Şimdi Ara

Türkiyedeki ilk ticari taksi DACIA LODGY trafiğe çıktı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nıghtman

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Bu arabadan taksi olur diyen arkadaşlarım muhtemelen İstanbul'da yaşamıyor.

neden istanbulda taksi olmaz bundan?

Araç çok geniş ve büyük,taksiciler fazla yolcudan ve bagajdan nefret ederler,trafikte sol şeritten ördek gibi kaldırıma dogru dalıp çıkamaz.Köy yerinde kasabada on numara olur.Bagaja koyun yükle,keçi yükle ,tezek yükle her türlü gider.

havaalanlarını ve otogarları unutmayın. buralara gelen yolcuların çoğunun bagajı var. istanbulda sabit duraktan taksi çağıracak olsam bagajı büyük olan birinden telefon numarası alırım. elimin altında bulunması için. dediğiniz duraksız taksiler için geçerli. İstanbul belediyesi trafik yükünü azaltmak icin taksi duraklarını teşvik ediyor. yakında daha fazla taksi durakta çalışacak.

• Taksicilerin lodgy e tenezzül etceklerini sanmıyorum dün yol da gördüm adam altına jetta çekmiş tdi highline sarı renkte gitmemiş cettaya ama adamı tebrik ettim elline geçen 3 5 kuruşu modifiyeye vermemiş en azından gerçi kaç üç beş kuruş demek lazım cettaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

Taksicilerin lodgy e tenezzül etceklerini sanmıyorum dün yol da gördüm adam altına jetta çekmiş tdi highline sarı renkte gitmemiş cettaya ama adamı tebrik ettim elline geçen 3 5 kuruşu modifiyeye vermemiş en azından gerçi kaç üç beş kuruş demek lazım cettaya

Aynı durumu bir kaç alt model Passat'ta gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayvalıkta b5.5 kasa passat vardı. arkadaş zaten kazandığını yakıta veriyorsun ne gerek var.. ama şöyle bir şeyde var insanlar albea,era,logan'a değilde tabi passata biniyorlar tek + yönü bu..
    gebzede yeni dacia yı gördüm fena araç değil doğrusu iş görür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winston29 -- 27 Şubat 2013; 10:30:32 >
  • Albea,era,clio alıcaklarına bunu alsınlar,ufacık arabalardan taksi yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az daha büyük olsaydı Bostancı-Taksim,Üsküdar-kadıköy gibi hatlara dolmuş niyetine giderdi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.