Şimdi Ara

Türkiye VR Headset Kullanıcıları (Oculus Rift, Rift S, Go, Quest, HTC Vive ve diğerleri) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.460
Cevap
44
Favori
64.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yurt dışında quest 400 dolara satılıyor iken neden bizde bukadar pahalıya satılıyor, kafayı yememek elde değil. Amerika'daki arkadaşım aylık maaşıyla 14 adet quest alabiliyorlar. Biz ise ayda 2 tane bile alamıyoruz. yurtdışından getirtme imkanımız var mı? Gümrük parası bile versek yarı fiyatına alabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi satış ağı olmadığı için herkes kar payı koyuyor, ondan yüksek. Amerika'dan Türkiye'ye gönderen dükkan bulursanız alabilirsiniz. Ben zamanında gümrük vergisini (%9) ve taşımayı ödeyerek amazon'dan projeksiyon almıştım, aynısı yapılabilir ve ~3200TL'ye ($400 USD + %10 taşıma-KDV + %9 gümrük) filan alınabilir. Şu virüs dönemleri sonrasında tedarik rayına girince biraz sabredip tekrar bakmak lazım, şu anda arz olmadığı için fiyatlar gereksiz yüksek.

Maaşımız ile kaç tane ürün alabiliyoruz konusu için bakılacak adres özellikle ülke ekonomisi ve onu yönetenler. 2008 fiyatları ile alsaydık ürün şu anda 1000-1500 TL gibi bir rakama gelirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NePhThYs -- 14 Nisan 2020; 14:15:54 >
  • devilucifer85 kullanıcısına yanıt
    Hocam nerede 400 dolara satılıyormuş link atar mısınız? Çok merak ettim. Dün rift s aldım 4500 tl'ye. Bu şuanki piyasada en uygun alınabilir fiyat. Elden teslim hemen aldım. Getiren firmalar 30-40 gün süre veriyor ve neredeyse 6k'ya satıyorlar.
  • ABD'de ara ara bestbuy'da $400'a (+kdv) stok bulunabiliyormuş, başka ülkelerde bildiğim kadarıyla fiyatlar zaten farklı (Avrupa kdv dahil €450, tabi tax return ile elden alımla €410'a filan gelir). Çin faaliyetlerine geri dönerse yazın ortalarında, son baharda gibi fiyatlar normale döner, gerisi TR'ye gönderim yapan satıcı veya getirecek arkadaş bulmaya kalır. Günümüz koşulunda hemen alım için 4500 fena değil, tamamen arz talep meselesi, ekonomi biraz daha virüsle kötü giderse VR gibi elzem olmayan ürünlerin fiyatlar düşebilir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NePhThYs -- 14 Nisan 2020; 19:32:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyGrail

Hocam nerede 400 dolara satılıyormuş link atar mısınız? Çok merak ettim. Dün rift s aldım 4500 tl'ye. Bu şuanki piyasada en uygun alınabilir fiyat. Elden teslim hemen aldım. Getiren firmalar 30-40 gün süre veriyor ve neredeyse 6k'ya satıyorlar.
    Nerden aldınız acaba?

• devilucifer85 kullanıcısına yanıt
    Birkaç gündür letgo ve Sahibinde'nde günde 50 kez oculus rift s arattım ve şans eseri hemen alabileceğim bir kişi çıktı Sahibinden'de. Vr oyun geliştiricisi bir kişinin yeni ilan koydugunu gördüm. Anlaştık ve direk aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyGrail -- 14 Nisan 2020; 20:48:59 >
  • VR alabilmek için kredi kartı çıkarttım, bir anda bütün CV1 satıcıları ortadan kayboldu :D Normal fiyatlara (2000-2500) satan birini görebilen var mı?
  • 2000 e gözlük mü kaldı. Bulsan bile dolandırıcı çıkar

• Rift S kullanan arkadaşlar, kontroller için hangi marka pil kullanıyorsunuz?
  • Philips ve DURACELL var bende, 2600 ve 2200 lük olanlardan.

Bugün oculus quest link için artık usb 2 kablolar da kullanılmaya başlandı, beklenmedik hareket.

• https://forum.donanimhaber.com/satilik-oculus-rift-cv1-vr-headset--143600083

Hiçbir problemi olmayan rift cv1 satılık.

• oculus quest için uzun 3.0 link kablosu önerebilecek biri var mı? 2.0 kendi şarj kablosuyla bazı oyunlar da kayma oluyor
  • merhabalar oculus quest için çıkmış bütün mağazasındaki oyunları yüklüyorum ücret karşılığı uygun fiyata malesef ki oculus mağazasındaki oyunlar dolar üzerinde satılıyor ülkemizdede resmi bi satış yok o yüzden fiyatalar tl bazında olmadığı için yüksek kalıyor steam gibi uygun fiyatlı değil iyi bir oyun 39 dolar 270tl gibi para yapıyor
    ben uygun fiyata 480tl ye nerdeyse bütün oyunları yüklüyorum detaylar için mesaj atabilirsiniz
  • burhancam B kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhancam

merhabalar oculus quest için çıkmış bütün mağazasındaki oyunları yüklüyorum ücret karşılığı uygun fiyata malesef ki oculus mağazasındaki oyunlar dolar üzerinde satılıyor ülkemizdede resmi bi satış yok o yüzden fiyatalar tl bazında olmadığı için yüksek kalıyor steam gibi uygun fiyatlı değil iyi bir oyun 39 dolar 270tl gibi para yapıyor
    ben uygun fiyata 480tl ye nerdeyse bütün oyunları yüklüyorum detaylar için mesaj atabilirsiniz
    Kusura bakmayın sizin ekmeğinize taş koymak istemem ancak yaptığınız iş kesinlikle 480tl etmiyor. Birazcık araştırmayla sizin 480tl ye yaptığınız işi herkes evinde çok kolay bir şekilde yapabilir. Eğer çok talep gelirse ücretsiz bir şekilde öğretebilirim.

• sidequest'ten apk veya diğer gerekli dosyaları yüklemekten farkı yok diye düşünüyorum?

İyi kötü bir PC olduğu için genelde steam'de indirimden oyun kovalayıp VD veya AMD relive ile oynuyorum. Şu oculus store da steam gibi fiyatlama yapsa da güzel güzel korsansız halletsek.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.