Şimdi Ara

Turkiyedeki Rolls-Royce`lar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
7.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadikoy sahil yolunda fenerbahce burnuna inerken sagda tas duvarlarla sarili bir site mi villa mi ne var. Her sabah rolce&royce la evinden cikiyor. Ama plakasina hic dikkat etmemisim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim patronu da ekleyelim :)

Turkiyedeki Rolls-Royce`lar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandincel1

Bizim patronu da ekleyelim :)

Hangi il??

Bugün S65 AMG gördüm bakalım ne zaman RR görürüm

• O 34 MA plakalı zübbe bu yaz çalıştığım GoKarta geldi. olanları anlataam hepiniz söversiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

O 34 MA plakalı zübbe bu yaz çalıştığım GoKarta geldi. olanları anlataam hepiniz söversiniz

Sabah sabah deşarj olurduk iyi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

O 34 MA plakalı zübbe bu yaz çalıştığım GoKarta geldi. olanları anlataam hepiniz söversiniz

sinirlenip komple gokartı mı satın aldı?

şaka bi yana nedir olay merak ettim doğrusu..
  • Yazın Bodrumda özellikle Tr plakalı Ghost modelini örüyorum, yine 80 li yıllardan da bir RR vardı bir ara ne oldu bilmiyorum. Marmariste de bir ara station Bentley görmüştüm hadi len demiş dönüp dönüp arabaya gidip bakmıştım, harbiden şaşırmıştım varmış (GR plakaydı yalnız)
  • Bende Kuşadası' nda görmüştüm siyah renk Phantom. İstanbul' da da Ali Ağaoğlu, yanında sarışın sevgilisiyle birlikte gümüş renk Ghost' uyla görmüştüm. Onun haricinde dün Ankara Keçiören' de Tesla Model S gördüm :) Siyah renk. RR' dan bile daha az vardır belki Türkiye' de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandincel1

Bizim patronu da ekleyelim :)

Hangi il??

Bugün S65 AMG gördüm bakalım ne zaman RR görürüm

Çorum hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tony-Stark

quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

quote:

Orijinalden alıntı: tedirgin62

quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Bu Antalya plakalı olanları bir kere bile görmedim.

rixos premium oteline ait olabilir

2 Rolls Royce'da Mardan Palace otelin sahibine ait

Şu Azeri asıllı Rus iş adamı değil mi? Bende öyle düşünüyordum. Oteli'de zaten 7 yıldızlıydı sanırım

Edit: adamda ki zevke bak bi Ghost bi phantom

Otel 7 yıldız değil 5 yıldızlı ama 7 yıldız standartlarında.Zaten Türkiye de 7 yıldızlı otel yok,olması imkansız.Dünya üzerinde ki 7 yıldızlı otellere bakarsanız anlarsınız dediğimi.

Fakat Mardan Palace TR standartlarını aşan bir otel.7 yıldız verilse TR'de ki otellere,ilk alabileceklerden birisi.Sahibinin asıl işini bilmiyorum ama bu otelden tonlarca para kaldırıyor.Orada çalışan bir arkadaşım anlatıyordu bu RR'ları.Bi de jeti vardı galiba bunun.

Bu sene Kervansaray da tatil yaptım,aynı sıradaydık Mardan Palace'la.Önünden geçmekle yetindim.Bi de benim odadan,Mardan Palace'ın kubbeleri gözüküyordu.Hoştu valla.

• Thomassee kullanıcısına yanıt
    S65 plakası 34 BB 233 mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

S65 plakası 34 BB 233 mıydı?

Plakayi goremedim.

Siyah renkliydi.

Bebek'te gordum nispetiye caddesi.

• Thomassee kullanıcısına yanıt
    hmm, benim dediğim araç genelde anadolu yakasında dolanıyor makyajlı kasa. bir de makyajsız kasa var bi tane nişantaşında oluyor genelde.
    sesini iyi dinleseydin bulunmaz bi daha:)
  • Ankara'da bir defa trafikte, bir defa da galericide (lüks arabalar satan bir galeri) gördüm.

Belki de aynı arabadır.
  • Tr'de Phantom yok diye biliyorum.O görülen Phantom'lar yukarıda da yazıldığı gibi Mardan Palace için getirildi ve sahibine ait değiller.Almanya'dan kiralıklar.Tr'de Phantom yok.Ghost var ama, özellikle galerilerde.Mesela Royal Motors ta şu an 4 tane Ghost var.Hergün önünden geçiyorum .Trafiktede gördüm bi kaç kere.
  • Antalya da yazın terracity nin yanındaki sedir restorana cabrio rr gelmişti
  • Geçen gün nat.geo da araba programı izliyordum.Adam 89 modelini 15.000 dolara aldı
  • Mardan'daki RR ları hava alanı Shuttle olarak kullanıyorlar özel müşterileri için.

Otel ise para kazanma amaçlı yapılmamış. O derece lüks yani. Öyle ki maliyetini çıkaramayacak kadar
  • para var huzur var ben hiç denk gelmedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

Orijinalden alıntı: Tony-Stark

quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

quote:

Orijinalden alıntı: tedirgin62

quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Bu Antalya plakalı olanları bir kere bile görmedim.

rixos premium oteline ait olabilir

2 Rolls Royce'da Mardan Palace otelin sahibine ait

Şu Azeri asıllı Rus iş adamı değil mi? Bende öyle düşünüyordum. Oteli'de zaten 7 yıldızlıydı sanırım

Edit: adamda ki zevke bak bi Ghost bi phantom

Otel 7 yıldız değil 5 yıldızlı ama 7 yıldız standartlarında.Zaten Türkiye de 7 yıldızlı otel yok,olması imkansız.Dünya üzerinde ki 7 yıldızlı otellere bakarsanız anlarsınız dediğimi.

Fakat Mardan Palace TR standartlarını aşan bir otel.7 yıldız verilse TR'de ki otellere,ilk alabileceklerden birisi.Sahibinin asıl işini bilmiyorum ama bu otelden tonlarca para kaldırıyor.Orada çalışan bir arkadaşım anlatıyordu bu RR'ları.Bi de jeti vardı galiba bunun.

Bu sene Kervansaray da tatil yaptım,aynı sıradaydık Mardan Palace'la.Önünden geçmekle yetindim.Bi de benim odadan,Mardan Palace'ın kubbeleri gözüküyordu.Hoştu valla.

Mardan'ın arazisini gördün mü

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.