Şimdi Ara

Türkiye ve Avrupa’da bir ilk! Hibboux Yataklarında 365 gün Deneme Fırsatı,%20 İndirim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
30
Favori
33.170
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağlıklı günlerde kullanmanızı dileriz, herhangi bir soru ya da sorununuzda müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilirsiniz.
  • Marmarali M kullanıcısına yanıt
    engonge23 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Mevcut indirimlerimiz diğer bir çok firma gibi önce fiyatları şişirip, sonrasında yapılan indirimler değildir. Mevcut %10 KDV indirimine ek olarak %20 indirimimiz devam ediyor, ayrıca havale ile yapılan ödemelerde %5 ek indirim uygulanıyor.

@engonge23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Karagan -- 18 Mayıs 2020; 9:8:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Karagan

Merhaba,

Mevcut indirimlerimiz diğer bir çok firma gibi önce fiyatları şişirip, sonrasında yapılan indirimler değildir. Mevcut %10 KDV indirimine ek olarak %20 indirimimiz devam ediyor, ayrıca havale ile yapılan ödemelerde %5 ek indirim uygulanıyor.

@engonge23
    Sitenizde %10 KDV indirimi görünmüyor hocam, direk fiyat üzerinden %20 indirim uyguluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bunun yorumunu yapmak istemem yanlış da anlaşılmak istemem ama sitedeki fiyatlar aynı diğer firmalarda da indirim var bayiye gitseniz biraz da olsun indirim yapar bu forum da donanım haberde genelde yaşadığımız olay birileri buradan uzun zamanlı satış yapıyorsa firmadan buraya özel bir indirim planlar denilmek istenen bu fiyatlar şişirilmiş olmadığı buna göre indirimlerim iyi olduğu değil yani bu ürünün reklamını buradan yakalayan biri internet de buymuş o buradan bu indirim var almayım diyebileceği bir kampanya birde yatak kampanyası yakaladık olayı ama heralde firma size böyle bir yetki vermiyor uzun yazmak istiyorum ama siliyorum herneyse ne olur yanlış anlaşılmayayım

• Emre Karagan E kullanıcısına yanıt
    Emre bey merhabalar,

Son iki yatağımdan özellikle omuza yaptığı baskıdan dolayı hiç memnun değilim. Belimi iyi destekliyor fakat bu sefer omuzu feda ediyoruz. Biri paket yaylı diğeri de yaysız lateks yataktı. Şimdi benim sormak istediğim cloud rem yatak fazla gömülen bir yatak mıdır? Çok gömülme hissini sevmiyorum ama son iki denemeden sonra sert yatakta almamaya karar verdim. Cloud rem yatağınızda Bel desteği yeterince sağlanır mı? Botanic hybrid yatağınız sertlik olarak omuz baskısını cloud rem e göre daha mı fazla yapar? Ve merak ettiğim yüz üstü yattığım zaman paket yaylar karın bölgesini rahatsız eder mi?

Teşekkürler

• Marmarali M kullanıcısına yanıt
    KDV indirimi direkt olarak fiyatlara uygulanmış haldedir.
  • engonge23 E kullanıcısına yanıt
    Öncelikle öneriniz için teşekkür ederiz. Firma yetkililerine önerilerinizi ilettik, eğer ek bir indirim uygulanırsa buradan duyuracağız. Sağlıklı günler dileriz.
  • F.R.I.E.N.D.S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Cloud REM'de visco katmanından dolayı gömülme hissi yaşayabilirsiniz. Yataklarimizin hepsi orta sert sertlik derecesindedir. Sert ya da yumuşak yatagimiz bulunmuyor. Botanic yatagimiz 7 bölgeli paket yay teknolojisi ile üretilmiştir, omuz ve bel bölgesi için gereken desteği sağlayacaktır. Yüz üstü yattığınizda yayları hissetmeniz mümkün değildir.
    neste indirim yapılırsa almayı düşünürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Karagan

Merhaba, tüm yataklarımız tekrardan stoklara girmiştir.Bilgilerinize...
    Emre bey merhaba...
    Başlığı forumda dolaşırken tesadüfen gördüm...
    Çocuğumun yatağını değiştirme zamanı geldi, tek kişilik yatak alacağım.....Bazasi sapasağlam ama yatağı deforme olmuş durumda....(Çocuğum derken küçük değil, 21 yaşında bir yetişkin)

Bu işlerden zerre kadar anlamayan birisi olarak lütfen bana aşağıdaki sorularıma cevap vererek yardımcı olunuz:

