Şimdi Ara

Türklere Yapılan Şerefsizlik Videosu ile (YuRTBaY) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

Herkes de bu aralar yazıyor " TÜK DÜŞMANLGI , TÜRK DÜŞMANLIGI " diye.

Yahu biraz düşünün k2 network neden Türk düşmanı olsun ?

Adamlar paraların % 70 i veya daha fazlasını Türklerin premimum parasından kazanıyolar.

En nihayetinde adamların ekmek kapısı biziz.

Neden bize düşman olsunlar ?

Şimdi video u indiriyorum izleyeceğim bakalım ne olmuş.

çok haklısın
  • Ya saçma saçma konuşuyosunuz bug işte k2network un sana bi garezi mi war sanki bi de topic açmış millet de önemli bişey war zannedio adamların işi gücü yok senle mi uğraşcak bana da oluo ara sıra hem de dandik itemlerde mesela crystal, amacın ne yani topici açmaktaki şunu bil kimse sana düşman değil
  • takıların weight i yok
    bana da bır kere olmuştu gece saat 4 gıbı cz de duke kestım 5 dk surdu şansa human falan gelmedı(int priestim)
    roc düşrü ama alamadım 200 weight vardı boşta
    sinir oldum
  • ya banada oluo bazen kutudaki iteme tıklıom tıklıom gelmio
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roots

Bu olay lobo pendant lycan lupus gibi itemlerde sorun yasanmıyor zaten ilginç olanda bu neden basit itemlerde sorun olmuyorda roc rol rom gibi cok nadir düsen itemlerde oluyor zaten sorunda bu.

Geçen gün arkadaşlarla harpy yapıyorduk. Kutuyu açtım mirage çıktı. Ama söylediğin gibi bir türlü alamadım. Ve gitti mirage. Yaklaşık 40 dakika kadar daha kestik bir tane daha çıktı ama bu sefer alabildim. Sonra 10-15 dk. daha geçti bir tane daha, bunu da alabildim.

Sorun nerdeydi çıkaramadım bir türlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: technical_tr

quote:

Ben kimseye hakaret etmiyorum formda konunun baslangıcından itibaren okursan konu ne adamlar ne yazıyor anlarsın kimin konuyu saptırıp hakaret ettiğini ayrıca kimseye haksız yere serefsiz demiyoruz bu yapılan bana göre bi serefsizliktir bugda kalıyorsa hiçbir item verilmez sen videoyu izledinmi önce onu söyle neden 2 tane adi item alınıyorda roc gibi bir item alınmıyor ayrıca bu ilk değil senı neden oyundan soğutayım sen banamı bağlısın ben basımıza gelen bir seyi konu acıp size göstermek istedim ama siz hepiniz olayı saptırıp durmaktan baska bişe yapmadınız ne anlıyorsanız AYRICA ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM NEDEN BUYUK CHAR SAHİPLERİNİN BU FORMA TAKILMADIĞINI SİZİN GİBİ LAF ANLAMAZ HABİRE OLAYI SAPTIRAN POSTMUDUR NEDİR NE İŞE YARIYORSA SADECE ONU HEDEF EDİNMİŞ OYUN BİLMEZ KİŞİLERİN ARASINDA HAKLI OLARAK BULUNMAZLAR ALIN FORMUNUZ SİZİN OLSUN BOS İŞLERLE BOŞ SEYLERLE POST KASMAYA DEVAM EDİN. AYRICA SERVERLAR RESET YEDİĞİNDE SİZ MARADONDA KEKURIKEKUKAKA KOVALAYIN BELKİ KEKURI RİNG DÜSÜRÜRSÜNÜZ SİZİN BU OYUNDAKİ BİLGİNİZ ANCA BUNU DÜSÜRMEYE YETER KONUYU AÇTIĞIMDAN BERİ YAPILAN YORUMLAR YOK NİE BENİ KESTİN YOK SU YOK BU NERDEN NEREYE.

Not : Bu söylediklerimi Formdaki herkes üstüne almasın benım np sini aldıklarım belli etti kendini çok zoruna gitmiş gördüğüm kadarıyla. Hadi alın formunuz sizin olsun.

şu ana kadar kimse bizim yüzümüzden fourmu bırakma yada bu foruma girmeme gibi bir olay yaşamadı ayrıca kendi konun yeterli desteği bulmayınca - eleştiriler artınca kendine kaçış yolu arıyosun ve bu yalanları öne sürüyosun ayrıca sen bizi ezik mi sandın daha dün magem 64 oldu diğer magem 62 ve banlı bufferim 58 ve ben oyunda ne kötülükler gördüm ama neden yazmadım buraya???
    senin bu durumun asla bizi ilgilendirmez git nereye yazıyosan yaz
    EDİT: ohh bee forum bir kişiliksizden daha kurtuldu....

