Şimdi Ara

Türkiye’ye gelmiş en iyi kariyere sahip oyuncu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
4.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fenerli Jön

Drogba ortalamanın 2 tık üstü bir forvetti, eto ise onun da 1 tık üstüydü.

1- Roberto Carlos
    2- eto
    3- Pepe
    4- Drogba

+1 ayni siralamayi yapacaktim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kariyer olarak carlos.brazilya milli takımı ve reelle kazanmadığı kupa kalmadı ayrıca çok istikrarlı sadece bir kaç sene parlamamis uzun süre zirvede kalmış.

Chelseada sistem Drogba üzerine kuruluydu.takimin bir numaralı oyuncusuydu ve iyi zamanında dünyalar versen satmazdi takımı.oyuncu olarak etoonun üstünde goruyorum ama aralarında fazla fark yoktur.

Haginin döneminde yabancı sınırı vardı ve hatırladığım kadariyla Romanya dışarı futbolcu gondermiyordu.cok gençken Avrupa'ya gidemedi.oda bizim için büyük şans oldu elbette.

Yinede tek oyuncu söylenirse burda oynadığı oyun değil kariyer olarak en iyisi carlostur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. sırada Carlosun olmadığı listeler yok hükmünde
  • Liste de ki hepsi efsane ..neyin tartışması bu .

• 1.) Roberto Carlos

2.) Eto'o

3.) Drogba

• oyuncunun aldığı kupalar kariyerini iyi yapmaz bence. gs de kaleci mert uefa aldı, iyi kaleci demek mi oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

Hagi varken tartışmanın mantığı yok.Karpatların maradonası yaz çıkar

ne hagi si adam şampiyonlar ligi kupası görmemiş

Carlos - Guti - Eto - Pepe (3 tane şampiyonlar ligi kupası görmüş)

Sıralama olarak

1 - Carlos (Avrupada yılın futbolcusu seçildi)
    2 - Guti
    3 - Eto
    4 - Pepe
  • Eto'o ile Roberto Carlos arasında kaldım. Zaten sen de en kariyerliyi sormuşsun diğerlerini sıralamanın lüzumu yok.
  • Tabi bu mantıkla süper kupa,UEFA kupası ,ondort senede sekiz lig şampiyonluğu,gelmiş geçmiş Türkler içinde en fazla kupa kazanan oyuncu ve ilk defa 100 un uzerinde milli takıma seçilmesiyle Bülent kaptanıda gelmiş geçmiş en kariyerli Türk oyuncu olarak kabul edebiliriz.muhtemelen ikinci ,üçüncü,dördüncü en kariyerli Türk oyuncuları da bizim takımdan çıkacaktır.

• Beyler Guti ne alaka ya

Bu arada liste başı Carlos, gerisini rastgele dağıtın

• Fatih Altaylı bugün ekleme yapmış :

EN BAŞARILI DEĞİL EN KARİYERLİ

“TÜRKİYE’ye gelen en kariyerli futbolcu hangisiydi?” sıralamam haliyle epey tartışma yarattı.

“Hagi daha yukarıda olmalıydı” diyen de var, “Galatasaraylıları kayırmışsın” diyen de.

Türkiye’ye geldikten sonra en başarılı olan futbolcu hangisiydi sıralaması değil bu, onu anlayın lütfen.

Türkiye’ye gelen en başarılı ve en büyük futbolcu Hagi idi evet ama gelmeden önce Avrupa kariyeri çok başarılı değildi. Çok büyük takımlarda hayal kırıklığı yarattı.

Maradona, Zidane ayarında bir oyuncu idi Hagi. Ama kariyeri, yetenekleriyle doğru orantılı olmadı Avrupa’da.

Ya da Alex’in Türkiye’de muhteşem bir kariyeri oldu, fakat öncesinde büyük takımlarda bir kariyeri yoktu.

Listede eksik var mı?

Olabilir. Belki kaleciler Schumacher ve Taffarel de girebilirdi. Belki Sneijder de olmalıydı.

Sıralama herkese göre farklı olabilir. Ben en doğrusunu yaptığımı düşünsem de!

http://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli-1001/1555020-suudi-kralinin-katara-ofkesinin-nedeni

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Sneijder, Van Persie gibi oyuncular o listede olmalı.
    Ne kadar Türkiye'de dikiş tutturamasa bile Van Persie Premier ligde efsaneydi.

arsenalin son senesi ve manuda 2 sene hariç kestaneydi.
  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    helal olsun yorum bu aynen katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

50 tane takim gezen adama ben kariyerli demem bi adam 10 sene madridde oynuyorsa bu onun farkli oldugunu gosterir.Turkiyeye gelen en iyi stoper Pepedir suan hala dunyanin en iyi 5 stoperinden birisi..

psg thiago silva ve marquinhos un yedeği olarak düşünüyordu pepe yi adam dünyanın en iyi 5 stoperinden biri demiş ya la
  • Yuh pepeyi 7.ciliğe koymak da düpedüz çekememezlik. Bana göre

1 carlos

2 eto

3 pepe

Kalanını sıralamak için düşünmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

50 tane takim gezen adama ben kariyerli demem bi adam 10 sene madridde oynuyorsa bu onun farkli oldugunu gosterir.Turkiyeye gelen en iyi stoper Pepedir suan hala dunyanin en iyi 5 stoperinden birisi..

psg thiago silva ve marquinhos un yedeği olarak düşünüyordu pepe yi adam dünyanın en iyi 5 stoperinden biri demiş ya la

Cok daha daha gecen yil avrupanin en iyi stoperi secildi sizde olsaydi en kral stoperdi bizde olunca psg yedek istiyo hadi bak isine

• Hagi carlos q7

• Listeye tersten ekleme. Ronny Johnsen.

Beşiktaşta kadroya giremiyordu M.Unitedda 4 şampiyonluk, 1 kupa, 1 tane de şampiyonlar ligi gördü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

Hagi carlos q7

Q7 başarısı ne? Beşiktaş hariç doğru düzgün bir takımda oynamadı bile
  • Quaresma yazanlar var

Oralara gelirsek biz de Kewell falan bışeyler yazalım bari.

En kariyerli adam Roberto Carlos'dur.

Gelen en iyi oyuncu Hagi'dir.

İkiside dünya efsanelerindendir ama Hagi mevkisi dolayısıyla biraz daha ön planda kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.