Şimdi Ara

Türkler Dünyanın En Akıllı İnsanıdır! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Ülkede zeki akıllı adam sorunu yok ülkede dürüst güvenilir çalışkan adam sorunu var,

aynen...
  • anlık gaza getiren konuşmalar... Geçeksin bunları... Hem akıllıdan kastı ne
  • Onu bunu bilmem ama "dürüst, çalışkan" insan eksikliği olduğu kesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

"Türk milleti çalışkandır.Türk milleti zekidir"
    Mustafa Kemal Atatürk

Atatürk'ü putlaştıran hareketler bunlar.
  • avrupada yediği şeyin yanındaki içeceği millet cup diye bitiriyomuymuş... dünyanın heryerinde elindekilerle doğru iş yapmak dogal olandır. bu bi zeka değil ki.
  • Cok fena bir adam, Ey Turk gencligi titre ve kendine gel. diyor resmen
  • Madem öyle Dünyanın en akıllı insanlarından biriyiz. Neden hala işsizlik sürüyor soruyorum ? hiç mi bunun çözüm yolları yok ? yada varda birilerinin işlerine mi gelmiyor.. Eğitim sorunu , sağlık skandalları, dış politikalardaki sürekli hezimetli bakış açıları yazık ülkenin son 10 senesine bir bakın tek kelime yazık..

Gençler iş istiyor , aş istiyor yada kendilerini farklı bir platformda göstermek istiyor.. Ama bizleri hiç duyan yok. Salla başını al maaşını yapıyorlar.. Milletvekilleri mesela ? Oraya bir tek kendi geleceklerini garanti almak için mi gidiyorlar ? yoksa mahsus milletimin yanındayım mesajını yapmak için mi ? Birde şunu görmezden gelemem.. Bir grup sonradan meclise gelen gözleri dönmüş bölücüler.. altlarındaki mercedesli özel araçları bizim sizlerin vergilerimizin sayesinde memlekette tur atıyorlar.. Abi bazı durumları sindiremiyorum ya.. Hiç olmaması gereken durumlar 5 yılda nasıl oldu farkettiniz mi arkadaşlar ?

Cidden bu politika ve entrikalardan sıkıldım.. Bir gün zengin olursam harbiden başka bir ülkeye gidicem. İsveç , Estonya , Malta gibi ülkeleri düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaLaSs -- 6 Haziran 2010; 6:19:21 >

• Akıllı olmak döner ekmek ve çağrı atmakla mı ölçülüyor? Bu mudur olay? YUHH!!
  • iyi güzel denilmiş,tamam herşey iyide,o halde neden bu ülke bu halde onu anlayamıyorum
  • TÜRKLER YILLARDIR KENDİNİ YÜKSEKLERDE GÖRDÜĞÜ İÇİN YILLARCA BOŞ BOŞ YATMIŞ..ZİHNİYET GELİŞMEMİŞ...

O YÜZDEN BATI VE AMERİKA BİZDEN 100 YIL İLERİDE
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

TÜRKLER YILLARDIR KENDİNİ YÜKSEKLERDE GÖRDÜĞÜ İÇİN YILLARCA BOŞ BOŞ YATMIŞ..ZİHNİYET GELİŞMEMİŞ...

Doğru Aslında.
  • quote:

TÜRKLER YILLARDIR KENDİNİ YÜKSEKLERDE GÖRDÜĞÜ İÇİN YILLARCA BOŞ BOŞ YATMIŞ..ZİHNİYET GELİŞMEMİŞ...

aynen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brakisefal*

quote:

Doğru Aslında.

TÜRKLER BÖYLE TÜRKLER ŞÖYLE...ONLARIN HEPSİ OSMANLININ YÜKSELİŞ DÖNEMİNDE VE KURTULUŞ SAVAŞINDA KALDI..

TARİHİMİZLE ÖVÜNE ÖVÜNE HİÇ BİRŞEY YAPMADIK....HEP KENDİMİZİ ÜSTÜN TUTTUK...AMA ADAMLAR DURMADAN ÇALIŞTI DÜNYANIN EN MODERN DEVLETLERİ OLMAYI BAŞARDILAR...NE YAPARAK ÇALIŞARAK....

AMA BİZDE BU ŞEKİLDE DEĞİL...

