Şimdi Ara

Türkiyede Satılan Motorola Moto G'ler Refurbished Değilmiş ! ( Kesin Bilgi ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bırakın adamimi ugrasmayin gari. Onun zekası ile sizin zekaniz hic bir olabilir mi? Neden hepiniz tssk geciyorsunuz? Lütfen haddinizi bilin. Nickı gibi adamdır hemi de tarafsız yardımsever hicbir paralel yapının fani değildir o. Olmaz olamaz...

Benim gibi beygir mi sandınız onu. O hepimizin ekurisi maskotu. Beni halen bakirkoyde gazi koşusu galibi zannediyor o başka. Anlatamiyoruz. Anlamakta istemiyor. Bırakın sizde artikin bırakan adamı.
    Yoksa o kendini bırakacak. Sonra hepimiz aglayacagiz. Allah sizleri aglatmasin.

Bak yine masum aciklamalarindan dolayi cok duygulandim. Ağlamak istiyorum;ağlamak istiyom...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonuca ulaşamadın da niye gelip konu açıyorsun be adam? Açarsın mahkemeni alırsın paranı gelir konuyu açarsın o zaman yenilenmiş cihaz diye. Cihaz daha çıkalı ne kadar oldu da milyon tane iade geldi?

• Milleti kaziklamanin 1001 yolu

• Kusura bakma ama kesinlikle bunları iyi niyetle yazdığını düsünmüyorum elindeki kanıtlar yetersiz olmasına rağmen sen kesin bir yargıya varıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bırakan Adam

...Fakat aldığınız ürün kesinlikle yenilenmiş ürünler bunu bilin ve alın.Hem 800 TL vericez hemde yenilenmiş ürüne sahip olcaz.Bu telefon yurtdışında daha ucuza satılıyor.Yenilenip satıyorlarsa 800TL deil 650 TL yapmaları lazım...

Gayet kesin ifadeler kullandın yukarıda gördüğün gibi, ayrıca ben motorola fanı falan değilim sadece söylediklerinin doğru olmadığını ve yeterince kanıtın olmadan yargıya vardığını söylüyorum.
  • BU YAZIYI BÜYÜKHARFLERLE YAZIYORUM K.BAKMAYIN SON GÜNLERDEKİ SÖYLENTİNİN GERÇEK OLMADIĞINI ÖĞRENDİM NASIL MI?https://motorola-global...wers/detail/a_id/98856/ RESMİ MOTOROLA SİTESİNDE TÜRKYİE NUMARASI (0090) 0212 375 50 68 VARDI ARADIM İYİCE EMİN OLMAK İÇİN MOTOROLA TÜRKİYEYE HOŞGELDİNİZ DİYE BİR SES DEDİ Kİ BİZ İNGİLTEREDEN DESTEKLİYORUZ MERAK ETMEYİN ŞUANDA TÜRKİYE ÜSTÜNDEN KONUŞUYORUZ HERHANGİ BİR EKSTRA ÜCRET YOK DEDİM TELEFONLAR İÇİN YENİLENMİŞ YANİ BAŞKA ÜLKELERDE ARIZA YAPMIŞ TELEFONLARININ TAMİR EDİLİP TÜRKİYE'YE GÖNDERİLİYOR DENİYOR NE DİYORSUNUZ DEDİM MELİH BEY SAĞOLSUN ÇOK İLGİLENDİ TELEFONUNUZUN İMEİ NUMARASINI ALABİLİRMİYİM DEDİ VERDİM KONTROL ETTİ KESİNLİKLE TELEFONUNUZ ULUSLARARASI MOTOROLA GARANTİSİNDEDİR CİHAZINIZ BU TARZ OLAYLA ALAKASI YOKTUR DEDİ VE KESİNLİKLE İNANMAYIN ŞUANDA MOTOROLA AİLESİ TÜRKİYE NİN ÜSTÜNE DÜŞMEYE BAŞLADI TEKRAR SATIŞ İÇİN DEDİ VE BENİM İÇİN BİR DOSYA NUMARASI AÇTILAR NE ZAMAN BİR SORUNUNUZ OLURSA TEKRAR BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ DEDİ MELİH BEY ÇOK İLGİLENDİ YANİ ANLAYACAĞINIZ BU TARZ OLAYLAR MARKAYI KARALAMA AMAÇLIDIR ASILSIZDIR TELEFONLARIMIZ SIFIR OLARAK KULLANMAYA BAŞLAMIŞIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalker06 -- 18 Nisan 2014; 13:08:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bırakan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