1. Ölçü nasıl alınır? Hangi ölçüde sipariş vereceğim? Eski yatağının aynı ölçülerine göre mi? Yoksa bunun tek kişilik yatak olanları zaten standart bir ölçüde mi oluyor?
    2. Takdir edersiniz ki bir sürü çeşit var ve bu benim gibi bu işlerden anlamayan birinin doğal olarak kafasını iyice karıştırıyor (Hangi modeli seçmem gerektiğini nasıl ve neye göre belirleyeceğim?)
    3. En pahalı olan hangisi ise doğal olarak en iyisi de odur diye düşünüyorum ama bu düşünce yanlış bir seçim mi olur? Hangi modeli sipariş edeceğime neye göre karar vermek gerekir?
    4. Etrafımda eş dost kimisi mutlaka yaylı yatak al derken kimisi de aksine sakın ha yaylı alma, yaylar bir kaç yıl sonra deforme olur, mutlaka yaysiz olsun vb yine kimisi mutlaka VİSCON al derken kimisi de aksine sakın Viscon olmasın Akdeniz Bölgesi nemli ve sıcak 40-45 derece de terden sıcaktan yatamazsin diyor! Hangisini tercih etmeliyim?
    5. Aklıma gelen bu soruların dışında benim düşünemedigim aklımın etmediği başka püf noktalar mutlaka vardır.... Doğru seçimi yapmak adına bana yol gösterir,
    Yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla....

NOT: Emre beye yazdım ama bu işlerden anlayan, doğru yatak seçiminde tecrübelerini paylaşacak diğer arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi memnuniyetle dinlerim arkadaşlar 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayamaschocuk -- 19 Mayıs 2020; 3:27:2 >

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ayrıntılı sorularınız için teşekkürler. Sizin aracılığınız ile başkalarının sorularına da yanıt olmak için en iyi şekilde cevaplamaya çalışacağım.

1. Ölçü nasıl alınır? Hangi ölçüde sipariş vereceğim? Eski yatağının aynı ölçülerine göre mi? Yoksa bunun tek kişilik yatak olanları zaten standart bir ölçüde mi oluyor?

Ölçü alma işlemi çok basittir, karyolanızın iç kısmının kenarından olmasına dikkat ederek, önce genişliğini sonrasında da uzunluğunu bir metre yardımıyla ölçerek karyola yuvanıza hangi ebatlarda yatağın sığacağını hesap edebilirsiniz. Örneğin genişliği 90 cm uzunluğu 190 cm olan bir yatak, 90x190 ölçüsü olarak ifade edilmektedir. Eğer mevcutta kullandığınız baza/karyolayı değiştirmeyecekseniz eski yatağınızın ölçüsüne göre satın alma yapabilirsiniz. Sık kullanılan tek kişilik ölçüler ise 90x190, 100x200, 120x200 ölçüleridir.

2. Takdir edersiniz ki bir sürü çeşit var ve bu benim gibi bu işlerden anlamayan birinin doğal olarak kafasını iyice karıştırıyor (Hangi modeli seçmem gerektiğini nasıl ve neye göre belirleyeceğim?)

Belirttiğiniz gibi piyasada çok fazla marka ve çok fazla çeşit yatak bulunmaktadır. Tek tek tüm markaların mağazalarını gezerek ve yatakları 1 – 2 dakika deneyerek kendinize uygun olan yatağı seçebilirsiniz. Ancak bir yatağın size uygun olup olmadığını mağazada kısa süre içinde deneyerek anlamanız çok zordur. Tavsiyemiz, 4 mevsim boyunca, kendi konfor alanınız olan yatak odanızda yatağınızı deneyimleyerek seçtiğiniz yatağın vücut şeklinize, yatış pozisyonunuza ve rahatlık anlayışınıza göre gerçekten memnun olup olmadığınıza karar vermeniz. Hibboux olarak Türkiye’de ve Avrupa’da ilk defa satın aldığınız yatağı 365 gece deneyimleme imkanı ve memnun kalınmayan ürünü koşulsuz şartsız iade alma garantisi veriyoruz.
    Yataklarımız arasında ise bütçenize göre bir tercih yapabilirsiniz. Vücut tipiniz, kilonuz, konfor tercihinize göre size en uygun yatağı bulmanız konusunda
    www.hibboux.com
    İletişim | Hibboux
    https://www.hibboux.com/iletisim
    sayfasındaki iletişim seçeneklerinden bize ulaşabilirsiniz. Size en uygun yatağı seçmenizde yardımcı olabiliriz.

3.En pahalı olan hangisi ise doğal olarak en iyisi de odur diye düşünüyorum ama bu düşünce yanlış bir seçim mi olur? Hangi modeli sipariş edeceğime neye göre karar vermek gerekir?

Tabii ki yatağın içerdiği teknolojiler ve özel uygulamalar gereği bütçe bir etken ancak piyasadaki en pahalı yatağı alsanız bile memnun kalmama ihtimaliniz vardır. Yatak çok kişisel bir eşya ve birçok kullanıcının çok memnun olduğu üründen memnun kalmayan, vücut ergonomisine uymayan kullanıcılar olabiliyor.
    Karşılaştırma yaparken yatak katman şemalarını karşılaştırabilirsiniz. Yatağın dışında kullanılan kumaş kalitesi, yay tipi, konfor katmanları, hava geçirgenliği gibi her etken maliyete etki etmektedir. Bu sebeple marka ve ürün karşılaştırması yaparken yatağın içeriğini incelemeniz, ihtiyacınıza ve bütçeniz için en optimum seçimi yapmanız önemlidir. Çünkü, günün 3’te 1’ini geçirdiğiniz yatağınız için yapacağınız yatırım, sağlığınız için en önemli yatırımdır.

