Bildirim
Türkiyede Zowie Satan Bir Kurum Var Mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Amazon'dan güzel seçenek mi var.
Türkiye'deki servislerin hali ortada, Amazon sorun çıktığı an mesaj atıyorsun yenisini kargoluyor. -
http://oyunmarketi.com/ zowie resmi distribütörlüğünü aldı (zowie'nin resmi sitesinden bakınca bu gözüküyor zaten)
Ama sitelerinde ürün yelpazesi yok denecek kadar az, arayıp sormanız gerekiyor. -
Ben oyunmarketiyle facebooktan iletişime geçtim mayısın 3.haftası gibi zowie fk , ec1,2-a ve za ürünlerinin geleceğini söylediler ama daha önce oyunmarketini duymamıştım bile :D yani ne kadar güvenilir ürünleri sağlammı birşey söyleyemem -
Bizim arkadaş oradan zowie ec1-evo birde skatez almıştı bir sorun yaşamadı, tek sıkıntısı yerleri bursada ve kargoyu alıcıya ödettiriyorlar. -
gameekstra zowie dist. için görüşüyordu en son ne oldu bilmiyorum. oyunmarketim dist. bırakalı 1 yıl oldu -
Dün zowie facebook sayfasına yazdım türkiye distribütörü görebilecek miyiz diye "MAYBE... :)" diye cevap atmışlar :D -
özellikle ZA yı bekliyordum zaten :D bir de ben sorayım eğer kesinse amazonla uğraşmam :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X