Şimdi Ara

Türkiyenin Kalıcı Mu online serverı Kurmak istiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: KarizmA

quote:

Orjinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

nerden biliyon semsiye fabrikamın olmadıgınıbiz neyden ekmek yijez
    Yok ya illa sana takılmak isteseydim imzadaki fotoyu nerde çektirdin diye sorardım

Tabiki dostum
    Bende sana takılmak isteseydim Senin portakal olduğun ağacın altında derdim

bende bu şakayı devam ettirmek isteseydim hane senin bi zamanlar limon agacı oldugun agacın yanındamı derdım..we eklerdim hane bizim semsiye fabrikası icin keresteleri getirdikleri agac

neyse bu boyle devam eder ne sende söz tükenir ne bende nefes..en iyidi dost olarak ayrılalım

• quote:

quote:

quote:

Yok ya illa sana takılmak isteseydim imzadaki fotoyu nerde çektirdin diye sorardım

Tabiki dostum

bende bu şakayı devam ettirmek isteseydim hane senin bi zamanlar limon agacı oldugun agacın yanındamı derdım..we eklerdim hane bizim semsiye fabrikası icin keresteleri getirdikleri agac

neyse bu boyle devam eder ne sende söz tükenir ne bende nefes..en iyidi dost olarak ayrılalım

Neyse bali bi söz daha patlatıyım içimden geldi
    Kopyala tarzımı yapıştır hayatına
    Mu bölümünde kız varmı ?

• 2 nizide şimdi............Kesecem
    susun bi
  • Neyimizi kasttettin
    Canımı al oramı kesme
    Kesmede yanında yat desem ayıp olur
    Yanlız gerçekten Kopyala yapıştır olayını beğendiğim için söyledim sana karşı değil yanlış anlama durMayıda bilirim durMayada bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetAkcelik -- 23 Haziran 2008; 3:09:35 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tabiki dostum

Neyse bali bi söz daha patlatıyım içimden geldi
    Kopyala tarzımı yapıştır hayatına
    Mu bölümünde kız varmı ?

olmadı bak şimdi hane bırakmıstık laf sokmayı ben sana SOKUYORMUYUM laf

wala banlıcak luci bizi

• Benim oynadığım serverlarda teknik açıdan iyi olan insanların hepsi Uğraşamadıklarından kapattılar. Ama adam dediğiniz gibi player bir şey bilmiyor Forumları okuyarak server kuruyor 3 4 ay dayanıyosada ŞANS. Bu hack mevzusu heryerde var. Ama yabancı serverlara bakın. İşi bilen tutunmayı biliyor. Ben kurarım ne rekabetindeyim ne parasındayım ne zararındayım . benim için bi hedef bu.
  • quote:

Neyimizi kasttettin
    Canımı al oramı kesme

Yalnış anladın
    hani kereste muhabbetleri döndü ya onu kastettim
    yok ben almayım *_SpLenDoR_* a ver desem ayıp mı olur

• ßir topic nasıl mundar edilir
    Redhair;
    Gözünü bozmaya değmez. cidden..
    gerek yok boş ver.. ByKekeo haklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ReaLisT -- 23 Haziran 2008; 11:16:20 >
  • Konuyla Alakalı Yazı Yok :S Beyler Dagılmasın Konu..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ReaLisT

ßir topic nasıl mundar edilir
    Redhair;
    Gözünü bozmaya değmez. cidden..
    gerek yok boş ver.. ByKekeo haklı

Sosyal Yaşam Topiği olsun bali burası
    Feci kasmışız yanlız
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoToGp

quote:

Neyimizi kasttettin
    Canımı al oramı kesme

Yalnış anladın
    hani kereste muhabbetleri döndü ya onu kastettim
    yok ben almayım *_SpLenDoR_* a ver desem ayıp mı olur

yaw espiri cok soguktu sen üşümüşündür...istersen ARKANA kalın bişiler wereyim..ayrıca bende war zaten sarılıp onla beraber yatıyoruz fasla geliyo zaten bana istersen yarısını kesebilirsin..ewde duvara asarsın ava cıktıgımda avladım diye