Kimseye bu şekilde hakaret etmeye hakkın yok. Dikkatini çekeyim.

• quote:

hadi 1 kere alamassın 2 kere alamassın veya kutu çıkar hiçbir itemi alamassın diğer itemleri alıyorda roc rol rom gibi itemleri neden almıyor ki ayrıca relog cektikten sonra nasıl item alıcaksın kutu bizi mi bekliyor ? Hadi yurtbay alamıyor zagorla herkul_x neden aynı sorunu yasıyor. Basımıza ne geldiyse iron nacklace dusurdukten sonra gelmeye basladı kutudaki itemleri alamaz olduk.Kısacası suan mail atılmıyor önceden olduğu gibi yine mail atcağım eğer item invertoyuma atılmassa clan olarak ( 12 ) paralı uyeyiz ve oynu bırakıcaz böyle serefsizlik görmedim. Yorum yapacak arkadaslar önce videoyu izlesin.

iide orda boss cıkıo adamlar sizin kesceginizi bilmio kestiginizde kutu cıktıgında ordaki itemi alman saniyelik bi is bu sure icinde gm veya herhangi biri sana etki edemez ki ayrıca eger Türklere bole bise yapmıs olsalardı tüm Türk ip lerine yaparlardı cogumuzun basına bole bise gelmedi

• videoyuyu indiremedim
  • yaw laga gelmıs adam alamamıs bos bos konusuyo bızene sımdı alamadıysan turk dusmanlıgıylada alakası yok kutu lagda kalmıstır senın dedıgın gıbı olsa turklerde hıc ıtem olmaması laızmdı yabancılarda bole olay olmamasının nedenı onların ınternetı hızlı lag -dc olayları onlarda olmuyor

-ayrıca vıdeoyu bende ındıremedım-
  • bende indiremiyorum sayfa görüntülenemiyor diyor

Edit: tamam şimdi sayfa goruntuleniyor biraz once neden olmadı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnightS of ZB -- 17 Temmuz 2006; 11:25:25 >
  • Adam lagdan dc olsa TÜRKLERE YAPILAN HEBE HÜBEEE diye konu açacak....

Saçmalama arkadaşım ne alakası var yaa Türklere item vermeme diye bi olay yok ben bowlda çatır çatır kesıyorum, çatır çatırda alıyorum kutuların içinden unıqueleri...

Zaten öyle yok kutu ona çıksın ama alamasın bilmemne diye ayarlanmaz , ayarlanamaz.

Saçma sapan akla mantıga sığmayan iddialar sizi komık duruma düşürür başka bişey değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: delimanyak3333

kusura bakmada ben dm dönen bi orc gördüğüm zaman dönüp gidiyorum bu kadar basit,çoğul konuşma beni gördünmü hiçkimseyi expe yatırırken? ama ben seni gördüm çünkü bana daldın...bir oyun için insanlıkdan vazgeçeceksen eğer sana birşey demiyorum samma da senin olsun javanada...

burada bunu diyorsun ama oyunda ben kasarken clanca bizim olduğumuz slota gelip ks yaptınız ve slotu almaya çalıştınız sana bak kardeş seni forumdanda tanıyorum yapma kaç saattir burada kasıyoruz dedim sense kutu bizde banane dedin burada böyle konuşup oyunda bu tür davranışları yapmakla olmuyor.Diyelimki kscilik benim hakkım slot babanızım malımı diyeceksin peki boss senin babanın malımı ?Sen milletin slotuda bulaşır ks yapar almaya çalışırsan milletinde seni exp e yatırması bossu kesmeni engellemesi son derece haklı bir şeydir.Üstelik cz de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 17 Temmuz 2006; 12:38:13 >

• beyler türk düşmanlıgı türkleri sevmeyenler cekemeyenler illa kı var hem oyunda da hemde oyunu yapanlar ıcınde..vardır ksın fakat bu sorun oyunun bır bug u gıbı gelıyor bana...bu bossda degılde en dusuk yaratıklarda bıle oluyor zaman .dusen 200coıns bıle alınamıyor
    oyunun ıcınde bulunan hatalarından bırı gıbı gelıyor bana duzeltmelerı gerekır ..
  • bak kardeşim ben oraya geldiğimde slot bizimdi ks yapan sizdiniz derudan 4.5k exp alıpda ks yapıyorsun diyemezsin bu 1....2.side bu forumdan kimseye senden banane şudur budur die kimseye birşey yazmadım beni bilenler bilir...
  • quote:

bak kardeşim ben oraya geldiğimde slot bizimdi ks yapan sizdiniz derudan 4.5k exp alıpda ks yapıyorsun diyemezsin bu 1....2.side bu forumdan kimseye senden banane şudur budur die kimseye birşey yazmadım beni bilenler bilir...

