|
Türkiye, Somali'de roket fırlatma tesisi inşa etmeye başladı
-
-
Eğer roket fırlatma ve yörünge hesaplamalarına uygunsa keşke Konya'ya da yapsalar bol bol alan var. Çöl de var Karapınar'da orası da olabilir.
-
Bu adım, Afrika ülkeleri için süper heyecan uyandıran bir adım.
Bu gidişle, Afrika Türkiye'nin hegemonyasına girebilir. Geçen hafta, Lübnan'da bazı tanınmış kişiler, Lübnan'ın Türkiye'nin bir vilayeti, yada bir eyaleti olsa daha iyi olur mu acaba diye tartışıyorlardı.
Afrika'dan ne olur demeyin, Afrika, gelecek 30-50 yıl içinde dünya için vazgeçilmez bir yer olacaktır,
hem toprak, hem yer altı zenginlikleri hem de genç insan nüfusu için.
-----
son 200 yıla genel olarak bakarsanız, 1900-2000'li yıllarda Batı'nın güç hegemonyasının temelleri 1800 'lü yıllarda yapılan adımlardı.
Bu işler böyle ama, öyle 3-4 yıl çalışıp, gelecek 10 yıl garanti altına alınmıyor devlet bazında.
----
ABD'ye bakın, Pkk terör örgütünü 10 yıldan fazla eğitim, silah, para veriyorlar, var mı bir amaçları bu topraklarda.
-----
Yukarıda yazdıklarım sizlere film sahnesi yada hayalmiş gibi gelebilir. Türkiye içten farklı, dışarıdan çok daha farklı görünüyor. Dünya çok hızlı değişiyor, bu değişimin ayak izlerini bir çok kişi görebiliyor.
3-4 yıldan sonra (yada kısa bir süre sonra), dijital para devrimi (blokchain) ile artık bu yüzyıl, tamamen kapatılacak, yeni yüzyıl başlayacak.
-
Bu yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak. Türkler geliyor...
-
Somali'ye durduk yere yatırım yapılmıyor, Türk sahasının genişlemesi için çok önemli adımlar bunlar.
Dünya artık çok farklı bir noktaya evriliyor, bunu doğru okumak gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 18 Aralık 2024; 18:41:9 >
-
Çok güzel gelişme, Somali Ekvator çizgisinin üzerinde olduğu için uydu göndermek çok daha kolay olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Somali Ekvator çizgisi üzerinde olduğu için oraya kuruluyor. Detaylarını araştırırsan bulursun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mohamud:
- TUA -
“Ben şahsen Somali'nin Türk uyduları için bir fırlatma rampasına ev sahipliği yapmasının öneminin, projenin yaratacağı milyarlarca dolar ve fırsattan daha da önemli olduğuna inanıyorum”
-
Hayirli olsun harika bir haber.Bu arada umarim bizim ulkemizdede uzay sanayi hizla buyur.
-
Hocam erken değil, eğer süreçleri Türkiye'nin liderleri doğru yönetmeye devam ederse, bu olmaya devam edecek, bu bir süreç.
çünkü, Türkiye'nin el attığı kim varsa, Azerbaycan, Libya, Somali, Ürdün, Suriye vb... hep ezilmiş, sömürülüş, itilmiş ülkeler bu zamana kadar.
Bunlar hep cesaretlenecek bu güçle, hem de dünyanın geri kalan böyle ezilmiş bir sürü devleti var, tüm bunlar Türkiye'den cesaret alarak Türkiye ile iyi ilişkilere girecektir.
AFrika'dan geçen gün bir ülke daha Fransa'yı kovmaya hazırlanıyor. Fransa bunları hep sömürmüş. Zaman eskisi gibi değil,
elinde google'a bakacak bir telefon olan herkes yakın geçmişi görebiliyor.
----
Bir örnek vereyim, bir Afrika ülkesi zamanında, tüm dünyanın Fransızca konuştuğunu sanıyormuş, Fransa kendini öyle empoze etmiş anla yani.
-
Yukarıdaki anlattığımı maalesef forumdaki arkadaşların ve muhalefetin büyük kısmının görmesi mümkün değil, onlar hep yakın geçmişi yaşıyorlar ve yarın da böyle olur endişeleri var.
Dünyaya bir baksalar, olan değişimi bir görseler ki görecekler zaten, farklı düşünmeye başlayacaklar.
Bu değişim öyle 1-2 ayda olan bir şey değil, bu da bir süreç, yavaş yavaş ve kökten değişiyor dünya.
---
- çin süper güç olma yolunda, abd hegemonyasını ve dolar gücünü yitirmenin arefesinde, Bricks ülkelerini dolay ile tehdit etti Trump mesela,
- AB ülkeleri, hiç beklenmeyen Almanya resesyonda, hükümet düştü geçen gün de.
