Şimdi Ara

Türkler 1 yıldız verdi Google çıldırdı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rezillik ya başka bir bir şey değil her uygulamanın altında bole .... insanlar var ortada bir emek var ya olumlu olumsuz bir şey yazarsın notunu verirsin geçersin çoluk çocuğun eline verirlerse telefonları böyle olur..
  • Ahahaha nasıl bir toplumuz biz ya asdjgmj

ama sorun gerçekten büyük. Ben telefonu sırf bu yüzden ingilizce kullanıyorum. Çözüm ise basit. Google biraz dhyi örnek almalı, ana sayfa yorum sistemi bence çok süper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi ergen bazıları yukarda görünsün diye 1 veriyorum diyor. emekleri mahf ediyor yazık...
  • Yorum bazlı bakıyorsunuz ama verilan PUAN 1. Yani Uygulamının puanı düşüyor. Tamam, 1 verenler altta gözüksün ama sonuçta 1 vermiş yani uygumaya. O saaten sonra üste gözükse ne olur aşada gözükse ne olur 1 yani puan.

Başka bir çözüm bulmak gerek yorum sıralamasını değiştirmek yerine.

Benim şahsi çözümüm, uygulamanın en az 6 saat kullanımından sonra puanlamaya açılması. Zaten uygulamayı kullanan beğenen 6 saat kullanır. O zaman verilen yorum sağlıklı olur. Hiç bir bebe indirip 6 saat kurcalamaz. Hemen indirip yorum yapıp silenlerle dolu. Bunu önüne bu şekilde geçilebilir. Çok basit olsa gerek. Yeteri kadar kullandıktan sonra kullanıcılar puan yapabilecek bir sistem.

GOOGLE a sesleniyoruz

• 1 puan ciddi bir etki yapiyor, 8 kisi 5, 1 kisi 4 ,3 kisi 1 verince uygulma puani 3,9 oluyor.vasat ustu bir uygulama gibi algilaniyor ,halbu ki 3 verseler 4,4 gibi bir puana sahip oluyor.bu durumun onune gecmek icin 1 yildizli yorum atanlara, yorum yaparken isime yaramadi ve spam secenegine basmak.o zaman yorular ust siralara cikamaz.
  • Şu Gerizekalı Türkler demek daha doğru olur..

Yorumu görürünce başı göğe varacakya embesilin o yüzden 1 yıldız veriyormuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Şu Gerizekalı Türkler demek daha doğru olur..

Yorumu görürünce başı göğe varacakya embesilin o yüzden 1 yıldız veriyormuş..

Dikkat ederseniz o yorumu yapanların çoğu ergenler. Yani bi ergen için türk kelimesinin yanında hakarette bulunmayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi onu geçtim de , bu saçma sapan bir sürü küfür var yazıklar olsun ............ayıp çok ayıp...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.