Şimdi Ara

Türkiyemiz elden gidiyor!!! Erepublik'e destek!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
7.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malesef. Değil
  • Şimdi biri bana davetiye atıyor biriniz iş verirmisin ?
  • acil beyler banada davetiye atabilirmsiniz polaski141@hotmail.com
  • bana iş verck var mı?
  • hepinizi erepublic çiler bir bakın adlı baştaki konuya çağırıyorum msj çok olsun diye konusu konuştuğunuz bu oyunun ayrı bölümü açılsın
  • Gökhan Davetiye İçin Cok Saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgiray1 -- 24 Temmuz 2008; 10:50:52 >
  • murat gönderdim kardes
    4 tane davetiye kaldıı isteyen?

bana iş verebilecek varmı 2 gundur iş arıyorum:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanb60 -- 24 Temmuz 2008; 8:45:55 >
  • aslında şirket kurmayı düşünüorm ama kazancı azmış hepinizi alırdım ama boşver gökhan oyundan gift şirketlerine fln msj gönder millet işçi arıo
  • becebilsem:D

turkıyede bulunan şirketleri nası görebilirim

iş bulamazsam valla oynuyamıcam oyunu bu gidişle 2 gündür msj atıyom şirketlere bi iş bulamadık be adam 3 işte calısıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanb60 -- 24 Temmuz 2008; 9:03:20 >
  • economy find a job istediğin tür şirket için yanındaki ok tuşuna bas aşağı in türklerinkine görürsün
  • tmm şiketleri buldum saol sende olmasan ama yok iş:D

davetiye isteyen mail bıraksın
    4 tane kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanb60 -- 24 Temmuz 2008; 9:08:18 >
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun bir süreden sonra tekrara forumlara göz atabilme imkanım oldu. Şimdi bu güne kadar kısaca özetlersek sabah saat 10:25 itibariyle Yunanistanın 4 bölgesini daha ele geçirmiş durumdayız. Şimdi sadece 3 bölge kaldı. Yunanlıların onları da alırsak tamam olacak herşey.
    Önceden iş tekliflerini SiE Holding ya da SiE Egitime atın diyorduk. Ancak Admin tarafından çekilememezlik olduğu ve Rumenleri de savaşlarda mağlup etmemiz nedeniyle Yurtdışı ve Türkiyede bulunan yaklaşık 4 adet SiE bağlısı şirketimiz kapanmış olup bu konu ile ilgili hukuki çalışmaları yürütmeye devam etmekteyiz.
    Şimdi ise yeni bir oluşum ile özellikle oyuna yeni katılan arkadaşlarımızın iş ihtiyaçlarını gidermek ve yeteneklerini geliştirmek isteyen arkadaşlarımıza her alanda fayda sağlayacak olan isci bulma kurumu ve MSB yi kurmuş durumdayız. Oyuna ilk katılan arkadaşlarımız oyunun içinden hemen isci bulma kurumuna PM atarak işe başlayabilirler. Her iki şirketimizinde amacı Türkiyeye özellikle savaş zamanında hizmet edebilcek silah, gift ve food ihtiyacını sağlamak bu sayede ilerleyen savaşlara daha hazırlıklı gireceğiz. Ayrıca benimle irtibata geçen arkadaşlara hem davetiye hem de Türkçe kullanıcı kılavuzuna gönderebilirim. Tüm herkese iyi oyunlar dilerim. Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konsequad -- 24 Temmuz 2008; 15:23:27 >

• arkadaslar elimde davetiye yok ancak tanidik arkadaslar yoluyla bulabilrim bana Pm atın,davetiyelerin gelmediginden sikayetci olanlar olabilir junk(onemsiz) mail klasorune bakin oraya gelebiliyo.ayrıca yeni baslayanlar icin,

oyundaki nickim Last Ottoman,Arena Holding in sahibiyim 2 tane q2 sirketim var biri ticket biri gift,isteyen arkadaslar bana mesaj atarak ulasirlarsa onlara guzel maaslarla is veririm DH hatrına.ayrica takildiginiz yer olursada sorun oyundaki en eski turk oyunculardanımdır solemesi ayiptir,biz oyuna girdigimizde turkiye 7 kisiydi :D
  • İsteyene davetiye atabilirim.
  • ben birine nası davetiye atcam
  • Society>İnvite Friends ten atabiliyorsun.
  • ev yok hiç evi nasıl bulabiliriz ve fiyatlar nelerdir ? piyasası nasıl yani ?
  • arkadaslar bu oyunun türkçe olma ihtimali yok mu
  • Şu an öle bir durum yok talep etsek bile zaten şuan Admin bir hayli Türk-karşıt bir tutum içinde. Şuan ki iklimde Türkçe bir oyun hayali kurmayın.
    Ev biraz pahalıdır ama davetiye atarsan 25 golda q2-q3 arası bir şey alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.