Şimdi Ara

Türkiyedeki kızlar ammada egolu haa..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir iddia ya girdik. Kaybedersem arkadaşın istediği kızla tanışacaktım. Kim olursa olsun. Kazanamadım ( kol bozuktu :)) ). Ne desem ne desem derken forumda bir konuda görmüştüm içimden bir ses senle tanışmamı söyledi falan diye. Tamam bunu söylerim dedim. Gittim yanına konuşma aynen böyle oldu;

(+ ben - o)

+Merhaba. Adım .... İçimden bir ses sizinle tanışmamı söyledi.

-Karnın guruldamıştır, Gazın vardır.

+Haklısın ben bir osurup geleyim o zaman. (saçma bir gülme başladı o anda o bana gülüyor ben hayretimden gülüyorum)
    (arkadaşların yanına döndüm böyle böyle anlattım. Olmaz gidicen tanışıcan illa dediler. Tamam dedim mecburen gittim tekrar yanına)

+ Teşekkür ederim ya tavsiyen güzelmiş. Eee nerde kalmıştık Adın ne ?
    -Çok gıcıksın Napıcaksın adımı ?
    +Kütüğüme alıcam Allah Allaah (fısıldayarak) yav arkadaşlarla iddiaya girmiştik bozma beni işte adın yaşın vs söyle gidicem.
    -Öyle herkese isim söylemiyorum ben bb.
    +Mülakat mı gerekiyor arkadaşım Sen seçilmiş kişi misin?
    -Arkadaşım mı?
    +Bak demek arkadaş olduk çoktan hadi baştan alalım. Ben ....
    -:) iyi madem gıcıksın ama neyse Bende Özge.

İyi kötü atlattık kazasız belasız. Bu arada bu kadar itici konuşmam normalde kıza sinir olduğumdan böyle konuştum. Bu kendilerini hint kumaşı sanma olayı nedir bu Türk kızlarda ya anlam veremiyorum..

• oğzon dolo horholdo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 den 70 aynilar dostum ister brad pitt ol ister baska birsey illa bir eksik bulup ay sikildim senden deyip iliskibitiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi de BB demiş bak yav ben burda sinir oldum arkadaş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

oğzon dolo horholdo

• Csb değilse durum vahim

• quote:

Orijinalden alıntı: easymen

7 den 70 aynilar dostum ister brad pitt ol ister baska birsey illa bir eksik bulup ay sikildim senden deyip iliskibitiyor

hoop
  • Aileleri kızlarını dış çevreden hep sakınıyorlar.Kızlar da kendilerini değerli bişi saniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler gelın orgutlenelım ve kılzara yuz vermeyelım tamam uzun vadede kurban olacaz ama sonra onlar bıze gelcek gelın tum turkıyecek kızların yuzune dahı bakmayalım erkeklere hasret kalsınlar

not: dh ın fakırlerı cırkınlerı ve sıncapları katılamaz %99 u yanı

• quote:

Orijinalden alıntı: easymen

7 den 70 aynilar dostum ister brad pitt ol ister baska birsey illa bir eksik bulup ay sikildim senden deyip iliskibitiyor

uuvvvv
  • easymen E kullanıcısına yanıt
    Pc de bi ayar çek ona
  • Uçansony Kızlarımız için gerçekten vahim bencede. Bizlik birşey yok Allahın saf kullarıyız erkekler olarak

tttyler Dh'deki herkes 1.90 boyunda sarışın mavi gözlü ve kaslıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shqiptare1903

Uçansony Kızlarımız için gerçekten vahim bencede. Bizlik birşey yok Allahın saf kullarıyız erkekler olarak

tttyler Dh'deki herkes 1.90 boyunda sarışın mavi gözlü ve kaslıdır.

Sımdı herkes aslını bılır .ben kıvırcık bonus saclı sıyah gozlu 1,85 boylu ve ırı yapılıyım(bu goz zevkınızı bozmuo merak etmeyın).

Benım kasıt ettıgımı anlayan anladı demı sıncaplar.
    Saygılar .

• Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    Aman hocam Allah a yakın benden uzak. Çok farklılar ya ne kadarda çabuk değiştiler. 90lardaki o mütevazi kızlar yok oldu :D plajlara akardık deplasman maçı oldumu 1 hafta önceden giderdikte takılalım diye. Turistler, yerliler farketmiyor :D

Ayrıca örgüt mörgüt bu saatten sonra işlemez. En iyisi topluca bir yurtdışına kapak atalım biz beyler kalsınlar onlarda burda mitozla çoğalsınlar akılları başına gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shqiptare1903

Aman hocam Allah a yakın benden uzak. Çok farklılar ya ne kadarda çabuk değiştiler. 90lardaki o mütevazi kızlar yok oldu :D plajlara akardık deplasman maçı oldumu 1 hafta önceden giderdikte takılalım diye. Turistler, yerliler farketmiyor :D

Ayrıca örgüt mörgüt bu saatten sonra işlemez. En iyisi topluca bir yurtdışına kapak atalım biz beyler kalsınlar onlarda burda mitozla çoğalsınlar akılları başına gelsin

Yani katılıyorumda ben eleman sıkıldım yazmış biraz farklı olmuş ona demiştim neyse bozmayalım
  • Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    Bende onu farketmiştim sonradan (aman hocam bozma beni :D) başta kıza pc den ayar çek anladım :D sonraa
  • Bi kız gelip bana arkadaşlarla iddiaya girdik ismini söyle dese onu orda rezil ederim

• gıcıksın diyen kız en fazla 16 yaşındadır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.