Şimdi Ara

Türkiyede En Çok Kullanılan Antivirüs ESET NOD32 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

ekrn.exe nod32 nin yediği ram i gösteren bir komuttur.avast 5 internete bağlı oldugu esnada mb 20 lere çıkıyor bu dogru ancak hiç internet açılmadıgında bütün komutların toplamı 10 mb yi geçmez.zaten ekrn.exe de 50mb den fazla ram yiyor sizin pc de

Aynen dediğin gibi çıktı
    Eset'i kaldırınca pc rahatladı avast'ı yükleyip kullanacağım inşallah dediğin gibi sistemi yormaz.
    Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

ekrn.exe nod32 nin yediği ram i gösteren bir komuttur.avast 5 internete bağlı oldugu esnada mb 20 lere çıkıyor bu dogru ancak hiç internet açılmadıgında bütün komutların toplamı 10 mb yi geçmez.zaten ekrn.exe de 50mb den fazla ram yiyor sizin pc de

Aynen dediğin gibi çıktı
    Eset'i kaldırınca pc rahatladı avast'ı yükleyip kullanacağım inşallah dediğin gibi sistemi yormaz.
    Teşekkür ederim

hem otomatik günceller hem hiç bir paralı programdan farkı yoktur hem çok az kasar hem yeni motoruyla çok daha kaliteli sesli uyarı sistemi var karantinadan incelemeye yollayabiliyorsun.esetten daha hızlı daha atik daha tetik.hem sınırsız hem key derdiyle ugraşmazsın.hem programı ayarladıgında windows açılmadan tarama özelliği var(virüsü çok iyi buluyor bu sayede)daha aklıma gelmeyen onlarca artısı var ve inan virüs bulmada çok iyi

doğruyu bulmanıza sevindim kolay gelsin

• Bu arada konuyla alakasız ama ss lerden gördüğüm kadarıyla Ralink wifi programı kullanılıyor services.msc den RalinkRegistryWriter servisini devre dışı bırakmanızı öneririm bazen sebepsiz yere sistemi çok kasıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Bu arada konuyla alakasız ama ss lerden gördüğüm kadarıyla Ralink wifi programı kullanılıyor services.msc den RalinkRegistryWriter servisini devre dışı bırakmanızı öneririm bazen sebepsiz yere sistemi çok kasıyor

Bahsettiğiniz exe. dosyası herzaman aktif olmuyor, dikkat edeceğim uyarınız için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master KENOBI -- 16 Haziran 2010; 15:21:26 >
  • ondan win32 parite b virüsünü silmekten aciz bir program orjinal almıştım bide daha hayatta işim olmaz.
  • Konuyu hortlatıcam ama bende yaklaşık 3 yıl nod32 kullandım. Bizim bilgi işlemde görmüş ve çok hoşuma gitmişti. Ama sonra tesadüfen farkettimki virusler pcimde cirit atıyor, bundan kurtulmaya karar verdim. Ama bu dediğim çok önceydi belki şimdi düzeltmişlerdir. Ben şuan Kaspersky 'imden çok memnunum:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.