< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 15 Temmuz 2024; 0:46:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türkiye Trump’a Yönelik Saldırıyı Dünya Üzerinde Olabilecek En Kuvvetli ve En Sert Biçimde Kınadı (2. sayfa)
-
-
En basitinden sizin ölümüne savunduğunuz KK aday olmasın kaznamaz dedim ve kazamadı :)
Not: Halen daha 2 uçak 3 koruma ülke ülke zenginleyecek flan sanıyorsun ya aynen bu kafa ile devam... Ülkeyi ilgilendiren konularda 3 e 5 e bakılmaz. Ama siz ufak düşündüğünüz için Saray edebiyatına Uçak edebiyatına koruma edebiyatına devamm..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 15 Temmuz 2024; 0:48:29 > -
Ben nerede kk yi savunmusum
1 kere yumruk atildi dedim o zaman savundum o kadar
Genel olarak yapilan haksizliklar karsisinda yaziyorum
Bu konudan sana ekmek cikmaz
Kk gibi adam bulmusunuz opun basiniza koyun ingilterede secimi kaybeden istifa eder
Özelide sevmiyorum güzelledigimi gördünmü
Hadi neyse uzatma söyledin söylicegini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 15 Temmuz 2024; 1:0:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
trump yabancımız değil, öyle ya da böyle ülkeye katkı sağlaması muhtemel bir yapı ortaya koymuş trump tower hatrına en kuvvetli ve sert biçimde kınama ve isterse yardım bu işler böyledir
-
Hepiniz aynısınız hee :) KK'ye oy verip verip şimdi ben görmedim duymadım haberim yoku oynuyonuz. Utanmayın bu kadar oy verdiğiniz partiden.
Hee bak yumruk dedin mesela Ülkeyi yönetmeye talip birisinin öyle cenazede yumruk yemesi bir rezillikti resmen. Onun adına ben bile utandım. Yok bir eve sığınmalar oradan çıkamamalar flan. CHP genel başkanının korumasız gezmesinin sonucu o işte.
Veya seçim zamanı KK'yi yıpratmak için bir FOTO servis etmişlerdi KK uçağa binecek bilet sırasında bekliyor flan. (Bunlar bizim ülkede tutmaz acizlik göstergesi sayarlar. Sanki işi gücü yok yanında partilisi yok koruması çalışanı yok gibi o dikiliyor kuyrukta diye. )
Veya bir kadının çocuğunu öpecekmiydi neydi kadın çekil çekil defol elleme çocuğumu diyor flan.
Veya bir yerde PKK konvoyuna ateş açtı 1 polisim şehit olmuştu. Bunlar hoş şeyler değil. Ülkede ki üst düzey siyasiler korumalı diyorum ben bu kadar basit.
-
Ya bi sal lutfen
Ayni şeyleri yazmaktan sikildim sana herkes senin ne oldugunu biliyor
Git maaşinin hakkini ver hadi Akp sözcüsü
Tapiyomusun yatiyormusun hadi birazda başka forumlarda birilerine sar
Sana nededim ikili tartismayi uzatmyalim halen ağliyorsun
Burasi ağlama duvari değil diger tarafa dogru ağla
Haksizsin üste cikmaya çalisiyorsun klasik Ozkan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 15 Temmuz 2024; 1:43:43 >
Benim mesajımı alıntılayıp UÇAK muhabbetini açan sensin ben ne yapayım ?
Git sığ muhalifliğini başka yerde yap alıntılama benim yazdıklarımı...
-
Aynen sig muhalifisz biz aynen bro bi sen akillisin devam et hayal dünyanda başalarilar bb
5 Uçak meselesine şahsen bilerek girmedim. Malzeme çok ... Tartışmaya gerek değil. Mutlak israf ... Tasarruf diyen RTE ve ekibi hataları ...
RTE yi Amerika da hedef alınsa o zırhlı araçlar filan hepsi hikaye sessi sedasız ... Ayrıca hedef alında Türkiye de yaparlardı ... RTE aslında basit saldırılara karşı tedbirli ...
İsraf bir yana sanki düşman ülkesindeymiş gibi Afganistan daymış gibi savaş içindeymiş gibi böyle bir israfa ne gerek var ? ... Hikmet Çetin bile Afganistan'da kıdemli en yüksek sivil NATO personeli bile böyle tedbirleri olmadı zaten çok seviliyordu halen de öyle ... Şuan NATO da bu tür görevde sivil olarak yapan bir Türk var mıdır ? Bildiğim kadarıyla yok!
NATO ya göre Türkiye riskli ama olmazsa da daha da riskli bir ülkedir. NATO esasında Türkiye nin etkisini azaltmıştır Amerika bile etkisini azaltıyor ama ikame olarak ta Bulgaristan ve Yunanistan geliyor ... Ortadoğu da yeni merkezlerin de açılması Türkiye'nin jeostratejik kozları etkisizleştiriliyor ... Bunu görmek için uzman olmak gerektirmez :) ... Birileri de Türkiye kuşatılıyor diyor! Aksine Türkiye nin jeostratejik avantajlarını komşu ülkelerde hem de Türkiye gibi tek bir yönetime de bel bağlamamış oluyorlar ... Türkiye'ye riskli olabilmesi için Amerikan Elçiliği ve Konsoloslukların kapanması iptal edilmesi gerekir ...
Gösteriş şatafat filan bunlar aslında bilinçaltı ile bilinçüstü çelişkileridir. Böyle biri aile de geçindiremez ... Ayağını yorgana göre uzak derler... Tasarruftan DEM vuran AKP .. DEMLENMEMİŞ AKP demektir ...
