Şimdi Ara

Türkiyede İyi ve Kötü Yayınlar - Yayınevleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
54
Favori
140.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dogan kitapta ki kapak kalitesini hiç sevmiyorum. Hemen köşeleri gidiyor. Çevirilerine bişey demiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen sadece kitapevine göre kitap alıyormuşuz gibi geliyor. Küçük yayınevlerinede şans verilmeli
  • Cok guzel konu olmus devamini bekliyoruz.

• Arkadaş artık bakmıyor sanırım.

• yararlı konu teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlantic

Suç ve Ceza
    Karamazov Kardeşler
    Böyle Buyurdu Zerdüşt
    İyinin ve Kötünün Ötesinde
    Hamlet
    Macbeth
    Othello
    Vadideki Zambak

Arkadaşlar bu kitaplar için hangi yayınları önerirsiniz?

Rus Klasikleri için İletişim Yayınları, çevirileri tamdır ve çok iyidir.

Nietszche'nin kitaplarını İş Bankası Kültür Yayınları'nın Hasan Ali Yücel Klasiklerinden okuyabilirsin.

Şekspiri de aynı şekilde İş Bankası Kültür Yayınları'nın Hasan Ali Yücel Klasiklerinden okuyabilirsin

Vadideki Zambak için dört tane yayın var hangisi kafana yatarsa onu seç, hepsi iyidir; Sosyal Yayınları, Engin Yayıncılık, Cem Yayınevi, Can Yayınları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Arkadaş artık bakmıyor sanırım.

Bakmaya çalışıyorum da bu aralar farklı şeylerle ilgileniyordum.
  • Bordo siyah yayınlarına bayılırım çeviri idare eder ama kitap tasarımı çok iyi

• Konu sahibi arkadas ugrasmis,faydali bir sey yapmis.
    Lakin bana kitaplari yayinevlerine gore ayirmak hic mantikli gelmiyor. Hadi ceviri kitaplar da bu uygulamaya gidilebilir.
    Ama genel anlamda bunun saglikli oldugunu dusunmuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Legen_dary

Konu sahibi arkadas ugrasmis,faydali bir sey yapmis.
    Lakin bana kitaplari yayinevlerine gore ayirmak hic mantikli gelmiyor. Hadi ceviri kitaplar da bu uygulamaya gidilebilir.
    Ama genel anlamda bunun saglikli oldugunu dusunmuyorum

Her yayınevinin farklı kitap politikası vardır. Benim yaptığım ayrım zevk konusunda değil genellikle klasikler konusunda oluyor. Telif hakkı olmadığından herkes bunları basıp satabiliyor. Kim eksik metin, kötü çeviri okumak ister ki ?
  • Benim London'lar Oda yayınları :)

• quote:

Orijinalden alıntı: merdince

Benim London'lar Oda yayınları :)

Çevirmenler ?
  • Arkadaşlar klasikler konusunda İş Bankası Yayınları'nın çevirisini çok severim ancak, kitaplar kalın, kapaklar da kalın olmayınca 2 günde kitap yıpranıyor, bu kalitede çeviri yapan ve karton kapaklı basan yayın evi önerir misiniz?
  • Bilal0 kullanıcısına yanıt
    iletişim ve yapı kredi var ama pahalı

en uygun fiyatlısı iş bankası yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

Hocam benim için fiyat sorun değil sanırım benim derdimi anlamamışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0

quote:

anladım hocam derdinizi merak etmeyin

ben kapakları gitmiyor ama pahalı demek istedim, yani bir kapağı sağlam kalsın diye işbankasından fazla para vermeyin demek istedim bende iletişimden sefiller var baya kalın kapaklarına bir şey olmadı
  • quote:

quote:

quote:

ben kapakları gitmiyor ama pahalı demek istedim, yani bir kapağı sağlam kalsın diye işbankasından fazla para vermeyin demek istedim bende iletişimden sefiller var baya kalın kapaklarına bir şey olmadı

Hocam çok uçuk farklar yoksa fiyatı sorun değil benim için. İletişim Yayınları'nı çok gördüğümü hatırlamıyorum ancak bulursam alacağım teşekkürler yorumunuz için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam çok uçuk farklar yoksa fiyatı sorun değil benim için. İletişim Yayınları'nı çok gördüğümü hatırlamıyorum ancak bulursam alacağım teşekkürler yorumunuz için.

rica ederim hocam

bazı kitaplarda baya fiyat farkı oluyor 20 liralık kitap iletişimde 30 lira olabiliyor israf bence bir kapak bozulmasın diye o kadar fark ödemek

iletişim yayınlarının yeri sultanahmet eski adliyenin arkasında eğer istanbulda iseniz, yerinden aldığınızda yüzde 30 indiriminiz olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

rica ederim hocam

bazı kitaplarda baya fiyat farkı oluyor 20 liralık kitap iletişimde 30 lira olabiliyor israf bence bir kapak bozulmasın diye o kadar fark ödemek

iletişim yayınlarının yeri sultanahmet eski adliyenin arkasında eğer istanbulda iseniz, yerinden aldığınızda yüzde 30 indiriminiz olur

Hocam Eskişehir'deyim. Hocam olay kapağın bozulması değil, kapak karton olmayınca okuduğumuzu yeri 180 derece açamıyoruz, açmaya çalışınca kapaktan dolayı kitapta bükülmeler ve bunun sonucunda yıpranma ve yırtıklar meydana geliyor. Ancak karton kapakta böyle bir sorun olmuyor niye bende bilmiyorum.

• Germinal, Eugeine Grandet'i Can Yayınlarından, Karamazov Kardeşleri ise İş Bankasından aldım. Doğru yapmış mıyım yani bundan daha iyi yayınevi olabilir miydi?
    Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.