Şimdi Ara

Türkiyede Zowie Satan Bir Kurum Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mouse alacağım fakat türkiyede distributor u yok sanırım. tek seçeneğimiz amazon mu ?

• Amazon'dan güzel seçenek mi var.

Türkiye'deki servislerin hali ortada, Amazon sorun çıktığı an mesaj atıyorsun yenisini kargoluyor.
  • http://oyunmarketi.com/ zowie resmi distribütörlüğünü aldı (zowie'nin resmi sitesinden bakınca bu gözüküyor zaten)

Ama sitelerinde ürün yelpazesi yok denecek kadar az, arayıp sormanız gerekiyor.
  • fakkaya kullanıcısına yanıt
    Ben oyunmarketiyle facebooktan iletişime geçtim mayısın 3.haftası gibi zowie fk , ec1,2-a ve za ürünlerinin geleceğini söylediler ama daha önce oyunmarketini duymamıştım bile :D yani ne kadar güvenilir ürünleri sağlammı birşey söyleyemem
  • Bizim arkadaş oradan zowie ec1-evo birde skatez almıştı bir sorun yaşamadı, tek sıkıntısı yerleri bursada ve kargoyu alıcıya ödettiriyorlar.
  • gameekstra zowie dist. için görüşüyordu en son ne oldu bilmiyorum. oyunmarketim dist. bırakalı 1 yıl oldu
  • leogregory kullanıcısına yanıt
    Dün zowie facebook sayfasına yazdım türkiye distribütörü görebilecek miyiz diye "MAYBE... :)" diye cevap atmışlar :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Türkiyede Ne Kadar Güvenilir?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • özellikle ZA yı bekliyordum zaten :D bir de ben sorayım eğer kesinse amazonla uğraşmam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.