Şimdi Ara

Türkiye sunucusundaki harika ingilizce örnekleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • We haven't got bilmem ne demene gerek yok. Havent diye kısaca yazabilirsin, özne kullanmaya bile gerek yok çünkü.
    3. de ty, şimdiden teşekkürler demek zaten.
    Ayrıca oyuna gelen herkes İngiliz diye bir şey yok, Türkiye sunucusundadır ama adam Almandır, anlaşmak için İngiilizce konuşmaya çalışıyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • I know england language its okey

• Nasıl ingilizce bilmez özellikle tr sunucusunda ingilizce bilmemek büyük ayıp bence taşlayın
  • 3.de hata yok teşekkürler
  • havent'ı savunanlar gelmiş bile. yürüyün burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Orijinalden alıntı: Carry Horror Story

trde en büyük örneği topa solo demek zaten bazen solo diyip mid jung alıyorum öyle kalıyolar

daha önce dediğim gibi solonun tek karşılığı toptur milleti küçümseyeceksiniz diye kendi cahilliğinizi belli etmeyin dediğim şeyi anlamadıysan biraz araştır

Burası SMITE değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fnatic Janna

We haven't got bilmem ne demene gerek yok. Havent diye kısaca yazabilirsin, özne kullanmaya bile gerek yok çünkü.
    Ayrıca oyuna gelen herkes İngiliz diye bir şey yok, Türkiye sunucusundadır ama adam Almandır, anlaşmak için İngiilizce konuşmaya çalışıyor olabilir.

ty=Thank you

Haven't got yerine don't have kullanılabilir ancak başka kullanım görmedim. Hatta NA'de don't have daha çok tutuluyor.
  • quote:

quote:

trde en büyük örneği topa solo demek zaten bazen solo diyip mid jung alıyorum öyle kalıyolar

daha önce dediğim gibi solonun tek karşılığı toptur milleti küçümseyeceksiniz diye kendi cahilliğinizi belli etmeyin dediğim şeyi anlamadıysan biraz araştır

Dediği gibi solonun tek karşılığı Toptur nasıl ki jeep diyince 4x4 geliyosa aynı, ama tabi ingilizceyi bizden iyi bildiğini sanan yumurtalar hala solo mu top mu muhabeti yapıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

quote:

Orijinalden alıntı: Fnatic Janna

We haven't got bilmem ne demene gerek yok. Havent diye kısaca yazabilirsin, özne kullanmaya bile gerek yok çünkü.

ty=Thank you

Haven't got yerine don't have kullanılabilir ancak başka kullanım görmedim. Hatta NA'de don't have daha çok tutuluyor.

Konuşma bakımından dedim. İngilterede Amerikada herkes Do you have got an apple falan demiyor yani. -Have an apple? -Nope, havent. Böyle kestirip atabiliyorsun. Bize lisede öğretilen İngilizce, öğretilen Türkçe gibi. Grammar Nazi olmanın bir anlamı yok bence.

Hem bu daha havalı iksde.

• quote:

Orijinalden alıntı: federica69

havent'ı savunanlar gelmiş bile. yürüyün burdan

Sen milletin İngilizcesiyle dalga geçiceğine önce Türkçeni düzelt kardeş.
    Yinede değil yine de
    Dediki değil dedi ki
    Birşey değil bir şey
    Gene değil yine
    Varmı değil var mı
    Önce kendi dilini bi öğren sonra yabancıya geçersin. Ayrıca o kadar yabancı dil sınavına girdim bir sürü İngiliz-Amerikan insanla konuştum got koyma zorunluluğu yok. Bir şeyi bilmeden lütfen hakkında konuşma bir daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: MayWe

quote:

quote:

Dediği gibi solonun tek karşılığı Toptur nasıl ki jeep diyince 4x4 geliyosa aynı, ama tabi ingilizceyi bizden iyi bildiğini sanan yumurtalar hala solo mu top mu muhabeti yapıyorlar

Bir şey soruyım her jeep 4x4 müdür? Ya da her 4x4 jeep midir? Bunun cevabını ver sonra solo-top muhabbetine girelim.

• ı am no türkısh
  • Sen once Türkçe Konuşmayı Öğren de milletin yanlış sandığın İngilizce'sine sonra sataşırsın.

• Bugün de çok şükür başkası adına utandım 2 doğrudur diyen çıkmış ya la

• Bu savaştan sonra hangi sonuca vardınız.
  • millet hala got koymana gerek yok diyor doesnt have denen bişey var dimi
  • bu dediğim kesinlikle gerçektir beyler.bot pre vardı geçen, öldü adc sonra sup aynen bunu yazdı "knk misclıng attın be"
  • 2 ve 3 te ne var anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

Bence sıkıntı Türk insanının her şeyi bilmesinde . Server'a Kanadadan arkadaşımız geldi oynamak için . Oynarken Türkiye Sunucusunda biri çıktı '' kardeş sen ingilizceyi nereden öğrendin xd xd '' yazdı . Her şeyi çok biliyorsunuz sıkıntı o .

Özcan abi hatırlar herhalde olayı

Ahahahaa hatırladım. Ryan ile oynuyorduk duo ve adam has be has Kanadalı, bizim oyuncular maç içinde "Türk lan bu ingilizcesi zayıf ve hatalı, nerden öğrendin ingilizceyi" falan dediler.

Biz ve izleyenler koptu tabii.

• Takma kafana sadece bir oyun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.