Yurt dışında Türklere resmen fare gözüyle bakıyorlar. Gece gündüz dert ediyorum zaten İstanbul'u bırakıp nasıl taşınırım İngiltere'ye diye.
Eğer ecnebilerin Türklerle dalga geçmeye çalışmasına yada sürekli kötülemesine üzülüyorsan aptalsın sen. Şunu sakın unutma; Ardından 100 KÖPEK havlamayan kurt, KURT DEĞİLDİR!
bütün avrupa ülkeleri bizden her anlamda üstünler ve bizden üstün oldukları için meclislerinde bile dalga geçiyorlar artık bunu kafanıza yerleştirin güçsüz bir ülkeyiz. başka ülkenin savaş gemisi bizim karasularımıza girip bizim insanımızı öldürüp özür bile dilemezken elimiz kolumuz bağlıymışçasına durup özür bekleyecek kadar güçsüz bir ülkeyiz.
kuyruk acısıymış, türkün gücüymüş bırakın artık bu işleri rezil rüsva olduk bütün dünyaya. yıllardır terör örgütüyle uğraşıp duruyoruz onu bile bitiremedik.
tamam tamam anladık konuya hakimiyetin 0. Bütün avrupa ülkeleri bizden daha üstünmüş müş. Biraz araştır bakalım bayıldığın avrupayı neler göreceksin.
tamam ufaklık şimdi uyu yarın okullar açılıyor
Benim ufaklık sana ne diyor bak, tatmin edemeyecekse tahrik etmesin.
Sakin olun liseliler yatma vakti geldi herkez yataga 3lü yapıcaz ortada olmak isteyen acele etsin
Ezik psikolojisi bu olsa gerek.
Onu bunu bırakta bu İngiliz aksanı ne süper bir şey.
müslümanız diye bizi almazlar biz hala girmeye çalışıyoruz hristiyan birligine müslümanız diye
Türkler aşağılık görülmüyorlar bu bizim milletimizin psikolojisi olsa gerek.
Ben İngiltere'de birkaç gün bulundum, bulunduğum otelde bi gülümseme bi ima vesaire bişi olmadı.
Hatta tam tersi, resepsiyondaki kız yanındakine "bak Burak hangi ülkeden biliyor musun?" dedi ismimi bile ezberlemişti.
Bu 3. dünya ülkesi tripleri 1990 yılı öncesinden kalmadır. Kim ne derse desin Erbakan ve sonrasında ak partinin ülkemizin yurt dışındaki imajı konusundaki katkıları azımsanmayacak derecede fazladır.
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpion28
quote:
Orijinalden alıntı: Aragorn
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Aragorn
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mürşit Efendi
Yurt dışında Türklere resmen fare gözüyle bakıyorlar. Gece gündüz dert ediyorum zaten İstanbul'u bırakıp nasıl taşınırım İngiltere'ye diye.
Eğer ecnebilerin Türklerle dalga geçmeye çalışmasına yada sürekli kötülemesine üzülüyorsan aptalsın sen. Şunu sakın unutma; Ardından 100 KÖPEK havlamayan kurt, KURT DEĞİLDİR!
bütün avrupa ülkeleri bizden her anlamda üstünler ve bizden üstün oldukları için meclislerinde bile dalga geçiyorlar artık bunu kafanıza yerleştirin güçsüz bir ülkeyiz. başka ülkenin savaş gemisi bizim karasularımıza girip bizim insanımızı öldürüp özür bile dilemezken elimiz kolumuz bağlıymışçasına durup özür bekleyecek kadar güçsüz bir ülkeyiz.
kuyruk acısıymış, türkün gücüymüş bırakın artık bu işleri rezil rüsva olduk bütün dünyaya. yıllardır terör örgütüyle uğraşıp duruyoruz onu bile bitiremedik.
tamam tamam anladık konuya hakimiyetin 0. Bütün avrupa ülkeleri bizden daha üstünmüş müş. Biraz araştır bakalım bayıldığın avrupayı neler göreceksin.
tamam ufaklık şimdi uyu yarın okullar açılıyor
Benim ufaklık sana ne diyor bak, tatmin edemeyecekse tahrik etmesin.
bunlar dogrular dogrulardan kaçıyor
Bireysel tartışmaya girmek istemiyorum. Türkiye'nin AB sürecini izleyen herkes bilir ki birliğin yarısından fazlası, eğer Türkiye birliğe girerse milyonlarca Türkün ülkesi terk edip, Avrupa'ya taşınacağından korkuyor. Bu korku o kadar asıl ki Cameron'a bile söylüyorlar. Yaşlı adam resmen şunu diyor: 80 milyon Türk taşınmak üzere... Bu resmen bize fare gözüyle baktıklarının kanıtıdır. Sınırlar açılsa bütün varlığımızı satmadan yorgan döşek koşa koşa İngiltere'ye kaçacağımızı söylüyorlar.
quote:
Bireysel tartışmaya girmek istemiyorum. Türkiye'nin AB sürecini izleyen herkes bilir ki birliğin yarısından fazlası, eğer Türkiye birliğe girerse milyonlarca Türkün ülkesi terk edip, Avrupa'ya taşınacağından korkuyor. Bu korku o kadar asıl ki Cameron'a bile söylüyorlar. Yaşlı adam resmen şunu diyor: 80 milyon Türk taşınmak üzere... Bu resmen bize fare gözüyle baktıklarının kanıtıdır. Sınırlar açılsa bütün varlığımızı satmadan yorgan döşek koşa koşa İngiltere'ye kaçacağımızı söylüyorlar.
Neden fare gözüyle baktıklarını söyleyeyim. Almanya. Adamlar hiç sevmiyor bizi. Haklılarda.
quote:
Orijinalden alıntı: Blackened_61
beyler tercüme edin bari. resmen ben ingilizce anlıyorum olayına gelmiş.
yaşlı olan diyo ki başbakan neden türkiye'nin avrupa birliğine girmesinde bu kadar ısrar ediyor 80 milyon türk çok fazla geyiği genç olan diyo ki yüzünü batıya dönmüş bi ülke ab'yi güçlü yapar fln
quote:
Herkes kaçmasada milyonlarca insan koşa koşa kaçar arkadaşım. Bunda gücenecek birşey yok.
Git suçu kendinde ara. Neden öyle düşünüyorlar? Çünkü Türkiye'de geçim sıkıntısı var. Yalan mı? Suçu önce kendinde ara. Git kendi ekonomini düzelt, böyle konuşamasınlar. Akşam akşam sinirlendim ya. Senin gibi arkadaşlar da var ne deseler haklılar diyecem artık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme