Şimdi Ara

Türkiyenin En Yeni ve En İyi MuOnline Server'ı MuMetal-X.NeT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • türk serverine büyük hack yapanlarin aq ben küçüklerini yapiom :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme_CuNDeRs -- 11 Ekim 2006; 15:18:07 >
  • :D
  • Serverda Oluşan Aksamalardan Ötürü Özür Dilerim Bütün Sorunlar Helledildi O Hack Yapanlarda Zannediyolarki Ellerine Bişey Geçecek Ama Bilsinlerki Yukarıda Allah var Hakkın Sahibi Hak tır Aklı Olan Kimse Kimsenin Hakkını Yemesin Allah Var Allah
  • Kardeş server onlinemi şuı anda ben nerden indireceğim yaw şu oyunu oynamaya başladığım hiç bir serverda 1 reset bile atamadımve artık sıkılıyorum oyunu öğrenemedim bile ama 10 tane serverden acc aldım en uzunu 1 ay sürdü ne şanssız adamım ben yahu şimdi bu oyun hakkında bilgide almak istiyorum kanat nasıl yapılır set nasıl artılanır en iyi set hangisidir vs gibi ve oyunda en sevdiğim karakter elf bi elf kasmak için ne yapmalıyım herkes party atıyor ve enerji bas diyor ama enerji basınca hep millete ihtiyacım oluyor vuruşum düşük oluyor tek başımada kasabilmek için ne yapmam gerekli şimdiden teşekkürler
  • Evet Serverin Harika Olduğu Sitesinden Anlaşılıyor Zaten...

• bende geliyorum arkadaslar serverde hic nokta spotu warmi yani bk kolay kasilirmi ?? yoksa sm mi aciyim
  • yav kaçtır indiriyorum ama hep error veriyor The invalid bilmem ne data off tepem attı şu soruna bir çare bulursanız sevinirim
  • Arkadaşlar Yakında Sitede Sıkça Sorulan Sorular Başlığı Altında Bu Kanat Yapma vs Bunun Gibi Şeylerin Cevaplarını Yazacağım Ayrıca Ataovsky Sen Pack mi atıyorsun clientin içine ? yoksa full clientimi indiriosun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuMetal-XAdmin -- 14 Ekim 2006; 7:22:04 >
  • beyler bende geliyorum ama bi bilgi verin acaba nokta spot varmi eğer varsa bk kascamda lütfen bi söyleyin eğer yoksa sm kascam çünkü ama her şekilde geliyorum ve adımda herkersin bildiği gibi SaGoPa-K yardımlarınınzı bekliyorum(ezüge yardım)
  • ya birde ben oyun için acc alcam ama site açılmıyo sadece forumn açılıyo nasıl alcam accyi lütfen bi yardım edin
  • s.a siteye giriş yapamiyorum site adresi nedir
    Http://Forum.mumetal-x.net buna girmişyor öyle bir site yok diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirkan22@hotmail.com

s.a siteye giriş yapamiyorum site adresi nedir
    Http://Forum.mumetal-x.net buna girmişyor öyle bir site yok diyor

22 Eylül 2006
  • Harika serverdı bura hatırladım şimdi duygulandım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.