Şimdi Ara

Türkiyede htc satış ve bulunabilirlik bilgileri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Market'in açılması ve vodafone desteğiyle tr içinde htc satışları arttı. Başlıklar içinde bol bol hangisi, ne kadar , nerede başlıkları var ama geniş bir arşivin içinde bölük pörçük, bu nedenle bulunabilirlik ve satım bilgileri bu başlık altında toplamak istedim.

Şuan desire hd teknosa ve media markt'ta var. vodafone bayilerinin ise çoğunda yok sanırım. Zaten her bayi kontratsız satış yapmıyor. Htc desire ise şu anda sadece media mark'ta var. Teknosa da satışı yok.Vodafone bayilerinde ise çok yere baktım kalmamış ve artık htc desire gelmeyecekmiş.

Fiyata gelecek olursak htc desire media markette 1.100 tl vadesiz taksit imkanıyla.

Htc desire hd ise pazarlıkla 1500 1560 arası değişiyor.

Htc desire 400 tl fazla vermeye değer mi açıkası yeri tam olarak bu başlık değil ama anladığım kadarıyla net bir farklılık yok ekran dışında. Biraz zevke kalmış.

Son olarak benim bir sorum olacak, ben htc desire almak istiyorum ve sadece media markt'ta var. Ama açıkçası zamanında media markt hakkında çok şikayet okumuş biri olarak iade edilmiş değiştirilmiş ürünlerin zamanında sıfır gibi satıldığını biliyorum gerçi şimdilerde bu sistemin bir şekilde önüne geçtiklerini söylüyorlar ama çokta güvenemiyorum. Bugün gittim sordum böyle böyle bir şey olur mu dedim? hayır falan filan, açılmamış kutu bellidir bakarsınız dedi.

Sizce ne yapmalıyım güveneyim mi media markt'ta yoksa hd'ye mi kasayım?. Birde yeni gelecek telefonlar derdi var ama uzun bir süre geleceğine ve hd'den ucuz olacağını zannetmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecold33 -- 15 Nisan 2011; 20:11:35 >

• Arkadaşlar merhaba.
    Ben incredible S almak istiyorum, acaba nerden bulabilirim. Yardımcı olurmusunuz...??...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thErdiL

Arkadaşlar merhaba.
    Ben incredible S almak istiyorum, acaba nerden bulabilirim. Yardımcı olurmusunuz...??...

Şuan Türkiye de satışı yok, başlıkta tr satışlarıyla ilgili. Uzun bir süre geleceğini zannetmiyorum ben, desire hd yeni geldiği halde çok az yerde var. htc satış planında değişiklik yapmadığı sürece de bu sistem böyle gidebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecold33 -- 15 Nisan 2011; 20:16:31 >
  • bakırköy capacity electroworld'de de var desire. ama fiyatını hatırlamıyorum maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.