Şimdi Ara

Türkiye'nin Yeni Sosyal Paylaşım Sitesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Companero01

rica edrm msne e-posta gelmedi ama

Önemsiz Posta kısmına gelmiştir kardeşim, onunla ilgili bir sıkıntı yok
  • isminde hata yapmısbence.Sosyal paylasım sıtesı evrensel cok buyuk bırsey mesela facebook,twitter falan.Bunların isminde English,French vs. falan yok açıyı genısletmemız lazım adam türk diyince gırmeyen ınsanlar olabilir bunların düşünülmesi lazım
  • Sadece türkiye içinse sorun yok ama herkes dunyaya açılmak genişlemek ister
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertalper7

isminde hata yapmısbence.Sosyal paylasım sıtesı evrensel cok buyuk bırsey mesela facebook,twitter falan.Bunların isminde English,French vs. falan yok açıyı genısletmemız lazım adam türk diyince gırmeyen ınsanlar olabilir bunların düşünülmesi lazım

quote:

Sadece türkiye içinse sorun yok ama herkes dunyaya açılmak genişlemek ister

Haklısın kardesim bastan beri düşünülüyor bu. Başlangıç olarak bu isimle başladık isminde degisikliliği ileride duşunuyoruz Değerli yorumun için saol

• elinize sağlık umarım tutar biri benide takip etsin arkadaşlar ortada kaldım ama bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassin34

elinize sağlık umarım tutar biri benide takip etsin arkadaşlar ortada kaldım ama bak

Teşekkürler kardesim Ben oldum takipcin bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thockskreegn

quote:

isminde hata yapmısbence.Sosyal paylasım sıtesı evrensel cok buyuk bırsey mesela facebook,twitter falan.Bunların isminde English,French vs. falan yok açıyı genısletmemız lazım adam türk diyince gırmeyen ınsanlar olabilir bunların düşünülmesi lazım

quote:

Haklısın kardesim bastan beri düşünülüyor bu. Başlangıç olarak bu isimle başladık isminde degisikliliği ileride duşunuyoruz Değerli yorumun için saol

Önemsiz kardeşim bızım ulkemızde hep genelde kendı ıslerımız kendı vatandaşlarımız düşürülür fakat bırbırımıze yardım edıp fıkır alışverısı yapıp gelişmemiz lazım

• quote:

quote:

elinize sağlık umarım tutar biri benide takip etsin arkadaşlar ortada kaldım ama bak

hallelujah god bless you bro

• destek
  • quote:

quote:

quote:

hallelujah god bless you bro

bless us all bro

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önemsiz kardeşim bızım ulkemızde hep genelde kendı ıslerımız kendı vatandaşlarımız düşürülür fakat bırbırımıze yardım edıp fıkır alışverısı yapıp gelişmemiz lazım

Çok doğru önemli olan o zaten kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: sherwood371

destek

Teşekkürler
  • Hazır yazılım değil mi bu?http://sharetronix.com/ ücretsiz sağlayabiliyorsunuz.. Bırakın Twitter i geçmeyi de kendi çapınızda eğlenin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: webisweb

Hazır yazılım değil mi bu?http://sharetronix.com/ ücretsiz sağlayabiliyorsunuz.. Bırakın Twitter i geçmeyi de kendi çapınızda eğlenin bence

Kardesim onceki yazıları oku istiyosan, önemli olan başlamak dedik biz 10 bin lira veripte yazdırmayıda biliorz biz herseyin olması gerek bir sırası var
  • Facebook twitter varken niye kullansın millet ? Farkınız ne? Orjinal birşey yapmayı deneyin.. Yüzlerce sosyal ağ hangi birine üye olalım dimi. Bol şans..
    Utandırırsınız bizi umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: webisweb

Facebook twitter varken niye kullansın millet ? Farkınız ne? Orjinal birşey yapmayı deneyin.. Yüzlerce sosyal ağ hangi birine üye olalım dimi. Bol şans..
    Utandırırsınız bizi umarım

Saol yorumun için kardesim
  • Üye Sayısı 38 Konu Hala Güncel
  • Üye Sayısı 50 Oldu!! Desteğinize teşekkürler kardeslerim
  • Destekliyorum sonuna kadar

Arkadaşlarımıza çevremize yayalım beyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.