Şimdi Ara

Türkiye Serveri Çocuk Izdırabı 2. Video geldi(Özür videosu )(rengara tear içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hooliqan35

Canını seven izlemesin.

Çok saolasın kardeşim
  • Video sonu manamune dedi bi ara orda belli ettiler fake olduklarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooliqan35

Canını seven izlemesin.

Kesinlikle Katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Laaan !?$#@

Bana fake gibi geldi

İnşallah fakedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahte olduğu gerçekten çok belli. Bunu yapan kişi bilerek rengar a mana kasıyor cahil ayağına yatıyor. 1 buçuk yıldır oynuyorum ben daha serbest kameraya geçemedim ve bu velet serbest kamerayı gayet iyi kullanıyor.

Bana kalırsa bunu oynayan gayet normal biri , yanına da küçük kardeşini almış ona bu cümleleri söyletiyor. Tr server ını kötülemek için yapılmış fake video.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batsace

Sahte olduğu belli ya.

o belli kardeş ona lafım yok zaten de milletin oyununun içine ediyolar reportladım video linkini attım supporta inş uygun şekilde ceza alırlar

quote:

Orijinalden alıntı: lalala25

Sahte olduğu gerçekten çok belli. Bunu yapan kişi bilerek rengar a mana kasıyor cahil ayağına yatıyor. 1 buçuk yıldır oynuyorum ben daha serbest kameraya geçemedim ve bu velet serbest kamerayı gayet iyi kullanıyor.

Bana kalırsa bunu oynayan gayet normal biri , yanına da küçük kardeşini almış ona bu cümleleri söyletiyor. Tr server ını kötülemek için yapılmış fake video.

Serbest kamera'nın ne gibi bi zorluğu varb en oyuna başladığımdan beri serbest kamerayla oynuyorum da merak ettim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyncMC -- 11 Eylül 2013; 20:14:40 >

• Çok abartı olmuş, güldürmedi Ayrıca diğer videolara baktım zaten maksimum 12 - 13 yaşındalar, sesle oynamasalar da olurmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalala25

Sahte olduğu gerçekten çok belli. Bunu yapan kişi bilerek rengar a mana kasıyor cahil ayağına yatıyor. 1 buçuk yıldır oynuyorum ben daha serbest kameraya geçemedim ve bu velet serbest kamerayı gayet iyi kullanıyor.

1.5 yıldır serbest kameraya geçemediysen büyük problemlerin var ben oynamaya ilk başladığımdan beri serbestte oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HKnatas

Bilerek yapilan bir sey mi?

Evet
  • eğer buna gülen varsa ben de böyle video çekeceğim.
  • Bilerek olduğu çok belli
  • fake and gay
  • bariz fake
  • fake çok belli.
  • chati izledim oyunu değil daha eğlenceli
  • ilkinde sahte olmadığı hakkında şüphem vardı fakat bu %1000 sahte rengara manaveren cıkmak ne be
  • tuvalette oynuyorlar ıkına ıkına ayrıca sahte
  • Fake
  • teleport op
  • Bence ses bu değilmi ?http://www.youtube.com/watch?v=I5ku1qKRMSk&list=UU1O6BbuZByHe9rtFlv2Gz3g
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.