ton mısır, 30 bin ton pirinç ithal edecek
    https://www.bloomberght.com/tmo-300-bin-ton-misir-30-bin-ton-pirinc-ithal-edecek-2201800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 5 Haziran 2019; 10:29:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

asıl ben sizin bilginiz olmadan fikriniz olmasına gülüyorum. sözcüde çıkan bütün haberleri at gözlüğüyle doğru kabul edip saçma sapan eleştirilerle kendinizi ne kadar gülünç duruma düşürdüğünüzün farkında değilsiniz.

Sizin bu saçmalamalarınız bir konudu doğru düzgün tartışılmasını engelliyor zaten, şuna bak konu Ülkemizin siha üretmesi ama laf bulamayanlar konuyu mısıra getiriyor ve bize komiksiniz diyor.

biz araştır da öğren.
    www.zmo.org.tr
    » MISIR RAPORU - 2018 » TMMOB Z�RAAT M�HEND�SLER� ODASI
    http://www.zmo.org.tr/genel/bizden_detay.php?kod=30187&tipi=17&sube=0

Attığın linkte ne yazdığından haberin yok.

"2018 yılı Ocak-Temmuz ayları arasında ülkemiz 2 milyon ton mısır ithal ederek karşılığında 410,5 milyon dolar para ödemiştir."

Sözcümü ? Nerede gördün sözcüyü?

bloomberg linki attım.

Blok. Uğraşamam senin gibilerle.Ahaber izle sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 5 Haziran 2019; 17:12:13 >
    bloomberg linki attınığını zaten gördüm, ayrıca ben bırak ahaber izlemeyi tv bile izlemem.
    sen hala 2 milyon ton ithalata takılıyorsun, ne kadar ihracat var ne kadar işlenmiş ürün ihracatı var veya ithal edilen mısır türü gibi ayrıntı konulara bakmana gerek yok zaten.
    sizin bakış açınıza göre mısır ithal ettiysek ülkeyi kapatalım gidelim mantığı var.
    yav mısır veya başka birşey ithal de edebiliriz ihraç da edebiliriz, bu durum her sene değişebilir, ama çok saçma bir şekilde hala mısırdan devam ediyorsun, hem ithalat hem ihracat yaptığımızla ilgili link atıyorum hala ithalat yapıyoruz diyorsun.

Şu anda siha üretiyoruz konu siha. Ve ürettiğimiz iha ve siha'yı yurt dışına satıyoruz ama sen bununla pek ilgilenmiyorsun anlaşılan, herşey mısıra bağlı değil mi?

Senin gibilerle pek tartışılmayacağı ortada ama sizin düşüncenizdekiler başta olduğu zamanları da iyi biliyoruz. şu anda ekonomi olarak üretim olarak iyi konumda değiliz ama sizin gibiler başta olsa bundan 5 beter olurduk.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.