Şimdi Ara

TÜRKİYE'YE Bot satişi YASAKLANDİ!.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: extraloob

kredi karti varken paypal gibi bir araci kurumdan alma mantigini da hic anlamam,
    ne kadar riskli birsey paypal aslinda ki sonuclarini okuyoruz burada.

Haklısında verifty by visa denen bi olay var. Çoğu kredi kartında bu güvenlik sistemi yok. O olmayıncada ne silk ne bot alabilirsin. Paypaldan alınca buna gerek duymuyo.
  • öle bişi olmasını çok isterdim ama imkansız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: avkan

quote:

Orjinalden alıntı: Murderer77

beyler ne yapcaz botsuz biri bisey bulsun

eğer sorduğun soru ciddiyse yok böle bi şey yaw sallıyo millet

ben sadece bir kac site dedim bütün siteler yasaklandi demedim ama yarin tüm linkler elinizde isteyende oradan bot alabilir alabilirse tabbiiii

• quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Pay-pal de bir sorun yok.Benim premium hesabım vardı,geçen gün kapattım.Yalvardı adamlar resmen kapatma diye.

:)) sen ne dedin yalvarınca onlar?
  • İlk olarak forumda o linkleri vermek yasak;ayrıca artık koyacağım banlansamda önemli değil diyerek şimdiden ban ı yersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ant0ny02

quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Pay-pal de bir sorun yok.Benim premium hesabım vardı,geçen gün kapattım.Yalvardı adamlar resmen kapatma diye.

:)) sen ne dedin yalvarınca onlar?

Sallamadım tabi.E-bay hesabım için açmıştım zaten premium hesabı.Şimdilik satış yapmadığım için neden aylık ücret ödeyeyim ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GlavieMaster**

trojan yok emin olabilirsin

Evdeki bilgisayarimdaki Norton yakaladi Trojan die hadi dedim bizim emektar sapitmisdir die sora cafede de farkli anti virüs programi sürekli srobotu virüs olarak taniyordu SS cekip gözönüne serebilirim tabi bizim guildeki arkadaslarin bazilarida karsilasmadik diyor e bunlar beni mi buluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lnfernaL

quote:

Orjinalden alıntı: GlavieMaster**

trojan yok emin olabilirsin

Evdeki bilgisayarimdaki Norton yakaladi Trojan die hadi dedim bizim emektar sapitmisdir die sora cafede de farkli anti virüs programi sürekli srobotu virüs olarak taniyordu SS cekip gözönüne serebilirim tabi bizim guildeki arkadaslarin bazilarida karsilasmadik diyor e bunlar beni mi buluyor?

srobotu virus olarak gormesi virus islevi yapacagi anlamina gelmez, srobotu bazi programlar virus olarak gorur sebebi ise makinaniz bir baska makinaya baglanmistir virus programida bunu bir virus trojan veya backdoor olarak gorebilir daha fazlasi degildir.

• quote:

Orjinalden alıntı: seashadow

cin'deki bazi arkadaslarimdan aldigim bilgi ve kore'deki bazi arkadaslarin söyledigine göre

türkiyeye bot satişi yapilmayacagi aciklanmiş

e-bay ve paypal'dan alim su an için sadece BAZİ siteler kapatmis durumdadir!....

eger yasak degilse link'leri werebilirim (heretic bir cwp werirsen sevinirim bu konu ile ilgili )

botla düzgün kasan ve calisipta kasamayan isleri olan arkadaslariçin biraz üzücü bir haber!.....

oyun 5k plzzz diyen 0-6 yaş grubu cocuklara kaldi gibi bişi

Koçum be emekten mi söz ediyorsun sen, İşi var diye çalışıyor diye bota kuruyor düzgün kasıyor ha

+

Botta trojen yoktur emin olun diyen arkadaşıdır sözüm:

Bir programın virus, trojen kategorisine gitmesi için antivir şirketleri tarafından testlere tabi tutulmasına bağlıdır. Bot şirketi 0 dan trojen yazdı ve kimse bunu antivir şirketlerine göndermedi diyelim test için.