4. Etrafımda eş dost kimisi mutlaka yaylı yatak al derken kimisi de aksine sakın ha yaylı alma, yaylar bir kaç yıl sonra deforme olur, mutlaka yaysiz olsun vb yine kimisi mutlaka VİSCON al derken kimisi de aksine sakın Viscon olmasın Akdeniz Bölgesi nemli ve sıcak 40-45 derece de terden sıcaktan yatamazsin diyor! Hangisini tercih etmeliyim?

Yaysız sünger yatak biz kesinlikle önermiyoruz. Yatakta hava geçirgenliği hijyen ve sağlık açısından çok önemlidir, kalıp sünger yataklar vücut ısısını hapseder ve uyku kalitenizi olumsuz etkiler. Koku ve bakteri oluşumuna meyillidir. Özellikle paket yaylı yataklar, vücut ağırlığı ve hareket değişimlerine uyum sağlayarak uyku kalitenizi yüksek tutar. Nest yatak modelimizde kullanılan paket yay sisteminin, standart sünger yataklara göre %28 daha fazla hava geçirdiği ispatlanmıştır. Türkiye’nin hangi bölgesinde bulunduğunuzdan bağımsız olarak herkesin yaylı yatak kullanması gerektiğini savunuyor ve yatak üretimlerimizi bu şekilde yapıyoruz.

5. Aklıma gelen bu soruların dışında benim düşünemedigim aklımın etmediği başka püf noktalar mutlaka vardır.... Doğru seçimi yapmak adına bana yol gösterir,
    Yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla....

Eğer bütçenize uygunsa paket yaylı yatakları seçerek yatağınızın vücudunuzu daha iyi desteklemesini sağlayabilirsiniz. Paket yay sistemine sahip bir yatakta sadece yattığınız bölgedeki yaylar hareket eder. Eğer yatağınızı parteriniz ile paylaşıyorsanız, eşlerin birbirlerinin hareketlerini de daha az hissetmelerini sağlar.
    Yatağınızın üst yüzeyinin temiz kalmasına destek olacak kumaşlar tercih etmek çok önemlidir. Yatak yüzeyleri, toz akarı, bakteri ve alerjen oluşumuna çok açıktır. Özellikle evcil hayvan besleyen ya da alerjik bir bünyesi olan müşterilerimiz yataklarının yüzeylerini uzun süre hijyenik tutmak için probiyotik içeren kumaşlar tercih etmelidir.
    Yukarıda da belirttiğimiz gibi yatağın nefes alması, yani hava geçirgenliği sağlıklı bir uyku için çok önemlidir.
    Ek maliyetler ödemenize gerek yok, artık teknoloji gelişti ve e-ticaret ile firmaların ürünlere yansıttığı ek maliyetler olmadan alışveriş yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Karagan -- 21 Mayıs 2020; 16:5:7 >

• Emre hocam kolay gelsin daha önce hybrid yatak alıp memnun kaldık şimdi kızıma da yatak alacağım bebek yataklarında da 365 gün deneme süresi geçerli midir
  • LifeinBlue kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bebek yataklarında deneme süremiz 100 gündür.
  • Nolonger N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut %10 KDV indirime ek olarak %20 indirimimiz devam ediyor, ayrıca havale ile yapılan ödemelerde %5 ek indirim uygulanıyor.
    eğer bir yatak seçecek olsaydın nest mi alırdın yoksa rem olanı mı .
    Konfor olarak birbirine yakın yataklar, çift kişilik mi yoksa tek kişilik bir yatak mı arıyorsunuz? Eğer yatağın sizi daha iyi desteklemesi önceliğiniz ise yay teknolojisinden dolayı Nest ama yattığınız yüzeyde daha yumuşak bir hissiyat istiyorsanız ekstra konfor pedi olan Cloud REM i tercih edebilirsiniz.
    Ben kişisel olarak yıkanabilir kılıfa sahip olması ve yay teknolojisinden dolayı Nest tercih ederdim.

Daha fazla bilgi için müşteri hizmetlerimiz ile iletişime de geçebilirsiniz, ya da özelden numaranızı paylasirsaniz bizde size ulaşabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Karagan -- 22 Mayıs 2020; 17:26:55 >
    7 Bölgeli Pocket Yay Teknolojisi yok benim için önemli vucud şekil bozukluğu önüne geçme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nolonger -- 23 Mayıs 2020; 18:4:13 >
    Hangisi bu konuda daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nolonger -- 23 Mayıs 2020; 18:4:23 >
    Nest yatakta kullanılan hourglass yay teknolojisinde yaylar kum saati şeklindedir ve uygulanan basınca göre destek sağlamaktadır. Bu sebeple 7 bölgeli bir kullanım yapılmasına gerek kalmamaktadır.
    donanıma özel indirim sağlıcak mısınız hocam
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.