1)EĞİTİM DÜZEYİ ÇOK DÜŞÜK
    2)BAZI KALIPLAŞMIŞ DÜŞÜNCELERİMİZ VAR?
    3)DİNİ KULLANMA VAR
    4)TÜRK MİLLETİNİ 2002 DEN BERİ DİN İLE KÜRT SORUNU İLE GDO İLE KENE İLE KUŞ GRİBİ İLE DTP İLE OYALAMA VAR.
    5)İŞSİZLİK VAR...FABRİKA YAPMAMA VAR
    6)TÜRKİYEDEKİ LİSELERİ DOLAŞSALAR DURUM NEDİR GÖRSELER?
    7)DÜNYANIN EN FAZLA TORPİLİNİN OLDUĞU YER TÜRKİYE...

AMA BAK AYRANLA DÖNERİN SON LOKMASINI AYNI ANDA BİTİREBİLİYORUZ..NEDEN ÇÜNKÜ BİZ TÜRKÜZ..DİĞERLERİNİN ÖNEMİ VAR MI YOK?

• quote:

quote:

quote:

Doğru Aslında.

TÜRKLER BÖYLE TÜRKLER ŞÖYLE...ONLARIN HEPSİ OSMANLININ YÜKSELİŞ DÖNEMİNDE VE KURTULUŞ SAVAŞINDA KALDI..

TARİHİMİZLE ÖVÜNE ÖVÜNE HİÇ BİRŞEY YAPMADIK....HEP KENDİMİZİ ÜSTÜN TUTTUK...AMA ADAMLAR DURMADAN ÇALIŞTI DÜNYANIN EN MODERN DEVLETLERİ OLMAYI BAŞARDILAR...NE YAPARAK ÇALIŞARAK....

3)DİNİ KULLANMA VAR
    4)TÜRK MİLLETİNİ 2002 DEN BERİ DİN İLE KÜRT SORUNU İLE GDO İLE KENE İLE KUŞ GRİBİ İLE DTP İLE OYALAMA VAR.

AMA BAK AYRANLA DÖNERİN SON LOKMASINI AYNI ANDA BİTİREBİLİYORUZ..NEDEN ÇÜNKÜ BİZ TÜRKÜZ..DİĞERLERİNİN ÖNEMİ VAR MI YOK?

Övünç Kaynağı Bir Tarihimiz Var Ama Hiç İlerlemek İçin Bir Adım Atmadık...

• quote:

quote:

quote:

Doğru Aslında.

3)DİNİ KULLANMA VAR

Sana katılmamak mümkün değil.. Duygularıma tercüman olduğun için şahsen tşk ederim.

• Sabah sabah başlığı "Türkler Dünyanın En kıllı İnsanıdır! diye okudum
  • @s.akbas akıllı değiliz merak etme kıllıyız

türkler en akıllı insanlar oldugu için dünyaya hükmediyoruz dimi , kuru milleyetçilik ile kendinizi avutmayın , geçmişdeki zaferler gelecekdeki savaşlarda zafer kazanacağın anlamına gelmez , 2. dünya ülkesiyiz be kuru millyetçilik yaparak kendinizi avutmayın ßß

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_GodFather. -- 6 Haziran 2010; 10:18:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Akbas

Sabah sabah başlığı "Türkler Dünyanın En kıllı İnsanıdır! diye okudum

Öyle Gerçekten. Gerçi Türkler Kıllı Değil Ama Türk Sayıldıkları İçin...
  • @Tovori ,@Brakisefal*

DOSTLARIM DURUM MALESEF BÖYLE...NERDE ATATÜRKÜN İSTEKLERİ..BİZE SÖYLEDİKLERİ...

AMA İŞTE OYALAYARAK BİZİM GÜÇLÜ BİR DEVLET OLMAMIZI İSTEMİYORLAR..GERÇEKTEN BİRŞEYLER YAPILSA İDİ JAPONYADAN AVRUPADAN AMERİKADAN NE FARKIMIZ KALIRDI....HATTA DAHA İYİ BİLE OLURDUK....

ÇOK DEĞİL BU 10 SENE İÇİNDE BİRŞEYLER YAPILMASI GEREKİRDİ...

BİZDE ARTIK ÖNÜMÜZDEKİ 10 SENEYE BAKACAĞIZ...İNŞALLAH ŞİMDİKİ DURMUMUZDAN ÇOK DAHA İYİ DURUMDA OLURUZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenon™

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Ben izledim mantıksız geldi.

Niye bence haklı..

Hangi millet "Yediği döner ile içtiği ayranın son lokmasını aynı ana denk getirebilir?"

bence zaten dönerinin son lokmasını ağzına atınca ne kadar ayranı kalırsa kalsın kafaya dikiyor. sonuç olarak o da ayranın son lokması olduğundan gariplik yok bence.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.