• ben anlamam ole server falan bişi solicem hepiniz alınacaksınız ama solemek zorundayım ispanya,romanya serverlerine bakın hopzone.net ten her serverde 200 online oyuncudan aşşagı yok hele bi server var adını boş ver 7/24 500 online...şimdi lafa gelem bizim turk serverlerinin hepsi ama hepsi dan dikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....alayına kadar bugüne kadar kurulmuş olan bütün serverleri...yabancı serverlerde adamlar a'dan z' ye bütün inceliklere dikkat ediolar af yok küfrmü ettin direk ban süresiz... bizimkiler bi server açio biri gelio serveri dikio gidio kıskanıolar çekemiolar hackliolar onun için kardeşim senden ricam serveri kuracaksan muonlineye yakışır bi server olsun 250 xp demişsin cok fazla 100 den fazla olmasa daha makul olur ama bu benim görüşüm sen takılma bana...kolay gelsin başarılar kardeşim...
  • memet kopartma len konuyu alırım aklını
  • quote:

nightmaremre Tarih 23 Haziran 2008; 20:20:13
    ben anlamam ole server falan bişi solicem hepiniz alınacaksınız ama solemek zorundayım ispanya,romanya serverlerine bakın hopzone.net ten her serverde 200 online oyuncudan aşşagı yok hele bi server var adını boş ver 7/24 500 online...şimdi lafa gelem bizim turk serverlerinin hepsi ama hepsi dan dikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....alayına kadar bugüne kadar kurulmuş olan bütün serverleri...yabancı serverlerde adamlar a'dan z' ye bütün inceliklere dikkat ediolar af yok küfrmü ettin direk ban süresiz... bizimkiler bi server açio biri gelio serveri dikio gidio kıskanıolar çekemiolar hackliolar onun için kardeşim senden ricam serveri kuracaksan muonlineye yakışır bi server olsun 250 xp demişsin cok fazla 100 den fazla olmasa daha makul olur ama bu benim görüşüm sen takılma bana...kolay gelsin başarılar kardeşim...

seninle hem fikirim arkadaşım ama şuan OSIRISIn bir server kurduğunu öğrendim ben yeni bu işe başlamış biri olarak 1 2 player dahi olsa kimseyi iyi bir server oynamaktan alıkoymak istemem. Ne kadar sistem yazılım vs işlerden anlasamda Mu online de yeniyim. İnşallah OSIRIS usta sağlam bi server açarda ona destek oluruz. dediğim gibi amaç Kalıcı güzel bir Türk serverı açmak ben veya bir başkası farketmez. OSIRIS ustanın serveriniin güzel olacağını düşünüyorum daha öncede bi kaç serverında oynamıştım. Bende bu süre içinde Kalıcı bir server için mu web dahil kendim hazırlayıp güvenliğiyle herbir aksamıyla düzgün çalışan bir server açmak için uğraş vericem. Herkese teşekkürler ilginizden dolayı. Yardım etmek isteyenler benimle Tolgakok@windowslive.com ile iletişim kurabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Redhair

quote:

nightmaremre Tarih 23 Haziran 2008; 20:20:13
    ben anlamam ole server falan bişi solicem hepiniz alınacaksınız ama solemek zorundayım ispanya,romanya serverlerine bakın hopzone.net ten her serverde 200 online oyuncudan aşşagı yok hele bi server var adını boş ver 7/24 500 online...şimdi lafa gelem bizim turk serverlerinin hepsi ama hepsi dan dikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....alayına kadar bugüne kadar kurulmuş olan bütün serverleri...yabancı serverlerde adamlar a'dan z' ye bütün inceliklere dikkat ediolar af yok küfrmü ettin direk ban süresiz... bizimkiler bi server açio biri gelio serveri dikio gidio kıskanıolar çekemiolar hackliolar onun için kardeşim senden ricam serveri kuracaksan muonlineye yakışır bi server olsun 250 xp demişsin cok fazla 100 den fazla olmasa daha makul olur ama bu benim görüşüm sen takılma bana...kolay gelsin başarılar kardeşim...

seninle hem fikirim arkadaşım ama şuan OSIRISIn bir server kurduğunu öğrendim ben yeni bu işe başlamış biri olarak 1 2 player dahi olsa kimseyi iyi bir server oynamaktan alıkoymak istemem. Ne kadar sistem yazılım vs işlerden anlasamda Mu online de yeniyim. İnşallah OSIRIS usta sağlam bi server açarda ona destek oluruz. dediğim gibi amaç Kalıcı güzel bir Türk serverı açmak ben veya bir başkası farketmez. OSIRIS ustanın serveriniin güzel olacağını düşünüyorum daha öncede bi kaç serverında oynamıştım. Bende bu süre içinde Kalıcı bir server için mu web dahil kendim hazırlayıp güvenliğiyle herbir aksamıyla düzgün çalışan bir server açmak için uğraş vericem. Herkese teşekkürler ilginizden dolayı. Yardım etmek isteyenler benimle Tolgakok@windowslive.com ile iletişim kurabilir.

haklısın guzel bir düşünce olmadı..OSIRIS tıkandıgı yerde sen girersin devreye sen yardım edersin bu serverı yasatırız..yani olabilir bi sekılde

