SoL FTTH üzerinden hizmet sağlıyor musunuz ve CGNat var mı? |
Türkiye’nin Yeni İnterneti Waaynet’ den Maksimum Hızda Sınırsız & Kotasız Taahhütsüz İnternet (2. sayfa)
-
-
SoL FTTH Üzerinden Hizmet Sağlamıyoruz Bilginize.. -
Biligilendirme için teşekkürler...
-
Biz teşekkür eder, iyi günler dileriz. Tüm soru ve önerileriniz için 7/24 bizlere ulaşabilirsiniz. -
Firma Yetkilisi 4 sa. önce
Merhaba Aşağıdaki konu linkinden tarifelerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.
Ama fiyatlar pahalı ki !!!
sizde 89 TL başka firmada 69TL
-
Bu firmanın adını dün öğrendim (bu benim eksikliğim olabilir) o da şöyle oldu. Bana mesaj geldi bizi de değerlendirmenizi rica ederiz diye.
Sitelerini incelediğimde gördüğüm fiyatlar maalesef yeterli değil. Ben 5 gün önce Turknetin fiyat politikası nedeniyle iss değiştirdim. Ben şu an 35mbps hızı 69 TL ye kullanıyorum. Modem ücreti yok. Taahhüt yok. Ve her şeyiyle memnunum.
Yeni firmaların olması elbette güzel. Şu an yeni geçtiğim firma babamın firması değil. Yarın daha iyi bir firma daha iyi bir fiyatla bir çalışma yaparsa onu da denerim. Sonuçta paramızın düşmanı değiliz.
Ama şu an için maalesef bu firmaya geçmeyi düşünemem. Daha iyi fiyata daha iyi hızlar veren firma mevcut. Üstelik +15 TL modem ücreti de ödenmesi gerekiyor. Taahhütlü olması da cabası. İnsanlar artık beğenmediğim firmaya bağlı kalmak istemiyorum diyor elbette.
Yine de bol müşteriler dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Eagle_54 -- 19 Mart 2022; 17:54:23 >
-
bende turknet zam yaptığı için hattımı taşıyacağım siz hangisine geçtiniz hız ve oyunlarda ping durumu nasıl memnun musunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Comnete geçtim hocam. Her konuda memnunum.
-
Bence Modem ve Router arasındaki ayrımı siz bilmiyorsunuz eğer kullandığınız cihaz interneti sadece sonlandırıp dağıtamıyorsa bu bir Modemdir. Eğer bir cihaz evinize gelen interneti sağlıyor ve bunu dağıtıyorsa Modem + Router'dir zaten router kelime anlamı ile yönlendiricidir. Bugün hangi modem interneti dağıtamıyor veya wi-fi özelliği olmasın? günümüzde hemen hemen üretilen tüm modemlerin aynı zamanda yönlendirici özelliği olduğundan dolayı Modem + Router olarak anılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusobreak -- 21 Mart 2022; 0:8:59 > -
Yalnız tt nin gpon alt yapısında modem yok işte router o :) çünkü altta modemler zaten girişte binaların
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O girişteki switch sonlandırma evde yapılıyor yani kullanıcı adı ve şifreniz evinizdeki cihazda yapıldığına göre oda bir modem.
-
Hayır fttx sonlandırmayı bizim evde yapmaz
router kimliği ile santralde yapıyor eğer öyle biz yapsa idik kurulumu bizim yapmamış gerekir idi dimi cihazı resetle bakalım yada getir komşunun cihazını tak bsk bakalım yapıyon mu router kimliğini santralde bitiriyorlar senin hesap ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiberde modem kurulumu iss tarafından modeme iletiliyor yani sonlandırma modemde yapılıyor. Sonlandırma hiç bir zaman santralde yapılmaz.
-
maşallah ismini yeni duyduğumuz firma 150tl yapmış maşallah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X