Birlik olmamız lazım...Doğrusun ama adam seni kasmak zorunda değil... Ayrıca şu soruma gerçekten düzgün bir cevap ver... Sen 42 levelsin,64 level biri seni pvpde sürekli yatırıyor...Ne yaparsın?Ben söyleyeyim direk küfredersin...Sonrada birlikti beraberlikti bırakın bu muhabbetleri...En basit olayda bile karşı tarafa küfredicek kadar acizken birliği beraberliği anca burada tartışırız...
Katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: __EFENDİ__
Birlik olmamız lazım...Doğrusun ama adam seni kasmak zorunda değil... Ayrıca şu soruma gerçekten düzgün bir cevap ver... Sen 42 levelsin,64 level biri seni pvpde sürekli yatırıyor...Ne yaparsın?Ben söyleyeyim direk küfredersin...Sonrada birlikti beraberlikti bırakın bu muhabbetleri...En basit olayda bile karşı tarafa küfredicek kadar acizken birliği beraberliği anca burada tartışırız...
Sen bunu bize değil kafedeki veletlere anlat.
muhahhah ben levelleri alıyorum 4 level guildimdekileride kasıyorum siz takılın
10llwde birini acedemye aldım 39a kadar kastım. aha dedim 40 olacak yarın iyi honor alacam. bi baktım acedemyden çıkmış. neden çıktın diyorum arkadaşım acedmy senden ex çalar dedi bende çıktım diyor.
bundan sonra ne ezik kasarım ne de bişi
İşte Bu Yüzden Academydeki Başkanlar Ezikleri Kasmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: Ophiafagus
10llwde birini acedemye aldım 39a kadar kastım. aha dedim 40 olacak yarın iyi honor alacam. bi baktım acedemyden çıkmış. neden çıktın diyorum arkadaşım acedmy senden ex çalar dedi bende çıktım diyor.
bundan sonra ne ezik kasarım ne de bişi
arkadaşı bence kendi akademisine çekti onu ordan honor aldırttı.
benim başıma daha bu sabah saat 7-8 gibi benzer bi olay geldi.
arkadaş vardı benin sro ya başladı. Gel kas beni falan dio. Aldım bunu götürdüm onglara sabaha kadar kasıyodum.
Sonra bi dc yedi 2-3 saat sonra uyandı geldi. dedim gel kasayım seni olmaz dedi ben görev yapcam la dedim 15 lvl de ne görevi. yok yapacam 60 lvl de görev açılmaz dedi ya dedim sn bütün görevleri tek tek gezer doalşır yaparsan 60 olamazsınki dedim. yok ben gezcem dolaşcam oyunu öğrencem dedi. iyi ne halin varsa gör dedim
ben adama sp farm yapıyorum onglarda sonra lvl kasıyorum
o gidiyo böle bişi olamaz. --------
millet beleş ongda kasıyorum diyince atlayıp gelio taaa nerelerden gelio bu adam gidio böyle bişi olmaz
bizim iyi niyetlerimiz itina ile suistimal edilince bizde artık iyi niyetli olmamaya başlıyoruz.
bu alman birleşmelerinden bahsedilmiş Türklerdede olsun denmiş. Beni kasmak için birleşen Türk olmadı ama Şunuda asla unutmam arkadaş listemde açık bulunanlar daima zorda olduğumzaman gelir
gerekiyor bazen almanlar birleşiyor 7-8 tane alman yerden kaldırmıyorlar küfür ediyorlar Direk çağırıyorum 1 kişiyi tak hepsini öldürüyor:)
1-turklugu sendenmi ogrencez 2-senini lvl kac? 3-galiba sende gold yok lvl dusuk hani yardımlasıp seni akscaz^^
Bazıları demiş birlik olup diğerlerine gösterelim.. Yahu görende bizi 3. dünya savaşında sanıcak.Oyun bu oyun gerçek savaş değil. Hem sizene ben istersem gider elin fransızyla yada almanıyla birlik olurum. Sanki online oyunlarda mutlaka bir Türk guildi açılmalı dünyaya türkün gücü gösterilmeli. Yapmayanı dövüyorlar. O blirlik olalım diyen Türk'lerden hangisi sizi 60 lv e kadar kastı ? Ha hemde 7/24.. İşte bunu bana bir alman arkadaşım yaptı.. Fazla söze gerek yok, bu oyunda en güçlü kim ise onunla ittifak olucaksın..
quote:
Orjinalden alıntı: Hypocrites
Bazıları demiş birlik olup diğerlerine gösterelim.. Yahu görende bizi 3. dünya savaşında sanıcak.Oyun bu oyun gerçek savaş değil. Hem sizene ben istersem gider elin fransızyla yada almanıyla birlik olurum. Sanki online oyunlarda mutlaka bir Türk guildi açılmalı dünyaya türkün gücü gösterilmeli. Yapmayanı dövüyorlar. O blirlik olalım diyen Türk'lerden hangisi sizi 60 lv e kadar kastı ? Ha hemde 7/24.. İşte bunu bana bir alman arkadaşım yaptı.. Fazla söze gerek yok, bu oyunda en güçlü kim ise onunla ittifak olucaksın..
