Şimdi Ara

Türkiyenin hep sevmediğimiz yönlerinden mi bahsedicez [İyimserlik İçerir] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

3-Kaldırımdan yürümenin serbest olması

yoldan yürümenin serbest olması diyecektin sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 31 Temmuz 2012; 0:45:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesle Türkçe anlaşabilmek. Çogacayip.
  • Amerikada yasayan biri olarak soyluyorum vatanimin topragi ve ezan sesini hic bir seye degismem. Burayi gordukce gercekten Turkiye acisindan iyimser olamiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@cknight -- 31 Temmuz 2012; 1:22:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bl@cknight

Amerikada yasayan biri olarak soyluyorum vatanimin topragi ve ezan sesini hic bir seye degismem. Burayi gordukce gercekten Turkiye acisindan iyimser olamiyorsunuz

benim gitme sebeplerimden biri buydu.Belki gidersem duymam Türkiyeden haberleri belki unuturum diyordum.Ama geleceğe dair en ufak bir umut yokki gitmeyip te ne yapalım.Avrupa sizi mi bekliyor diyen arkadaşlarada söylüyorum Norveçin 4 milyon nüfusu var ve 2020 lerde 3 buçuğa kadar gerileyecek.Bizi değilde elin somalilisini mi alıcak ? Hem eskisi gibi işçi olarak gitmeyecek kimse herkes iyi kötü üniversite mezunu artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 31 Temmuz 2012; 2:34:47 >
  • Badem gözlü güzel Türk kızları var. İslam hoşgörüsü var. Türk tarihi var daha ne olsun!
  • tertemiz tuvaletler :))))99999((((:::

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtdzdr

Balikesir'in çılgın eşekleri.

ulan yaaa..

• Konuyu açmadan önce beklentilerim neydi,ne oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Ben sayayım. Türk insanı candır.

Türk insanı yardım severdir. Bir kaza olduğunda millet yardım için seferber olur.
    Çoğu sıcaktır.
    Sabırlıdır, ağır başlıdır.
    Çoğu halâ imanlıdır, inançlıdır, ahlâklıdır, namusludur.
    Bu ülke cennettir.

Şöyle bu coğrafyaya bakıyorumda göğsüm şişiyor, başım dim dik oluyor. Ne tarihler yazıldı buralarda. Ne tarihler yazdı Türkler.
    Türkiye candır Türkiye kandır Türkiye aşktır.

Ciddi ciddi şu mesaja kaç dk'nı verdin?

Tarih kaç ??

• Ataları ve vatanı ile gecimsiz bir nesil.. Yazık ,

Hürriyet denen seyin degeri kaybedilmeden anlaşılmazmis ; dogru.

• insanlar sinirli,önyargılı ve cahil. işte bunu seviyorum!
  • Ulan bütün mesajları okudum iki üç tane olumlu şey vardı

Benden bir tane genellikle koyulan kuralların oldukça esnek olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O
    Türk insanı yardım severdir. Bir kaza olduğunda millet yardım için seferber olur.

1-Haberin tekinde kadını kaçırmaya çalışıyorlar arabayla, yandaki herifler yardım yerine cep telefonunu çıkarmış kaydediyordu. Rezalet.
    2-Arabalara mendil vs. satan bir kadın yolun kenarına geçiyor, çocuğu da ona doğru koşarken arabanın altında kalıyor. Ona çarpan sürücü durmuyor, diğer sürücülerde hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ediyor. 5-10 dakika sonra yoldan geçenler ve duran 1-2 araba çocuğu hastaneye kaldırıyor.

Bunlar sadece aklıma gelen iki örnek. Yarın benim başıma benzer bir olay gelse yolda giderken birinin durupta yardım edeceğine şüphem var. O kadar yardımseverlik zaten heryerde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoruSorcam -- 31 Temmuz 2012; 18:16:02 >

• Anadolu.
  • bHen NHorMAL INshaaNlARI shEVmıyom ThArZImıZ KhARısıHIyolR
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Taharet musluğumuz var

İnsanlar kısmen cana daha yakın(has trakyalılar).
    Türkçe konuşuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 31 Temmuz 2012; 19:20:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

Bu ülkede ki sağlık sistemi sosyalist devletlerde bile yok,takdir ediyorum gerçekten.

10 15 yıl önce hastaneye bir ton para yatırırdın yüzüne bakmazlardı şu anda gerçektende muhteşem.Umarım bozulmaz.

Burunlarımız birbirine değecek kadar sana yaklaşıp suratına kahkaha atmak istiyorum.

• Kazalarda yardım etmesinler bana bilmeyen insan yardım etmesin. Daha beter hale getiriyorlar. Arasınlar ambulansı bilmeyen insanlar dokunmasın. Valla bir kaza olur bana veya sevdiğim bir insana bilmeyen biri yardım etmeye kalkarsa ve onun yüzünden sakatlık çıkarsa hem yasal olarak öyle bir dava açarım ki tazminatı ödemesi için kendini satması gerekir hemde yasa dışı yollardan icabına bakarım. Ha ülkenin güzel yanları;İstanbul Boğazı,Yemekleri bunları seviyorum sadece. Ha birde kızları(tabi onlar o kezban dediklerinizden değil gerçekten Türk kızlarını o kezbanlardan sananlar var hala) ve insanları gerçekten çok iyi çok cana yakınları var ama aynı şekilde sorunlularıda var. O iyi insan topluluğu zaten çok az çok düşük bir miktar. Onun dışında yaşanmaz.
  • Yurdum insanı, varmı ötesi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.