- Kanada zor günlere giriyor,
- Şu an bir savaş çıksa en önce Avrupa yenilir, ordusu bile yok doğru dürüst çoğunun, uzun barış sürecinde neden orduya yatırım yapsınlar ki.
-
Aynen uzay çalışmaları için güzel konumda
Somali sadece uzay çalışmaları için uygun değil , Kızıldenizin girişi olduğu içinde çook stratejik bir ülke
Türkiye Yüzyılı rasgele sıradan bir söylem değil
-
test deneme 1 2 3
-
Kızıldeniz ne alaka uzay çalışmaları ile?
-
güzel de senin cevap yazma hissiyatına büründüğün, büründüren herkesin yazısı silinmiş. Biz acaba bu kimin hangi düşüncesine bunları yazdı deyip öyle bakıyoruz aval aval..
-
gerçekten çok salak bir forum olmaya başladı burası.
Somali'ye durduk yere yatırım yapılmıyor, Türk sahasının genişlemesi için çok önemli adımlar bunlar.
Dünya artık çok farklı bir noktaya evriliyor, bunu doğru okumak gerekir. |
Bu adım, Afrika ülkeleri için süper heyecan uyandıran bir adım. Bu gidişle, Afrika Türkiye'nin hegemonyasına girebilir. Geçen hafta, Lübnan'da bazı tanınmış kişiler, Lübnan'ın Türkiye'nin bir vilayeti, yada bir eyaleti olsa daha iyi olur mu acaba diye tartışıyorlardı. Afrika'dan ne olur demeyin, Afrika, gelecek 30-50 yıl içinde dünya için vazgeçilmez bir yer olacaktır, hem toprak, hem yer altı zenginlikleri hem de genç insan nüfusu için. ----- son 200 yıla genel olarak bakarsanız, 1900-2000'li yıllarda Batı'nın güç hegemonyasının temelleri 1800 'lü yıllarda yapılan adımlardı. Bu işler böyle ama, öyle 3-4 yıl çalışıp, gelecek 10 yıl garanti altına alınmıyor devlet bazında. ---- ABD'ye bakın, Pkk terör örgütünü 10 yıldan fazla eğitim, silah, para veriyorlar, var mı bir amaçları bu topraklarda. ----- Yukarıda yazdıklarım sizlere film sahnesi yada hayalmiş gibi gelebilir. Türkiye içten farklı, dışarıdan çok daha farklı görünüyor. Dünya çok hızlı değişiyor, bu değişimin ayak izlerini bir çok kişi görebiliyor. 3-4 yıldan sonra (yada kısa bir süre sonra), dijital para devrimi (blokchain) ile artık bu yüzyıl, tamamen kapatılacak, yeni yüzyıl başlayacak. |
Bu yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak. Türkler geliyor...
|
Somali Ekvator çizgisi üzerinde olduğu için oraya kuruluyor. Detaylarını araştırırsan bulursun.
|
Çok güzel gelişme, Somali Ekvator çizgisinin üzerinde olduğu için uydu göndermek çok daha kolay olacak.
|
Hocam erken değil, eğer süreçleri Türkiye'nin liderleri doğru yönetmeye devam ederse, bu olmaya devam edecek, bu bir süreç. çünkü, Türkiye'nin el attığı kim varsa, Azerbaycan, Libya, Somali, Ürdün, Suriye vb... hep ezilmiş, sömürülüş, itilmiş ülkeler bu zamana kadar. Bunlar hep cesaretlenecek bu güçle, hem de dünyanın geri kalan böyle ezilmiş bir sürü devleti var, tüm bunlar Türkiye'den cesaret alarak Türkiye ile iyi ilişkilere girecektir. AFrika'dan geçen gün bir ülke daha Fransa'yı kovmaya hazırlanıyor. Fransa bunları hep sömürmüş. Zaman eskisi gibi değil, elinde google'a bakacak bir telefon olan herkes yakın geçmişi görebiliyor. ---- Bir örnek vereyim, bir Afrika ülkesi zamanında, tüm dünyanın Fransızca konuştuğunu sanıyormuş, Fransa kendini öyle empoze etmiş anla yani. |
Ehu ehu ganha bizim ne işümüz var somalide ehu ehu |
Bir kaç lokantayı nasıl pazarlıyorlar görüyorsunuz. Ama bu tür gelişmeleri fondaş medyada göremezsiniz. |
Anladım seni, sen partizansın. Ülke zor duruma düşse buna sevinecekler arasındasın. Partizanlar böyledir, kendi istedikleri parti olmayınca ülke daha da zor duruma düşsün isterler. Sen de öylesin işte. neyse seni blokluyorum, yazdıkların karşıma çıkmayacak artık. |
Benzer içerikler
- video edit programı
- tabii ücretli mi oldu
- wechat qr code sorunu
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- instagram görüldü kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X