Şimdi Ara

Türkiyenin en iyi streamerini açıklıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

diğer izlediğim kişi sabahları acık oluyor geneldehttp://zh-tw.twitch.tv/lantyrlol saat farkından dolayı çok iyi jungle oyuncusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

Köfteci Ramiz'in 100 takipçili hesabında açıklama yapması gibi kimsenin umurunda değil.

Senin için gerekli fotoyu attırayım hemen knk
     Türkiyenin en iyi streamerini açıklıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrystalPhoénix

quote:

Orijinalden alıntı: Syllablee

Stream olarak holythoth gerçekten iyi çünkü açıklayarak oynuyor Naru gibi ezbere bir şeyler yapıp gitmiyor wristcutter da iyi ama favorim KissNrun'dı hala o ama Twitch ban yemesi işi bitirdi :/

Niye yedi o

Phantoml0rd style az view alan streamleri ziyaret ediyordu, Logan nickli Twitch admini bir sorun mu var diye sordu gelip. Streami yapan kız yok dedi. Sonra adam gidiyordu tatlıya bağlanmışken iş Kissnrun'ın streamde skype'ta konuştukları arkadaşlarından biri "Logan'ı spamlayın" tarzında bir şey diyince adamı spamladı viewerlar. 10 dk sonra da ban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 13 Eylül 2013; 20:01:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Orijinalden alıntı: CrystalPhoénix

quote:

Orijinalden alıntı: Syllablee

Stream olarak holythoth gerçekten iyi çünkü açıklayarak oynuyor Naru gibi ezbere bir şeyler yapıp gitmiyor wristcutter da iyi ama favorim KissNrun'dı hala o ama Twitch ban yemesi işi bitirdi :/

Niye yedi o

Phantoml0rd style az view alan streamleri ziyaret ediyordu, Logan nickli Twitch admini bir sorun mu var diye sordu gelip. Streami yapan kız yok dedi. Sonra adam gidiyordu tatlıya bağlanmışken iş Kissnrun'ın streamde skype'ta konuştukları arkadaşlarından biri "Logan'ı spamlayın" tarzında bir şey diyince adamı spamladı viewerlar. 10 dk sonra da ban

yeni stream açıyor tak yeni açıyor tak saniye başı ban :D

• bugün 2k viewerı vardı 2-3 oyun denk geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

Köfteci Ramiz'in 100 takipçili hesabında açıklama yapması gibi kimsenin umurunda değil.

Senin için gerekli fotoyu attırayım hemen knk
     Türkiyenin en iyi streamerini açıklıyorum.

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

bugün 2k viewerı vardı 2-3 oyun denk geldi

Holy : Mid pls
    RapidStepGG : dh ye selam söyle yoksa mid alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong

quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

bugün 2k viewerı vardı 2-3 oyun denk geldi

Holy : Mid pls
    RapidStepGG : dh ye selam söyle yoksa mid alırım.

aynen söylettirdim ama

• bizim forumda herkes diamon 1 olduğu için kimsenin umrunda olmaz bu konu
  • quote:

Biraz fazla abartıyor anlatım işini sanki çocuk avutuyor gibi ben pek hoşlanmadım şahsen. Yok adamı slowladım yok yok stun attım pot bastım ulti attım şunu yaptım bunu yaptım /ok.gif

aynı soruyu sordular oda herkes anlasın diye böyle anlatıyorum dedi, sonuçta herkes senin gibi challenger başlamıyor oyuna
  • up duo atıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: crooked

quote:

Biraz fazla abartıyor anlatım işini sanki çocuk avutuyor gibi ben pek hoşlanmadım şahsen. Yok adamı slowladım yok yok stun attım pot bastım ulti attım şunu yaptım bunu yaptım /ok.gif

aynı soruyu sordular oda herkes anlasın diye böyle anlatıyorum dedi, sonuçta herkes senin gibi challenger başlamıyor oyuna

Aynen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üşüyoruz reyiiiiiiiiiiiiiiz
  • iyi bir adc oyuncusu olduğu kesin izlenir
  • türkçe streamlar güzel oluyor ama item isimlerini tükçe söylediklerinden hiç bişey anlamıyorum
  • Amumu jungle yaparken botu yanlış çıktı.Sanırım jungle eşyalarını fazla bilmiyor.
  • Adamın oynayışına diyecek bir şeyim yok gayet iyi fakat türkiyenin diamond 1i gerçekten bu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Adamın oynayışına diyecek bir şeyim yok gayet iyi fakat türkiyenin diamond 1i gerçekten bu mu?

Eleman platin 3 de dikkat edersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagras

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Adamın oynayışına diyecek bir şeyim yok gayet iyi fakat türkiyenin diamond 1i gerçekten bu mu?

Eleman platin 3 de dikkat edersen.

Westte Diamond 1 :)
  • herşeyi güzel giderde. çok düşük'de yayın yapıyor. üstden bakıldıgından dolayı fazla dps yemiyor ve oyun rahatladıgı için yayın görüntüsü 360p de geliyor. baglantısı için idare eder. Kendisine fibel alması lazım. farkını görcek. 300 bit'lerde upload yayını gönderdigini gördüm :) benim net'im bile 2000 bit i rahat çekiyor full hd ve hd olarak :)

yine de lol oynamıyorum ama başarılar diliyorum kendisine. eğer ki twitch tv yayını hakkında bilgi almak isteyen olursa bana mesaj atsın donanımhaber üzerinden yardım ederim. Ben çok ama çok araştırdım. güzel bir yayın yapmak için. o yüzden hevesiniz kırılmasın :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.