Şimdi Ara

Türkiyede Mu Online öldümü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hani çekirdek çitlerken içi yere düşerde ağzında kabukla kalırsın ya, ona bile anlıkda olsa nasıl içi gidiyor insanın. Çünkü emek veriyorsun ve birşeyler elde ediyorsun. Ama kayıp gidiyor...
    Aynı MU Online gibi. Emek veriyorsun server açıyorsun bi sebepten kapatıyorsun. O kadar verdiğin emek boşa gidiyor. Hele birde oyuncuları düşünen birisiysen bu daha da zor bir hal alıyor. Oyuncular da aynı şekilde emek verip günlerini harcıyor ve sonrasında server kapanıyor. Gerçi insanlar alıştı artık, sayden yere düşen çekirdek gibi anlık bir moral bozukluğuna yol açıyor sadece.

Ne yapılır, nasıl düzelir bilmiyorum sadece aklıma böyle esti iki kelam edeyim dedim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Turtle

Hani çekirdek çitlerken içi yere düşerde ağzında kabukla kalırsın ya, ona bile anlıkda olsa nasıl içi gidiyor insanın. Çünkü emek veriyorsun ve birşeyler elde ediyorsun. Ama kayıp gidiyor...
    Aynı MU Online gibi. Emek veriyorsun server açıyorsun bi sebepten kapatıyorsun. O kadar verdiğin emek boşa gidiyor. Hele birde oyuncuları düşünen birisiysen bu daha da zor bir hal alıyor. Oyuncular da aynı şekilde emek verip günlerini harcıyor ve sonrasında server kapanıyor. Gerçi insanlar alıştı artık, sayden yere düşen çekirdek gibi anlık bir moral bozukluğuna yol açıyor sadece.

Ne yapılır, nasıl düzelir bilmiyorum sadece aklıma böyle esti iki kelam edeyim dedim.

Evet bir sebepten dolayı kapatıyoruz,belki sorunda burda bir sebebi çözmekmi istemiyoruz ?

Ben geçmişime bakarsam şu ana kadar hiç orjinal dosyam olmadı Hep Buglı dosyalarla uğraştım emek verdim(koder değilim buda haylice zor yapıyor)yinede çözüm bulamadım + üstüne oyuncu baskısı kapadım burda serverların yaşamamasını 2 sebebi oluyor en azından benim serverlarım oyle oldu 1.maddiyat 2. oyuncuların destek vermemeleri oldu tabi bunlar bahanem diyemem belki üstlerine gitmem gerekiyordu ama olmadı..Genelde tek başıma yaptım herşeyi en büyük sıkıntımda oydu ..

Ama halen aklımda var güzel bir server açmak :)

• aman aman hiç kendini yorma usta (:

bizdeki sorun sabırsızlık, 6-7 yıl önce ücretsiz dosyalarla efsane olmuş serverlar vardı.
    kurulumu öğrenmek yeter sanıyoruz, başlıyoruz yapmaya deneme-tespit yapmadan bitti yahu deyip açıyoruz, sonra ilk günden şikayetler şu bu.
    ücretsiz dosya mı kullanıyorsun? bugları tespit et, açmadan önce şu bu çalışmıyor, şöyle sorun var diye yaz. ve geri kalan her şeye elin değsin.

tamamen düzenlenmiş çok uğraşılmış server deniyor, bakıyorsun satıcılar yapılmamış, adam satıcıya item.txt den item seçip koymayı bilmiyor. boxlar droplar ayarlanmadan serveri ayarlı sanıyor. exp drop tittle yazıp açıyoruz.

tr de bi uxc de gördüm drop ayarlamasını, foruma yazmışlardı şu bossdan bu düşer, şu boxdan bu düşer. zor bir şey mi? hayır. üşengeclik, sabırsızlık.

