Şimdi Ara

TÜRKİYE'ye GELMİŞ EN İYİ YABANCI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wolf1907

burda bari objektif olun

hagi çok büyük işler yaptı ama anelka yı tartışmaya gerek yok

cevabını söylede görelim objektifliğini
  • 1.HAGİ
    2.REVIVO
    3.JARDEL
    4.OKOCHA
    5.AMOKACHI
    6.TAFFAREL
    7.UCHE
    8.SOTA
    9.KUNTZ
    10.VAN GOBBEL
  • HAGI
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

burda bari objektif olun

cevabını söylede görelim objektifliğini

ANELKA TABİKİ

benim türk futbol u hakkında çok keskin düşüncelerim var burda paylaşmak istiyorum ama bazen aslında çoğu zaman yapılan yorumlar çok taraflı oluyo vede biraz çocukça yada bana öyle geliyor o yüzden pek yazmıyorum yorumlarımı

am aisteyen olursa seviyeli tartışmalar yaparız msn den de olur bu veya güzel bi topic açarız

• quote:

ANELKA TABİKİ

bunu neye dayanarak söylüyorsun
  • quote:

burda bari objektif olun

bu yoruma gülünür diycem ama boşver gülmiyim
  • şimdi benim en iyiden anladığım ı yazayım ona göre fikirlerimizi paylaşalım

şimdi zaten bi hagi bi anelka var gerisini saymaya veya kıyaslamaya gerek yok

ben haginin geçmişnii çok iyi bilmiyorum ama gs de yaptıkları ap açık ortada çok başarılı oldu takım a çok büyük katkısı oldu

anelka ise bir çok kişiye göre koşmuyo gülmüyo mutsuz gibi yorumlar yapıyorlar

ama anelka nın nekadar büyük bir futbolcu olduğunu biliyorsunuz herhalde çeşitli sorunlar yaşamış olabilir ama anelka nın popülarittesini bi düşünün adam çok cool kendinden çok emin bir şekilde futbol oynuyor

hagi de öyleydi ama hagi ozaman kaç yaşındaydı

ben derimki anelka 18 yaşından beri çok konuşulan bir futbolcu vede gittiği klüplerde kaliteisini göstermeye yetiyor

siz haginin gs ye verdiği ile anelka nın fb ye verdiği özveriyi sağldığı katkıyı diyorsanız tartışmaya gerek yok hagi tabikide

ya bide düşündümde en iyi yabancı derken krıterler biraz farklı yoruldum yaazarken ya iyi bi yorum olmadı kusura bakmayın gece gece

• quote:

şimdi benim en iyiden anladığım ı yazayım ona göre fikirlerimizi paylaşalım

şimdi zaten bi hagi bi anelka var gerisini saymaya veya kıyaslamaya gerek yok

ben haginin geçmişnii çok iyi bilmiyorum ama gs de yaptıkları ap açık ortada çok başarılı oldu takım a çok büyük katkısı oldu

anelka ise bir çok kişiye göre koşmuyo gülmüyo mutsuz gibi yorumlar yapıyorlar

ama anelka nın nekadar büyük bir futbolcu olduğunu biliyorsunuz herhalde çeşitli sorunlar yaşamış olabilir ama anelka nın popülarittesini bi düşünün adam çok cool kendinden çok emin bir şekilde futbol oynuyor

hagi de öyleydi ama hagi ozaman kaç yaşındaydı

ben derimki anelka 18 yaşından beri çok konuşulan bir futbolcu vede gittiği klüplerde kaliteisini göstermeye yetiyor

siz haginin gs ye verdiği ile anelka nın fb ye verdiği özveriyi sağldığı katkıyı diyorsanız tartışmaya gerek yok hagi tabikide

ya bide düşündümde en iyi yabancı derken krıterler biraz farklı yoruldum yaazarken ya iyi bi yorum olmadı kusura bakmayın gece gece

Neyse wolf kasma kendini sana göre Anelka'dır bize göre Hagi'dir..

• kardeş yaa boşver sağa sola saptırma şimdi. sen şunu açıkca söyle türk futboluna ve oynadıkları kulüplere en fazla katkıyı kim yaptı Hagi'mi Anelka'mı? Hangisi oynadığı süre içinde daha verimli oldu, hangisi daha çok ses getirdi, hangisi taraftarı daha çok coşturdu?

Bir orta saha oyuncusu olarak Hagi'nin maç başına gol ortalaması golcü Anelka'dan çok çok çok iyi.

Yaş diyorsun Hagi 34 yaşında bile 25 lik anelka'dan güzel top oynuyorsa ve takım en iyi verimi alıyorsa büyüklük tartışmasına gerek bile yok

Futbolda istikrar önemlidir. Bir maç iyi 3 maç kötü oynayan bir futbolcuyu bu tartışmalara katmak Hagi'ye ayıp olmazmı?
  • Hagi
    Jay Jay Okocha
    Jardel ( adam geldi gol kralı oldu gitti acayip bir adam dı yaw )

bide kaçan Ribery o adam çok para edecek bekleyin ve görün
  • kesinlikle hagi
  • HAGİ DEN BAŞKASINI GEÇ YA.
  • hagi anelka carew
  • hagiiiiiiiii ve anelka
  • yaw Anelka kim be SCHUMACHER i ne cabuk unuttunuz..Unutanlar için hatırlataym kendisi ALMANYA nın gelmiş geçmiş en ii 2 kalecisinden biridir
  • arkadaşalr bende fanatik bi cimbomluyum ama wolf1907 arkadaşımızın yorumu anlıyorum onun düşünceside doğru biz sadece kriterleri yanlış sölüyoruz en iyi katkı ve en iyisi bencede hagi ama wolf1907 arkadaşımızın kriterlerine göre anelka. anelkanın ne denli iyi bir futbolcu olduğunu kabul ediyorum fakat nobreye fenerliler çok haksızlık ediyor fenerin gollerine bi baksınlar kimin daha çok katkısı var diye
  • Schumacher
    Ferdinand
    Okacha
    Anelka
    Novak
    Hagi
    Popescu
    Appiah (bu adam nasıl yazılıyo hayret)
  • arkadaşlar ben zaten söyledim takım a katkılarını söylüyorsanız hagi bunu tartışmaya gerek yok ama bizim sıkıntımız kriterlerimizi belirlemeden yorum yapmamız

şükrü saraçoğlu stad ı çok iyi bir stad olduğu söyleniyor halbuki türkiye şartlarında çok iyi bir stad ben stadımız iyi değil diyince millet diyo sadece gülüyorum aslında ben onlara gülüyorum kadıköyde yeni haliyle 40-50 kez maç izledim be çok iyi analiz edebildiğimi biliyorum vede şuan mimarlık ta okuyorum zaten

neyse konu dağıldı ama dediğim gibi kriterler

mesela bana göre fenerbahçenin kadrosu hiçte öyle açık ara fark yapacak kadro değil gs nin kadrosu çok kötü değil bjk nin de okadar kötü değil ben bunu heo söylüyordum gs yaklaşınca fb ye hatta geçince fener 15 puan fark atar diyenler bir anda düşüncelerini dğeişitrdiler

size kolay gelsin arkadaşlar daha çok tartışırsınız bu tür konuları

• hagi 10
    anelka 1

anelka bi kırk fırın ekmek yiyip birde fenere uefa,4 lig şampiyonlugu vede süper kupayı kazandırırsa
    yarım hagi eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

yattara

+3
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.