Şimdi Ara

▓ Türkiye'ye kumpas mı kuruldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

▓ Türkiye'ye kumpas mı kuruldu?

Haberdar.com Genel Yayın yönetmeni Said Sefa ve Cüneyt Akman Halk TV'de hükümet, dış politika ve İsrail Türkiye yakınlaşması ile ilgili gelişmeleri değerlendirdi.

Halk TV'de ekrana gelen ve sunuculuğunu Cüneyt Akman'ın yaptığı Sol Şerit programında gündemi değerlendiren Said Sefa, Fehmi Koru üzerinden AKP içerisinde tasviyeler yaşanacağını ve dış politikada gelinen durumun "Akp, İsrail’in kucağına itildiği" şeklinde değerlendirilmesi gerektiği tespitinde bulundu.

İşte HALK TV'de bugün ekrana gelen Sol Şerit programı ve değerlendirmeler...

• İsraille yapılan en son anlaşmayı yararlı buluyorum. Ama sonrasında ne olacağını bilemeyiz tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böcek, sen kimden yanasın ya? Sömürgecilerle el ele olmanın bedeli bu. İtilme diye bir durum yok.
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Komplo'dan neyin kast edildiği videoda anlatılıyor. Bu, RTE ve AKP'yi masum yapmıyor ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

İsraille yapılan en son anlaşmayı yararlı buluyorum. Ama sonrasında ne olacağını bilemeyiz tabi.

Sonunu bilemediğin, öngöremediğin şeyi nasıl yararlı buluyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Komplo'dan neyin kast edildiği videoda anlatılıyor. Bu, RTE ve AKP'yi masum yapmıyor ama.

İzlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum. Umurumda değiller çünkü.
    Niye zan üzere mesaj yazıyon zaman? Yazmış olmak için mi? Hayret bişey!..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Niye zan üzere mesaj yazıyon zaman? Yazmış olmak için mi? Hayret bişey!..

Başlık herşeyi anlatıyor. Soru sordum sadece. Sence izlememe gerek var mı?
  • quote:

quote:

İsraille yapılan en son anlaşmayı yararlı buluyorum. Ama sonrasında ne olacağını bilemeyiz tabi.

Sonunu bilemediğin, öngöremediğin şeyi nasıl yararlı buluyorsun?

Ne alaka? Okula gitmeyi de yararlı buluyorum ama yolda kaza geçirip felç olabiliriz dimi?

• quote:

Hocam sen İslamcı sın değil mi. Yani İslamcı dediysem şu dini kendi amacı için kullanan kesim.
    Yoksa ben bunların İslam dışı olduğuna inanıyorum.

Neyse hocam. Eğer bu düşüncede isen israil bunların kadim ortağı.
    O zaman nediye önünğze gelen solcuya filan yahudi dölü diyip hakaret ediyorsunuz.

Bu düşünceye sahip onlardaki bu gömlek değiştirme yetti artık.

• Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Zırva ile bir yere varılamaz. Amaç üzüm yemek olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drak44

quote:

Hocam sen İslamcı sın değil mi. Yani İslamcı dediysem şu dini kendi amacı için kullanan kesim.
    Yoksa ben bunların İslam dışı olduğuna inanıyorum.

Neyse hocam. Eğer bu düşüncede isen israil bunların kadim ortağı.
    O zaman nediye önünğze gelen solcuya filan yahudi dölü diyip hakaret ediyorsunuz.

Bu düşünceye sahip onlardaki bu gömlek değiştirme yetti artık.

İslamcı gençlik: Hiçbir İslam âlimi, İslamcı, İslamcılık diye bir şey bildirmemiştir. Bu, bid’at bir tabirdir. Türkçe’de genelde -cı, -cu ekleri isim ve sıfat üreten bir ektir. İsim olarak, sütçü, balıkçı, şarkıcı gibi o işin ticaretini yapan kimseye denir. Sıfat olarak pilavcı, esrarcı, yıkıcı gibi kelimeler, o şeyi yiyene ve o işten zevk alana denir. İslamcı, dinci gibi kelimeler de bunlar gibidir. İslam’ı ve dini yiyip bitirmekle zevk alan veya onun ticaretini yapan kimse demektir. Bunun için de, dinci veya İslamcı olmamalı, sadece Müslüman olmalı. Müslüman kelimesi yerine başka şey uydurmamalı.

http://m.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=6466

• quote:

Zırva ile bir yere varılamaz. Amaç üzüm yemek olmalı.

Zırva değil hiçbirşeyin sonucunu bilemeyizki. Amaç üzüm yemek derken amaç o zaten. Önemli olan uluslararası ilişkilerden kar etmek. İsrailin bize 20 milyon ödemesi ve ilişkilerin düzelmesi kardır bana göre.

Herşey para mı? Eğeröyle olsaydı, zamanında Abdülhamid Han, Teodor Herlz'e, Osmanlı'nın bütün borçlarının ödenmesine mukâbil olarak bugün ki İsrail topraklarını satmaz mıydı? Bu, senin açından bakacak olursak, oldukça kârlı bir alışveriş olurdu; öyle değil mi? Ama her şey para değil.
    Seyredip-seyretmemen beni ilgilendirmez. Lâkin yorum yazılması için, seyredilmesi şart. Yoksa işkembeden sallama olur.
  • quote:

Herşey para mı? Eğeröyle olsaydı, zamanında Abdülhamid Han, Teodor Herlz'e, Osmanlı'nın bütün borçlarının ödenmesine mukâbil olarak bugün ki İsrail topraklarını satmaz mıydı? Bu, senin açından bakacak olursak, oldukça kârlı bir alışveriş olurdu; öyle değil mi? Ama her şey para değil.

Önemli olan üzüm yemek demedin mi? Abdülhamid Han elbette satmazdı. O zaman İsrail diye bir ülke yoktu. Kurulacağını bilse bütün gücüyle karşı çıkardı. Ama şimdi var. Neyse daha fazla şey bilmiyorum. İyi olur umarım.

İyi bildiğin ve emin olduğun konularda net olarak yazmalısın. Diğer türlü sallama olur sadece.
  • Zaman, kumpası gerçek kıldı. İsrail, RTE ve AKP'ye göre dostumuz! oldu.

• Halk TV bile iktidarın kendisine çizdiği alanda muhalefetçilik yapıyor. Video silinmiş, ama hakikat (konu) duruyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.