kirvelerim gerçekten türkiyede erkek olmak zor iş bir erkek taciz veya tacevüz ettimi bütün suç biz işimizde gücümüzde olan erkekleride kapsayıp önyargılar içinde boğuluyoruz herhangi bir kıza açılamıyoruz sapık olarak görmesinler diye önümüzde gece veya sabah farketmez bir kadın olduğu zaman önünden uzayıp gidiyoruz ki bizi yanlış anlamasın diye kadınlar nerede maço kıro erkek var onlardan darbe yiyorlar sonra ise bizim gibi efendi adamlardan sinirlerini çıkartmaya çalışıyorlar ben bu örneği çok gördüm bu forumda birisi kadınlar alfa erkeklerden darbe yiyip betalardan acısını çıkartıyor diye bir başlık açmıştı o başlık açan eleman beni okuyorsa gerçekten çok güzel bir şeye değinmizsin ben bu olayın milyonlarca örneğini gördüm ve yaşadım erkeksen paran olacak işin olacak ülkedeki işsizlik veya iş bulamama gibi durumlar yok senin için erkeksen iş bulacaksın veya zengin olacaksın yani kadınları ilgilendirmeyen durum parasızlığın illaki paran olacak hesabı illaki sen ödeyeceksin evleneceksen evlilik düğün çeyiz balayı beyaz eşya yatak odası salon bir de araba ekleyelim yani 800k paran olacak askerlik yapacaksın burada feministler ne kadar kadın erkek eşittir dese bilene konu askerliğe geldiği zaman ağızları bıçak açmıyor türkiyede feministler kadın erkek eşittir demesine getiriyorlar ama konu para olduğu zaman parasız erkeği aşağılamakta ve ona sen nasıl bir erkeksin demekten hiç kaçınmıyorlar bilene yani türkiyede efendi romatik kadın ve erkek eşitliğine savunsan bilene hayatın böyle geçecek bu ülkede
yani hayatın belki böyle sonlanacak yani türkiyede yaşadığımız sürece bu süreç böyle akıp gidecek |
Bildirim