Nerden bileceksin

Güldürme gülüm beni

Bu forumda bot olayı baya arttı, heretic in müdahale etmesi lazım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beni7Bitirdi -- 12 Ocak 2007; 22:17:29 >

• quote:

cin'deki bazi arkadaslarimdan aldigim bilgi ve kore'deki bazi arkadaslarin söyledigine göre

türkiyeye bot satişi yapilmayacagi aciklanmiş

e-bay ve paypal'dan alim su an için sadece BAZİ siteler kapatmis durumdadir!....

eger yasak degilse link'leri werebilirim (heretic bir cwp werirsen sevinirim bu konu ile ilgili )

botla düzgün kasan ve calisipta kasamayan isleri olan arkadaslariçin biraz üzücü bir haber!.....

oyun 5k plzzz diyen 0-6 yaş grubu cocuklara kaldi gibi bişi

YASALAR VE KURALLAR ÇİĞNENMEK İÇİN VARDIR AYRICA BİRAZ MANTIKLI TOPİC AÇALIM ÇOK SACMA BENCE

• Botcu olmuş tüm forum yahu !
  • hiç bot kullanmadım bi kullansaydım bea
  • Bence Bot satışının her yerde yasaklanması lazım..
    Kendiniz kasın karakterlerinizi.
    Bazıları sırf egosu yüzünden para vererek bu botları alıyor.Hiç anlamıyorum o kişileri.
    Ne zevk alıyosunuz oyundan onu da anlamıyorum.
    Kendi karakterlerini kendileri kasanlar enayi mi
    Lütfen arkadaşlar kullananlar kullanmasın, almayı planlayanlar almasın
    Kendi kendinizi kasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DDEVILL -- 13 Ocak 2007; 16:39:40 >
  • Hayır yanlış bir haber, türkiyenin paypalın vs. şeylerin bu tür işler ile uğraşacak vakitleri yok.
    Olmadı birde yasa çıkarsınlar....
    Şu anda çok basit bir şekilde bot kullanıyorum. ve bot alıyorum. Ki bot aldığım site türkçe ve türkler bot satıyor + türkçe desteğide veriyorlar.
    ve satışlar paypal ile gerçekleşmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvcatak -- 13 Ocak 2007; 17:28:09 >
  • @seashadow
    Hacım sende az değilsin haaaa

Forumda ne kadar botter varsa öğrendik artık

Not:Ben dahil....
  • arkadaslar heretic uyardigi icin sadece linki kapatarak yayinliyorum buyurun !.......

[img=http://img239.imageshack.us/img239/293/adszgg8.th.jpg]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

Bir programın virus, trojen kategorisine gitmesi için antivir şirketleri tarafından testlere tabi tutulmasına bağlıdır. Bot şirketi 0 dan trojen yazdı ve kimse bunu antivir şirketlerine göndermedi diyelim test için.

Nerden bileceksin

internette dolaşan virüslerin yarısını "antivir şirketleri" veya "antivir şirketlerinin virüs yazması için para verdikleri insanlar" yazıyo. kısacası senin dediğin o test ettikleri virüs aslında kendi yazdıkları virüs. durum böyle olmasa antivir şirketleri nası para kazancak??

bide bişi sorcam sana bi virüs geldiğinde sen onu test için antivir şirketine mi yolluyosun?? senin dediğinden ben bunu anladım. eğer yanlış anladıysam özür dilerim!!!

• quote:

arkadaslar heretic uyardigi icin sadece linki kapatarak yayinliyorum buyurun !.......

[img=http://img239.imageshack.us/img239/293/adszgg8.th.jpg]

İyide burada söz konusu satış e-bay üzerinden gerçekleşiyor.E-bay den adam sadece Amerika,İngiltere vs gibi ülkelere satış yapılacak diye belirtirse alamazsınız zaten.Aynı şekilde sadece Türkiye'ye satış yapıp diğer ülkeleri de dışlayabilir.Bunun yasakla falan ilgisi yok.Sadece müşteri portföyünde yer vermemiş Türklere.Mail atın almak istiyorum deyin.Muhtemelen hemen açacaktır.

• Bot satışı yasak felan deil.Hatta türk siteleri bile artık bot satışına başladı.Buyrun bakın :

• @Beni7Bitirdi
    Gerçekten güzel konuştun tebrik ederim.
    Fakat bir çok anti-virus artık srobot tanımaya başladı.
    Bir kaç cello ve Joymax büyük çabalar ile bildirmeye çalışıyor.

Fakat bununda Joymax farkında botu istese tamamen durdurabilir. Bunu herkesbiliyor. Yapması gereken çözülmüş algoritmasını değiştirmek.
    Botları en az 5 ay durdurabilir bu şekille...
    Ama yapmıyor, sizde joymax olsanız yapmazınız, çünkü oyunu bırakan kişi çok olur, zevki kalmaz inanın bana bu böyle, Bot da işin tadı tuzu.
    Ama gold farm botları fazla yaşamıyor. Reel botlar nedense %90 ı ayakta... geri akalan %10 ise sadece blocklanmış ve aştırma şansınız çok.
    Forever BOT

Bu arada Flex2oo8 bende botu o siteden alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvcatak -- 18 Ocak 2007; 10:54:04 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.