• sapıtmıs bu yaw :D ne serverı :D yinede başarılar

• quote:

Orjinalden alıntı: Redhair

Merhaba arkadaşlar. Benim adım Tolga Meslek lisesi Bilgisayar Programlama bölümü mezunuyum. Bu sene mezun olduktan sonra 2002 den beri bu yana sürüp gelen mu online oyunculuk hayatıma renk katmak için yeni bir server bulup oynamak istedim. Ama hangi foruma baktıysam hangi topliste baktıysam Eski mu online serverları gibi bir servera denk gelmedim. Bir furyadır Exp:MAX Drop:Max 2 günlük serverlar...
    Bir Kaç tane server bulduysamda onlarda teknik bakımdan zayıf özenilmemiş fazla duracak gibi gözükmeyen serverlardı.

Benim siz Mu online severlere bir teklifim var. Ben 6 senelik mu online hayatım boyunca gerçekten geçerli mu online serverlarının özelliklerini güzel ve kötü taraflarını görmüş biriyim.
    Programlama, web tasarımı, Veri tabanı gibi gerekli donanıma sahibim.
    Eğer sizlerde bana destek verir, inanırsanız ben allahın izniyle Türkiyenin kalıcı serverını yaratmaya talibim.
    Tek bir eksiğim var oda Daha önce bu işi yapmış birinin bana yardım etmesi. Maddi açıdan hiç bir problemimiz yoktur. Gereksinimlere göre Türkiyenin kalıcı Mu online serverı için hiç bir masraftan kaçınmayacağım.

Şuanki durum hakkında ve yapmak istediklerimden söz edeyim biraz...

Şuan elimde Core 2 quad 4 çekirdekli işlemci destekleyen 4 gb ram kapasitesi olan soğutması mükemmel bir Makinam var.
    1024 kbps internetim var. 1.500 ytl lik hazırda param var.
    1024 kbps internetle sadece server kurulumunu yapıp bi kaç basit test uygulayacam. Donanımı denemek için. Eğer elimizi çabuk tutarsak 1 hafta hatta daha kısa sürede 4096 bağlantıya yükselticem. Kullanıcı sayısı arttıkça bağlantımız yetersiz hale gelirse ileriki zamanlarda 100mbps 10 mbps hızlar ile datacentera koyabiliriz bilgisayarı. Şuan tek düşündüğüm bu işin teknik kısmını Dosyaları, editleri, domain, Web tasarımı kısmını halletmek ondan sonrasında net hızı , Donanım desteği falan kolay iş.
    1 ay içinde serverı hazır hale getirip testlere başlamak istiyorum.
    Server için şöyle bir ayar düşündüm.
    Benim Mu online serverlarındaki tek sorunum bi güce ulaştıktan sonra amaçsızlıktan sıkılıp bırakmak buna çözüm olarak şöyle bi sistem düşündüm.
    250 exp
    400 lvl reset
    reset başına 250 point
    Orta Seviye Shoplar
    Session 3 episode En son sürüm.
    Ve Extra olarak MegaResetler düşündüm...
    Megareset olayında daha da düşünülebilir sadece yapıyı anlatmak istedim.
    Ayrıca Megareset atmak zorunlu olmayacak.
    10 reset 1 mega reset herşeyin gidecek 5 mega resete Serverda elde edemeyeceğin Özel setler.
    10 mega resete Daha üst model setler
    20 mega resete değişik ödüller yani sonu olmayan bi rekabet düşünüyorum.
    Böylece Amaçsızlık ortadan kalkacak ve sınır tanımayacağız. Şimdi düşünebilirsiniz Donate item vs şeyler olacakmı.? evet olacak fakat Free playerların elde edemeyeceği hiçbir şey satılmayacak. LVL, reset vs yani bedava oynayanla para verip oynayanın arasındaki tek fark Emek farkı. İYi bir mu online oyuncusuda emek harcayarak oynayamayı tercih edecektir.(Şahsen ben öyle yapıyorum)

Dediğim gibi benim şuan tek eksiğim bir danışman.(Bu işi daha önce yapmış biri)
    Ben yabancı serverları gördükçe uyuz oluyorum. bizim neyimiz eksik diye.
    Gelin beraber bu işi halledelim. Bana yardımcı olabilecekler lütfen Cvp yazsınlar .Kalıcı bi server kurup korkmadan MU online kasabilmek dileği ile Okuyanlara çok teşekkür ediyorum.

Server Özelliikleri guzel s3 episode 2 ama exp:500 olsa bnce daha iyi olur kalıcı olcaksa gelirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.