Teröristin kardeşini kırmızı bültende de aranıyor TRT ye çıkartıyorlar! İmralidaki cani teröristi siyasi olarak kullanıp mektubunu okutmak istiyor birilerine red ediyor oyun içinde oyun. Oy anam OY ! Oy için neler yapılmıyor! Başkaları da yapıyor . Bu düzen politikacılar oy için herşeyi de yapar rakipleri de yaparsa bari sessiz kal ama yok niye yaptın derler ! Gerçi hepsi aynı... Partizanlık CHP AKP MHP vs hepsi için zararlıdır ...
Silahlı terörizmi gördük görmekteyiz de.... Dini terörü de .. Dini Mağduriyet Terörü de ... Dinin Siyasallaştırılması Terörünü de ...
Şimşekin ekonomi terörüne de şahit olmaktayız ...
Teröristler her alanda faal. İngiliz kökenli bunlar ... Derin İngiltere diyelim ...
-
S400 alimi hikaye ... Denge politikalari tabiri caizse gosteririm elletmem siyasal dansozluk ki mantikli da . S400 ler hicbir zaman kullanilamazdi. NATO sistemi var Amerikan sistemi var. TSK Amerikan Sistemindedir .. Ilker Basbug bunu ifade etmistir resmi olarak kamuoyuna da .
NATO stratejik ortaklarindan Almanya da bekletilen Akkuyu Nukleer Santral tirbunleri amac disi kullanimi olmasin diye bekletiliyor. Denetim kontrollu kurulsun filan deniliyor.. Ama bu da olmaz cunki operatorluk harici hicbir Turk egitim almamistir montaji kritik seylerde Ruslar yapacaktir! Aman dikkat ! ... Cernobil Felaketinden sorumlu ayni ticari sirket yapiyor Japonlar maliyet artti demisti deprem gercekleri altyapi vs.. Ucuza ! riskli Ruslara yapiliyor !
New York secilmis Valisi mi karsilar sandin ? Anca Atanmis Turk Valisi Turkiye de karsilanir ama Disisleri Bakani seviyesindekilere :) ...
Cesaret Madalyali birine absurt 5 ucak dolusu korumalar ozel araclar filan hic yakismiyor ozellikle israflik babinda ... Madalyayi geri istiyoruz :) ...
Istenmeyen adami da onbasi karsilar .Bu yasandi ...
Rahip Brunson filan bunlari da Trump karsinda buyuk konustu ama Turkiye yi rezil etti .. Istifa etmesi gerekirdi ... Akilli ol kim kime diyor ? Operim filan nedir o mektup oyle.
Trump yine geliyor . Secim erteletmeye calisacaklar niyetleri bu ..Kamala Teknik olarak aday olabilir akli melekeleri yerinde olmayan Biden yerine .
Suan ile Kamala karar kilinmis olabilir . Resmiyeti ilani kararin ilani bekleniyor da olabilir .
Biden oyle yada boyle artik yok. Eksik BIDEN ile RTE de-facto sansa ayakta . RTE saglik durumu da riskli Biden gibi ...
Bay Kemal gibi daha yasli ama akli bedeni maraton yapan biri gibi de degil Sayin Cumhurbaskani pardon Turk tipi Baskanimiz.
Trump her turlu geliyor ... Trump NATO ya da azami onem verecektir globaldeki savas yanlisi degildir .. Silah Tacirlerin oyununa gelmeyecktir. Adam orjinal gercekci Amerikan cikarlari ozellikle kendi topraklarina odalanacak ... Kanitladi da ...
Uluslarasi ilisiklerde filan Turkiye cok acemi ... Ermenileri oynatan Yahudi Lobisine el mahkum bir Turkiye cok aci ... 1915 Kararlari Senatoya filan her yil getiriyorlar Israil yanlisi Amerikan Lobisi de Turkiye nin hayrina destek olmuyor ... Icerden durum boyle ... Disardan da herkes biliyor ...
Filistin Derin Ingilizlerin oyunudur planidir. Filistin kadim Filistinlilerle alakasi yoktur. Araplardir. Kadim Filistinliler Musluman dahi olmadilar ve anatopraklari da Ege dir oradan gocle gelmislerdir ... Teknik olarak Filistinliler uydurmadir .. Osmanli ya attigi kaziklari da ortada . Filistinliler diye tabir edilenler komsu Arap ulkelerin pasaportlarina sahiptirler yani baska ulkenin vatandasi Araplardir ... Kendileri de itiraf ediyorlar Filistin diye birsey yok uydurmacadir diye. Kanli bir oyun Filistin ...
Trump sansa kaldi. Hedef oldurulmesiydi. Kennedy Suikastindaki gibi tetikciyi de etkisiz hale getirdiler ki icin esas yani belli olmasin diye ... Ayni icerdekiler cekismesi ve disardaki ayaklarin savas cigirtkanligi ... Buna engel olunmasi icin Cin in engellenmesi gerekiyor .
Bu ortamda Turkiye her masada herseyde olmak istemesi ile esasinda kendine politik kalkan yapmistir yani ne herkese yakin ne herkese uzak . Bu halde RTE Amerika da kimse birsey yapamaz ! Riskli degildir ... Jeopolitik acidan boyle olmaya baska cografyalarda olsaydik kesin bir kesime dusman olunurdu ama Turkiye sansina kotu kader savas oncesi sansidir ...
-
endişe ediyoruz olmalıydı.
-
sammy fansCellebrite cracked Samsung phone used by Donald Trump shooterhttps://www.sammyfans.com/2024/07/19/cellebrite-cracked-samsung-phone-used-by-donald-trump-shooter/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X