bunları yapma sonra serveri açınca oyuncu şikayet etsin şu düşmüyor kundunlar boş, boss dropları bozuk. sonra de ki yapacaz daha yeniyiz, az sabır. asıl sabrı kuranlar göstermiyor. böylece işte bu forum marjinal bi kesimin server çöplüğüne döndü. onlarca kez ugraşıp debeleneceğine bir kez ugraş tamamen yap.

adanamu yu oynamaya gittik, yok şöyle böyle süper server, özellikleri mükemmeldi benim açımdan, ama gel görki o kadar bekledikten sonra oyuna gir, bosslardan item düşmüyor, kundunlar boş, eventlere girilmiyor. "premium" dosya bir de. sonra oyuncudan sabır iste. Sabrı oyuncudan bekleme arkadaş!

not:uzun yazı okumak da sabır gerektirir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

aman aman hiç kendini yorma usta (:

bizdeki sorun sabırsızlık, 6-7 yıl önce ücretsiz dosyalarla efsane olmuş serverlar vardı.
    kurulumu öğrenmek yeter sanıyoruz, başlıyoruz yapmaya deneme-tespit yapmadan bitti yahu deyip açıyoruz, sonra ilk günden şikayetler şu bu.
    ücretsiz dosya mı kullanıyorsun? bugları tespit et, açmadan önce şu bu çalışmıyor, şöyle sorun var diye yaz. ve geri kalan her şeye elin değsin.

tamamen düzenlenmiş çok uğraşılmış server deniyor, bakıyorsun satıcılar yapılmamış, adam satıcıya item.txt den item seçip koymayı bilmiyor. boxlar droplar ayarlanmadan serveri ayarlı sanıyor. exp drop tittle yazıp açıyoruz.

tr de bi uxc de gördüm drop ayarlamasını, foruma yazmışlardı şu bossdan bu düşer, şu boxdan bu düşer. zor bir şey mi? hayır. üşengeclik, sabırsızlık.

bunları yapma sonra serveri açınca oyuncu şikayet etsin şu düşmüyor kundunlar boş, boss dropları bozuk. sonra de ki yapacaz daha yeniyiz, az sabır. asıl sabrı kuranlar göstermiyor. böylece işte bu forum marjinal bi kesimin server çöplüğüne döndü. onlarca kez ugraşıp debeleneceğine bir kez ugraş tamamen yap.

adanamu yu oynamaya gittik, yok şöyle böyle süper server, özellikleri mükemmeldi benim açımdan, ama gel görki o kadar bekledikten sonra oyuna gir, bosslardan item düşmüyor, kundunlar boş, eventlere girilmiyor. "premium" dosya bir de. sonra oyuncudan sabır iste. Sabrı oyuncudan bekleme arkadaş!

not:uzun yazı okumak da sabır gerektirir :D

HellYeahMU'yu da unutmayalım lütfen bende çok emek verdim kardeşim herşeyi de yazıyordum;) Bugsuz oynuyorduk

• Güzel Dostluklar Güzel İnsanlar Tanımama Sebep Olan Mu Online Benim İçin Ölmüştür Rahmetliyi İyi Bilirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspiretr

Server açan arkadaşların çoğunun hayatını değiştiğini biliyorum çoğu belki PC başında bile vakit geçirmiyor ama eminimki Foruma geldiğinde MuOnline Sekmesine bir kere tıklıyor ve ne olup bittiğini görmek için girdiklerinden eminim :)

haklısın kardeşim.
    fakat
    server kurmak geliştirmek kolay da..
    eskileri bir araya toplamak çok zor.
    mu online öldü mü ? sorusu bana anlamsız geliyor artık .. Mu Online Öldü.

Ben lazrail ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraphzone -- 22 Kasım 2012; 17:49:43 >
  • Öncelikle Mu Online fazlasıyla vakit isteyen bir oyun.

Eskiler diye bahsettiğiniz arkadaşların yaşları ilerledikçe farklı sorumlulukları da oluyor.

Bundan dolayı bos zamanlarını ufacık aksilikte küfür yiyeceği bir oyun yerine farklı şeylere harcıyor.

