Şimdi Ara

TURKKCELL Temsilcileri burdan size sesleniyorum SESİMİZİ DUYUN ARTIK !! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En Geç 1 Hafta En Erken 4 Günde Bence Numara Taşınır ;)
  • türkcell bu kafayla çok abone kaybeder avea hergün tarife çıkarıp türkcell'den kaçanları topluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakerim1976

Ben on bir yıldır Avea kullanıyorum, neden acaba? Seslenirken daha çok seslen. Belki birileri duyar. Hahaha...

avea eski müşterilerine hiçbir şey vermez bence iyi düşünün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Ben on bir yıldır Avea kullanıyorum, neden acaba? Seslenirken daha çok seslen. Belki birileri duyar. Hahaha...

Aveanın 7 yıllık abonesiyim, yapılan indirimler ve hediyelerle

2500 dk avea içi+ 500 dk heryöne+1,5 gb internet ve 500 sms e 27,7 lira ödedim geçen ay. Bence eski yeni ayrımı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: enocuk

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Aveanın 7 yıllık abonesiyim, yapılan indirimler ve hediyelerle

2500 dk avea içi+ 500 dk heryöne+1,5 gb internet ve 500 sms e 27,7 lira ödedim geçen ay. Bence eski yeni ayrımı yok

"Seslenirken daha çok seslen. Belki birileri duyar."

Cümlesinden Nasıl Avea Eski Kullanıcılarına + şeyler verdiğini Anladınız Bir Türlü Çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 3 Mayıs 2012; 17:14:44 >

• yorumumun o cümleye yapıldığını nasıl anladınız?
  • quote:

yorumumun o cümleye yapıldığını nasıl anladınız?

"avea eski müşterilerine hiçbir şey vermez bence iyi düşünün ".
    "Bence eski yeni ayrımı yok "

Bence Bu 2si birbirini destekliyor. Aveanın tarifelerine laf dediğim yok ama burdan öncede
    "Ben on bir yıldır Avea kullanıyorum, neden acaba? Seslenirken daha çok seslen. Belki birileri duyar. Hahaha... "
    buna alıntı olarak yazılması benim kafamı karıştırdı.Sanki Eskilere Birşeyler veriyomuşlarda öyle bir şey yok gibisinden...

Yanlış anladıysam Özürdilerim.

• "avea eski müşterilerine hiçbir şey vermez bence iyi düşünün ".

cümlesinin gerçeği yansıtmadığını ispat için yazmıştım.
  • quote:

arkadaşım avea politikasını değiştirmez genelde eski müşterisine pek birşey vermez belki sana torpil geçmiştir hattını aveadan taşı tekrar avea gel bak neler neler veriyor türkcell bile bu duruma yetişemiyor

• quote:

bir saat önce bir açtığı konu size örnek olsun "Avea her yöne 150 faturalı hat tarifesindeyiz 18 TL aylık ücretimiz var. her yöne 300-500 yada neyse geçmek istiyoruz ancak neden diğer operatörden gelen ve faturasız hatlardan geçenlere uygulanan aylık fatura ücreti indirimi faturalı hattan tarife değişikliği yapacak bizlere uygulanmıyor? illaki başka operatöre mi geçmek gerek?
    bize uygun avea içinde benim gözden kaçırdığım uygun fiyatlı tarife mevcut mu arkadaşlar?"
    siz siz olun etrafınıza bakın, örnekler çok
    yıllarca avea kullandım tabiki banada uygun tarife verdi ama 12 ay'lık sonra seni kazıklamaya çalışıyor nasılsa bu müşteri benden ayrılmaz ama dönüyor yeni müşteriye herşeyini veriyor hatta hergün yeni bir tarife çıkarıp çıkarıp duruyor yakında çıkardığı tariflerden bir kitap yapacak ha bu arada aveanın en büyük zayıf tarafı kullandığı programlar ve bu programlar yüzünden çok kişiye yüklü fatura geliyor size bir örnek vereyim bir sms paketiniz var siz bu paketi kullanmaya devam ederken program sizin sms paketinizi iptal ediyor ve size sms ile bilgilendirmiyor sonra hat sahibi diğer ay yüklü faturayla karşılaşıyor hemen hat sahibi avea mh arıyor ama o yüklü faturayı ödüyor ama thh giderse veya sesini yüksek yerlere duyurursa normal faturasını ödüyor bu dh okuyun örnek çok aramadığın kadar

• Eski abonelere Turkcell ne yapıyor? Ucuz denilebilecek son tarifelere bir bakın tamamı yeni aboneler için, Avea en azından ücret farkı ile katılıma izin veriyor. Turkcell hiç izin vermiyor. Deneyin bakalım 500 dk 21 tl ye yada 800 dk 29 tl ye
  • quote:

Eski abonelere Turkcell ne yapıyor? Ucuz denilebilecek son tarifelere bir bakın tamamı yeni aboneler için, Avea en azından ücret farkı ile katılıma izin veriyor. Turkcell hiç izin vermiyor. Deneyin bakalım 500 dk 21 tl ye yada 800 dk 29 tl ye

türkcell yeni veya eski abonesine aveanın verdiği gibi bol kepçeden vermiyor verse bile bir süre sonra paketi kapatıyor, türkcellin bir tek iyi tarafı var o da müşteri memnuniyeti, ufacık bir şikayetini dikkate alıp çözüyorlar ve başın ağrımıyor ama konuşma ve internet paketleri avea'ya göre pahalı
    vodafone konusunda pek fikrim yok onunla uzun bir süre aboneliğim olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 4 Mayıs 2012; 1:23:12 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.