Şimdi Ara

TÜRKİYEDEKİ EN İYİ 10 YBS BÖLÜMÜ VE SIRALAMALARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
9.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hahahaha bounun yanına sıkıştırınca paçayı yırtıyor mu yani akdeniz ybs   kanki gerçekten akdeniz çok zayıf zaten iyi olsa mezun olunca burada boş lakırtı yapmazdın mezun olunca pişman olduğun yeri insanlara dayatmaya çalışıyorsun 2 senedir de kimseyi ikna edemedin  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 1 Temmuz 2023; 19:27:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DD39F9274

Bu mesaj silindi.

madem o kadar vizyonlu okudun seçim yaptın linkedin hesabını atsana az yüreğin varsa hangi ülkedesin, hangi maaşı alıyorsun görelim bakalım aslan seni. utancından ismini bogazici yapmışsın boun ybs'nin arkasına sığınarak akdeniz ybs'nin sıralamasını ilerletmeye çalışıyorsun sığıntı seni  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 1 Temmuz 2023; 19:38:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DD39F9274

Bu mesaj silindi.

daha bounun hazırlığından geçemezsin yüksek lisansa kabul almışsındır kesin gerisini okumadım bile zaten  

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

ASDJASDHASDJASDHJASHJASD yüksek lisansını bitirdiği yerin lisansını kazanmak için sınava girmiş  

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

Hocam merhabalar. verilerle kanıtladık vs. yazmışşsınız dikkatimi çekti hangi veriler? 2023 itibariyle ea 60k geldi ve nereye gideceğimi bilmiyorum doğrusu. kaldı ki bölüm de kafama yatıyor ama hangi ünüversiteler en iyisi bilemiyorum. Bana yardımcı olur musunuz? hangi üniversite iyidir nasıl ayırt edeceğim bilemiyorum. akademik kadroya bakıyorum 3-5 kişi anca çıkıyor karşıma sinirlerim bozuluyor doğrusu

• türkiyede 10 tane ybs bölümü var mı ki zaten bi de sıralaması olsun
  • Yeni açıldığı için olabilir. Sıralaması var ama sıralamalar önemsiz. Üni'nin kalitesine bakmak lazım. Yukarıdaki çocuk doğru diyor Saü aralarında en iyisi. 3 Prof 5 Doçent ile bu bölümde en iyi üniversite. YÖK'te 2 göründüğüne bakmayın sordum soruşturdum aslında 3. Bölüm başkanıyla da konuştum hatta. Diploma Eki olsun Erasmus+ Mevlana ve Farabi olsun Akreditasyon ve AACSB olsun gerçekten çok güçlü. Yanlışım yoksa 25 Milyonluk veritabanı laboratuvarları TR'deki ilk bulut sistemi gibi şeylere sahip. Bölümün %30u ingilizce olması temel ingilizcesi olanları zorlayabilir. Devlet okuluna gidiyorsunuz arkadaşlar isterseniz hazırlık okuyun isterseniz de İngilizce kursa gidin. Ekonominize bağlı. Kardeşiniz yok ya da yaş farkı fazla ise ekonominiz de el verebiliyorsa kursa gidin derim.

Ayrıca şu entry'a bakarsanız bölümün aslında ne olduğunu az buçuk anlıyorsunuz.

yönetim bilişim sistemleri - sayfa 8 - ekşi sözlük (eksisozluk1923.com) Sayfadaki ilk Entry

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.