Şimdi Ara

TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ (HER ZAMAN GÜNCELDİR-2016) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ (HER ZAMAN GÜNCELDİR-2016)

(En Son Oy Tarihi: 7.4.2024)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pichie Rich

quote:

Orijinalden alıntı: Michio KaKu

şöyle saçma konuların kapanması lazım ankette ankara hacettepe galatasaray bahçeşehir tobb diyenler varsa sıralama saçma sapandır net.boğaziçi birinciliği bırak ilk 3 e giremez tamamen deniz manzarası ve ooo ortam namına millet oy veriyor zaten tüm dünya sıralamalarıda bunun göstergesi 2010 dan itibaren oturun 5 seneye bakın isterseniz daha eskiye de bakın forumdaki ergenlerin oylarına değil olmadı girin linkedin gibi sitelerden kimler hangi oranda nerelere gidiyor görün

Üstteki anket bence de saçma ama kendinle çelişmişsin tamam farklı alanlara göre boğaziçi her zaman 1. olamayabilir fakat ilk 3'e rahatça girer zaten linkedin'e baktığındada mezunlarıyla konuştuğundada gayet her yere gidebildiklerini görebilirsin

oran olarak bakarsan odtü bilkent koç gibi okulların boğaziçinden iyi olduğunu görürsün istedikleri yere ulaşabiliyorlar bu okullarda okuyanların hepsi için geçerli zaten dünyada 2 tane büyük sıralama var THE ve QS sene sene bakın aaaa bu sene girdi giremediyi değil ortalamasını görürsünüz çünkü her sene bu sıralamalar değişiyor yıllık performansları görüyoruz çünkü(bu sıralamarında bazı handikapları var ama makaleydi endüstri geliriydi akademik ün işveren ünü gibi ölçütler var sizce hangisi iyi diye saçma değil. he ayrıca zaten benim çok umrumda değil burada kimin 1. ilan edildiği ben insanlar daha mantıklı yerlerden bilgi edinebilirler bu konuda donanımhaber forumundan değil demek istiyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: HistorianOfAdiga

Linkleri buraya koyuyorum detaylı incelemek isteyenler bu linklerden bakabilirler.

http://tr.urapcenter.org/2015_alan_siralamasi/field.html

http://tr.urapcenter.org/2015/2015_t9.php

http://www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2015#sorting=rank+region=+country=+faculty=+stars=false+search=
    Bu mesaja eklenen görseller:

TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ (HER ZAMAN GÜNCELDİR-2016) TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ (HER ZAMAN GÜNCELDİR-2016) TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ (HER ZAMAN GÜNCELDİR-2016) TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ (HER ZAMAN GÜNCELDİR-2016) TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ (HER ZAMAN GÜNCELDİR-2016) TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ (HER ZAMAN GÜNCELDİR-2016) TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ (HER ZAMAN GÜNCELDİR-2016)

kardeş urap center odtünün zaten ciddiye alınmaz dünyada harvard sıralama yapıp ben birinciyim derse gülerler yani net.QS in engineering and technology koymuşsun THE nin kileride koy bilkentin 98. olduğunu odtünün 99. olduğunuda koy neyse çok önemli değil zaten ben kimseyi şu iyi bu iyi diye ikna etmeye çalışmam itüde 23 tane mühendislik var bilkentte 4 mesela biraz matematik oran orantı istatistikten anlayan anlar zaten buraya yazmamanın sebebide bu konu 99828823823832 ye açılıyor kavga çıkıyor kapatılıyor bıkmadılar açmaya bunun cevabı burada aranmaz yani

• Doğru söylüyorsun "Times Higher Education" listesini sabah ekleyecektim acelem olduğu için sadece QS ve Urap listelerini ekledim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ (HER ZAMAN GÜNCELDİR-2016) TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ (HER ZAMAN GÜNCELDİR-2016) TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ (HER ZAMAN GÜNCELDİR-2016) TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ (HER ZAMAN GÜNCELDİR-2016) TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ (HER ZAMAN GÜNCELDİR-2016) TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ (HER ZAMAN GÜNCELDİR-2016)

• Ozyegin gibi bir üniversitenin olmasına mi guluyum gazi gibi köklü bir üniversitenin olmamasına mi guluyum tamamen ironi

• MariJuann M kullanıcısına yanıt
    Cahilliğine ağla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokers07

Cahilliğine ağla?

Ahahhahaha baba parasıyla okuyan bir velet ağır blok

• quote:

Orijinalden alıntı: Michio KaKu

şöyle saçma konuların kapanması lazım ankette ankara hacettepe galatasaray bahçeşehir tobb diyenler varsa sıralama saçma sapandır net.boğaziçi birinciliği bırak ilk 3 e giremez tamamen deniz manzarası ve ooo ortam namına millet oy veriyor zaten tüm dünya sıralamalarıda bunun göstergesi 2010 dan itibaren oturun 5 seneye bakın isterseniz daha eskiye de bakın forumdaki ergenlerin oylarına değil olmadı girin linkedin gibi sitelerden kimler hangi oranda nerelere gidiyor görün

Bencede yaa universite tek basina cok onemli bi kriter degil her zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.