BU YAZIYI BÜYÜKHARFLERLE YAZIYORUM K.BAKMAYIN SON GÜNLERDEKİ SÖYLENTİNİN GERÇEK OLMADIĞINI ÖĞRENDİM NASIL MI?https://motorola-global...wers/detail/a_id/98856/ RESMİ MOTOROLA SİTESİNDE TÜRKYİE NUMARASI (0090) 0212 375 50 68 VARDI ARADIM İYİCE EMİN OLMAK İÇİN MOTOROLA TÜRKİYEYE HOŞGELDİNİZ DİYE BİR SES DEDİ Kİ BİZ İNGİLTEREDEN DESTEKLİYORUZ MERAK ETMEYİN ŞUANDA TÜRKİYE ÜSTÜNDEN KONUŞUYORUZ HERHANGİ BİR EKSTRA ÜCRET YOK DEDİM TELEFONLAR İÇİN YENİLENMİŞ YANİ BAŞKA ÜLKELERDE ARIZA YAPMIŞ TELEFONLARININ TAMİR EDİLİP TÜRKİYE'YE GÖNDERİLİYOR DENİYOR NE DİYORSUNUZ DEDİM MELİH BEY SAĞOLSUN ÇOK İLGİLENDİ TELEFONUNUZUN İMEİ NUMARASINI ALABİLİRMİYİM DEDİ VERDİM KONTROL ETTİ KESİNLİKLE TELEFONUNUZ ULUSLARARASI MOTOROLA GARANTİSİNDEDİR CİHAZINIZ BU TARZ OLAYLA ALAKASI YOKTUR DEDİ VE KESİNLİKLE İNANMAYIN ŞUANDA MOTOROLA AİLESİ TÜRKİYE NİN ÜSTÜNE DÜŞMEYE BAŞLADI TEKRAR SATIŞ İÇİN DEDİ VE BENİM İÇİN BİR DOSYA NUMARASI AÇTILAR NE ZAMAN BİR SORUNUNUZ OLURSA TEKRAR BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ DEDİ MELİH BEY ÇOK İLGİLENDİ YANİ ANLAYACAĞINIZ BU TARZ OLAYLAR MARKAYI KARALAMA AMAÇLIDIR ASILSIZDIR TELEFONLARIMIZ SIFIR OLARAK KULLANMAYA BAŞLAMIŞIZ

Verdiğin link açılmıyor.

Mesajını ilk sayfaya ekliycem.Ana sayfa iki bölümden oluşcak.Birisi Refurbished olduğunu idda eden,birisi Refurbished olmadığını idda eden kanıtlar diye ikiye ayırcam.Böylece tek konuda bilgiler toplanmış olacak.

Birazdan bende Mesut Çevike mail atmayı düşünüyorum.Bi ara boş vajtinde konuya bakarsa,yorumu ne yönde bilgilenmiş oluruz.Ayrıca brightmobileden gelecek msilide bekliyorum.

https://motorola-global-en-roe.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/98856/action/auth ben bilmem ben orjinal olduğuna emin oldum numarası ortada varsa elinde moto g ara sor imeisine baksınlar adamlda telefonda dedi motorola türkiyeye önem vermeye başladı o yüzden böyle bişey olamaz türkiyede şube olmayabilir ama ingiltereden sizle ilgileniyoruz dedi açık açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalker06 -- 18 Nisan 2014; 13:13:13 >

• @skywalker06
    Tesekkur ederim, nihayet yorum yerine aydinlatici bir bilgi geldi bu konuda :) Kendi adima cok tesekkur ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hamkaya

@skywalker06
    Tesekkur ederim, nihayet yorum yerine aydinlatici bir bilgi geldi bu konuda :) Kendi adima cok tesekkur ederim :)

ne demek görevimiz telefonu alacaklara yardımcı olmak çünkü bu telefon parasını son kuruşuna kadar hak eden bir telefon rakibi çin malı etiket firmalarından daha kalteli donanım güncel kalite olarak en iyi cihaz şuan 1000tl altı n4 dışında moto g 4.4.2 almıştır türkiyede satılan telefonlarda o yüzden moto g candır alan hiç kimse pişman olmamıştır :)
  • Hani e mail ve cevabi

• Cevap bekleniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap bekleniyor

• Kesin sonuca ulaşılmıştır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.