Arada insanın aklına düşmüyor değil,olsa ne oynardık diyoruz ama en fazla 1-2 saat sonra sohbet muhabbet yetersizliğinden sıkılıyor insan.

Kısacası şahsi görüşüm o eski sunucu ve oyuncuları bir arada görmek cok zor.Geçmişten güzel anılar olarak hatırlamak en güzeli. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede muonlineyi öldüren diğer bir konu ise "çekememezlik ve bitmeyen düşmanlık".Ben bunları hiç bir zaman anlayamadım.dikkat ediyorumda birileri server açmaya çalışıyor,açıyor,diğerleri o serveri nasıl çökertebilirim diye uğraşıyor.Birde üstelik hacklerse hava atıyor.Bu bence dengeszilikten başka bişey deil.Şahsne bu yaşıma dek hiç kimsenin hakkına tecavüz etmedim,düşünmedim bile.Başka ülkelerde olsa herkes bir birine destek olur,bizim ülkemizde ne yazıkki hep köstek olunuyor.Sonrada deniliyorki adam serveri kapamış
    Napsın adam.Orjinal client kaç para,server kirası kaç para hepimz biliyoruz.Ama lafa gelince "donate olmasın,vip olmasın,hayrına açsın.." bu dönemde kim kimin hayrına bir iş yapıyor ki!
    Ben bu düşmanlığı anlayamıyorum.Zaten herkesin durumu çok iyi olsa orjinal client alır açar.Bir yerlerden başlamak gerekiyor.Bunu yaparkende diğer insanların o insana destek oması gerekiyor.Bu işi yapacak insanında fasa fiso için deilde gerçekten yapacaksa yapması gerekiyor.İnsanların emeklerini heder etmeden.
    bu benim şahsi düşüncelerim.Bu düşmanlıkta devam ettiği sürece hep beraber yabancı serverlerde sürünmeye devam ederiz!

• Muonlinede geçtigimiz onca yıl içerisindeki tek gerekli ve dev yenilik MUHELPER idi... Bu da durumun ahval ve şeraitini gózler önüne seriyor. Yanında gelen buglarda cabası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuOnline Geri döndürme Çabalarıma Tek başıma Başladım Server Durumunu An ve An paylaşıcam Buradan Desteklerinizi Eksik Etmeyin :)
  • büyük bi yük ve sorumluluğu sırtlıyorsun kardeş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

büyük bi yük ve sorumluluğu sırtlıyorsun kardeş :)

sizlerde bu yükümü hafifletmemde yardımcı olursanız sevinirim
  • açıkçası ben bu konuda inancımı yitirdim, daha önce bunu başarmış kişiler var, yaparsa yine onlar yapar onun dışında umudum yok, işin gerçeği bu.

hani inşallah siz de başarırsınız da yapılabildiğini görmüş oluruz.
  • Mu online Türkiye diye arattırırken googleda bu konu çıktı dolayısıyla indirip oynayacaktım yıllardır oynamam oyunu...

Server kalmadıgını görünce hevesim kaçsada siz serveri kurun biz burdayız :D
  • Server hakkındaki en ince Detayları konu başındaki POsttan takip edebilirsiniz umarum herkez için hayırlısı olur :)
  • hadi hhayırlısı kardesim sıcak bir ortam olsun yeter ya bn castle mu ile basladım ve cok zevk aldım Yarbeder vardı hep kasar yardım ederdi sonra mu *** Baron var dı (Mert abi ) mu online nı ogrenmekte onlara cok borcum var server kurulsun ben burdayım ....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Eskiler unutulmaz Aser bende cok özledim cok seviyorum oyunu ama işte eski e ait hic birşey kalmadi

• uxc yeniden açılsa, aynı ekip girelim dense işi gücü bırakır başlarım :)

@RE5P3CT @Xobi @Big Turtle

• TROJ T kullanıcısına yanıt

https://oldmu97.com/?p=home

• capital-mu.tk
    Statistics - Capital MU
    http://capital-mu.tk
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.