iyi düşün manesde bizim party varken slota mageniz sizi çekti ve hiçbirşey demeden direk slota girdiniz.Ben dalmayı bıraktım sana pm attım yapma deymez 1-2k ex için dedim o sırada sen bak kutu bizde dedin sonra bende dalmaya başladım 30-40 dk boyunca 2-3k ex geldi en sonunda pes ettiniz gittiniz.Beni bilen bilir diyosun fakat seni 2 kere gördüm 2 sindede yok yere bize ks yaptın sonuncusunda estlantta derudaydım kimse yoktu diğer slotlar boştu ve geldin tek başına ks ye başladın bende dayanamadım küfür ettim yeter derdin ne diye.2 defa gördüm 2 sindede kötü tanıdım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 17 Temmuz 2006; 13:00:46 >

• alın size bir türk düşmanı topluluğu

ClaN= WarriorOfGlory yeşil pelerin li bir yabancı clan türklerin kesinlikle düşmanları !
  • komik olmayın lütfen czde babamı görsem rakip tarafta atack yaparım neden? karşı ırk ve rakip en önemlisi bu bir oyun. neymiş rakip bossu dm yi v.s kesecekmiş ondan sonra dalacakmışım iyice saçmalamış bazı arkadaşlar. rakibe dalmamamı gerektiren tek durum şu olur adam derki 1v1 yada 1vs2 ok derim otururum kenarda yada yoluma giderim. onun haricinde düşmana atack yapmak için elimden ne geliyorsa yaparım. aksini yaparım diyenler bıraksın oyunu cizgi film izlesinler yada online tavla satranç neyim dönsünler iyice abarttınız he oyunu fazla bütünleşmeyin şu karakterlerinizle tamam mmorpg ama ohannes burger yaw

• wideo yu bırakıp neye gecmişsiniz be arkadaslar yapmayın etmeyin kavga olmasın bu forumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

quote:

bak kardeşim ben oraya geldiğimde slot bizimdi ks yapan sizdiniz derudan 4.5k exp alıpda ks yapıyorsun diyemezsin bu 1....2.side bu forumdan kimseye senden banane şudur budur die kimseye birşey yazmadım beni bilenler bilir...

iyi düşün manesde bizim party varken slota mageniz sizi çekti ve hiçbirşey demeden direk slota girdiniz.Ben dalmayı bıraktım sana pm attım yapma deymez 1-2k ex için dedim o sırada sen bak kutu bizde dedin sonra bende dalmaya başladım 30-40 dk boyunca 2-3k ex geldi en sonunda pes ettiniz gittiniz.Beni bilen bilir diyosun fakat seni 2 kere gördüm 2 sindede yok yere bize ks yaptın sonuncusunda estlantta derudaydım kimse yoktu diğer slotlar boştu ve geldin tek başına ks ye başladın bende dayanamadım küfür ettim yeter derdin ne diye.2 defa gördüm 2 sindede kötü tanıdım!

1- bana şunu açıklarmısın 4.5k exp derudan ks midir? ilk derudan bu kadar exp geldi
    2- sonradan ordan gitmemizin sebebi clanı ikna etmemdir.(iyilik yaramıomuş demekki)
    3- eslanttaki olayda pc başında arkadaşım vardı olayın sonun hatırla lütfen
    4- sen kötü tanısan ne kaybederim ii tanısan ne kaybederim bana ii tanıyanlar yeter

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

quote:

1- bana şunu açıklarmısın 4.5k exp derudan ks midir? ilk derudan bu kadar exp geldi
    2- sonradan ordan gitmemizin sebebi clanı ikna etmemdir.(iyilik yaramıomuş demekki)
    3- eslanttaki olayda pc başında arkadaşım vardı olayın sonun hatırla lütfen
    4- sen kötü tanısan ne kaybederim ii tanısan ne kaybederim bana ii tanıyanlar yeter

1- her vurduğun derudan 4,5k ex gelse sana biz 5 dk sonra oradan ayrılmış olurduk.
    2-1 saat boyunca bizim lvl kasmamızı engellemek iyilik değildir
    3-orda arkadaşın olduğunu bilemezdim ztn ks ile tanımıştım yine ks olunca sinirlendim
    4-Kötü tanıyanları göz ardı edip sadece iyi tanıyanlar yeter demekle dürüst olunmuyor.Eğer iyi tanınmak istiyorsan herkese adil davranacaksın.
    5-konuyu uzatmanın manası yok tartışmaya dewam edeceksek pm ye gelebilirsin
    bunu burda söylememin nedeni oyunda sana gayet düzgün bir şekilde pm atıp durumu anlatıp uzlaşmayı denerken senin buna aldırmayıp dewam etmen sonra ise burada cz de boss keserken bana daldın diye adamı suçlaman.lvl kasmak için ks ile slot al item kasmak için cz de karşı ırk sana saldırmasın boss kes olcak şeymi bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 17 Temmuz 2006; 13:55:25 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.