aynısını bana fransız bı arkadaşım yapmıştı kendı charını wıng trabelerde kasarken benıde kasıo
quote:
Orjinalden alıntı: WomanNizZer
1-turklugu sendenmi ogrencez 2-senini lvl kac? 3-galiba sende gold yok lvl dusuk hani yardımlasıp seni akscaz^^
quote:
Orjinalden alıntı: ConyStyle
Evet şimdi herkezin aklı fikri nerde söyliyim avrupa china resmen sağcı solcu gibi duruma dönüştü oyunda peki neden yine biz Türkler kendimizi ayırıyoruz hep ayrılıyoruz biri fenerbahçe biri galatasaray sonuçta hepimiz türkiyeyi tutuyoruz milli takım olarak biz avrupa china olarak ayrılırsak biz bencil olursak yabancılar bizi ezip geçicektir budur bakalım türkler oyunda sayılı olsa bak nasıl birbirimize kenetleniriz biz yok biz güçlü olalım en güçlü 90 level oluncada babamı tanımam farmımıda yaparım sonra dünyayı tanımam 90 levelde farmı bitirmiş birisi iyi item yapmış bi türk neden türkleri kasmaz bedavaya oyunda nasıl bi amacı kalmıştır 100 level gelene kadar pvpde yap ama kasta türkleri şimdi diceksinizki sen aga beni kas 5 k cılardansın ben 12 günde 42 level oldum ;)
Sos armor setim +4 bladem var sadece anlamadığım bu neden yardımlaştırmıyoruz neden benciliz kurtuluş savaşında herkez bencilmiydi herkez yardımlaştı elinden geleni yaptı türkler böyle olmamalı eğer biz türkler parti yapıp pvp lerde güç yardımlaşma yapmıyorsak avrupalı china beraber güçlerimizi birleştirmiyosak türk olarak 90 levelim itemimi döşedim tekte keserim diyosak biz bencil kral değilken kralcı kral olunca kral özentisi oluruz biz hala daha china europe diye kavgalar ediyosak fun cluplar kuruyosak birbirimize yardım eli uzatmıyosak zavallı bi bottan farkımız yok kendimize neden pvp team kurmuyoruz her serverde bi güç bi ortaklık yabancılar bak alman almanı nasıl kasıyo parasız el üstünde tutuyo biz türkler bunu istemiyoruz çünkü aptalız küfür ederiz 5 k pls deriz 10 m plz deriz AKLI BAŞINDA ADAM OLSUN KASICAĞINA İNANIYIM İLERDE İYİ YERLERE GELİCEĞİNE İNANIYIM EDEBİNE İNANIYIM KASMAYAN nonoş olsun eziğin seviyesi yüksek levelin kibiri bizi yoruyor Mercuryde Sürekli parti yapabiliceğim pvp yapabiliceğim beraber kasabiliceğim yoldaşlar olsa kötümü olur biz yardımlaşsak kötümü olur biz artık adam gibi Yardımlaşma yapsak gücümüzü ortaya koysak en azından DH halkı YANLIZ BİZE HEPİMİZE ADAM GİBİ YAŞI büyük adam lazım hiç değilse olgun 14 yaşında bi çocuğu kastım beni geçti sonra beni tanımadı küfür etti noob dedi sağlam adam lazım
Yeter artık avrupa çin yerine türk olarak gücümüzü gösterelim biz bunu yapmazsak bireysel oynarsak 90 level charlar 90 level charlar içinde kaybolur....
Kimse kimseyi kasmak zorunda değil.Arkadaşınsa söylersin kasar.Adama gelip yardım ediyorsun lvl geçmesinde yardım ediyorsun sonra bakıyorsun adam bota başlamış seni geçmiş pvp yaparken gelip seni indiriyor.Her adam kasılmaz.Başkalarını kasıcak lv a gel sende anlarsın.
Şu anda oynamadığım eski charımda thieflik yaperken iki tane arkadaş gördüm treade çekiyorlardı, 2* malımda vardı öldürmek için çok uygunlardı, yaklaştığımı görünce doğal olarak hemen -abi dalma gibi şeyler demeye başladılar.Bende düşük lvlken bana yapılanları hatırladım aynısının onlara olmasını istemedim tabiki.Geri çekildim, sonra pm den konuşmaya başladılar party e aldılar arkadaşlara eklediler, paraya ihtiyaçları varmış biraz para verdim, zaten maddi durumum sıkışık olduğu için çok fazla veremedim, bende treadelerini koriyim bari dedim, bir kaç treade çektik o arada gold time gidiyordu fakat başklarına yardım daha önemliydi benim için.Bir süre sonra bota başladıklarını gördüm nerdeyse bana yetişmişlerdi, charımla oynamayı bir süre bırakıncada beni geçmişlerdi, başka char ile oynamaya başlamıştım, bir süre sonra eski charıma bir bakıyım diye oyuna girdim, biraz thieflik yapıyım dedim.Bir de baktım o eski arkadaşlardan biri orda duruyor.Elime kalkanı aldım şakasını yumruklamaya çıktığım an glavie i kafama yedim.Benden çok daha yüksekti artık.Pm atıp beni hatırlayıp hatırlamadığını sordum.Hatırladığını söyledi, bende u ya bastım friend list i açıp pm atıcaktım, öyle bir isim yoktu, tekrar kapıya gittim ve ordan adını alıp pm attım, -o ettiğim yardımlarıda hatırlıyorsundur o zaman? -Evet -Peki niye daldın? -Neden dalmayım? -Bende arkadaşız sanıyordum, o kadar şeyler yapmıştım sizin için. -Yapmasaydın. Bu cevapla şok oldum diyebilirim. Uzun oldu fakat demek istediğim önüne geleni kasman para vermen saçmalık olur. Önce tanış arkadaş ol sonra arkadaş olarak kasarsın, kimse kimseye hiç bir nedenden dolayı yardım etmek zorunda değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme