Şimdi Ara

Türklerin boy ortalaması uzun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 176 boyunda birisi olmama rağmen insanların çoğundan daha kısa boydayım,türkiyedeki yaşayan insanların boy ortalmasının avrupadaki bir çok ülkeden daha yüksek olduğunu düşünüyorum hatta bir örnek vereyim,geçen sene staj için rusyaya gitmiştim orayla karşılaştırırsam türklerin boyu daha uzun olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim ordayken bura kadar kompleks yapmamıştım,yeni nesile bakarsak ülkenin boy ortalaması dahada artıcak gibi

• Türkiye 2016 Yılı Boy Ortalaması:

Erkek: 1.72
    Kadın: 1.61

Edit: Koca ülkeyi çevrenizde görebileceğiniz 200-300 insan üzerinden değerlendirmeyi bırakın artık. Bunun bir başka örneği de 3-4 audi görüp halk refah durumu süper diyen vatandaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 14 Aralık 2017; 21:39:21 >
  • 1.82 yim 14 yasındaki kardeşim 1.85 katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 cm

• yakaza01 Y kullanıcısına yanıt
    Siz yanlış gelmişsiniz hocam.

• 1.92'yim bazen kendimi kısa hissediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakaza01

14 cm

Türklerin demiş çüklerin dememiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad Mushroom

Türkiye 2016 Yılı Boy Ortalaması:

Erkek: 1.72
    Kadın: 1.61

Edit: Koca ülkeyi çevrenizde görebileceğiniz 200-300 insan üzerinden değerlendirmeyi bırakın artık. Bunun bir başka örneği de 3-4 audi görüp halk refah durumu süper diyen vatandaşlar.

bir kaç kişiye bakarak söylemiyorum zaten boy meselesini kafaya takdığım için uzun zamandan beri türkiyenin çeşitli yerlerinde bulunurak gözlemledim,erkeklerin çoğu 175 ve üzeri normalde 170 gibi bir boy bir çok ülkede normal veya uzun sayılırken bizde kısa olarak geçiyor türkiyede kabul görmen için en az 175 olman gerekiyor buda yüksek bir oran,172 olduğuna inanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

1.92'yim bazen kendimi kısa hissediyorum

Kısasın zaten 1.92 boy mu lan erkek dediğin en az iki buçuk metre olur
  • benim boy 1.85 bot falan giyince 1.90 oluyor.avm gibi insanların yoğun olduğu yerde çalışıyorum daha benden uzun bi kıza denk gelmedim.benden uzun erkek ise günde 3-5 tane falan görüyorum onlarda zaten 1.90-95 olanlar...dediğin gibi yeni nesilin boyu uzun ama öyle abartılacak kadar değil çoğunluğu 1.80 boylarında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

benim boy 1.85 bot falan giyince 1.90 oluyor.avm gibi insanların yoğun olduğu yerde çalışıyorum daha benden uzun bi kıza denk gelmedim.benden uzun erkek ise günde 3-5 tane falan görüyorum onlarda zaten 1.90-95 olanlar...dediğin gibi yeni nesilin boyu uzun ama öyle abartılacak kadar değil çoğunluğu 1.80 boylarında...

10 kişiden 3 ü 170 altı

3 kişi 170-180

4 kişi 180-190

1 kişi -190 üstü

Al sana yeni nesil 180 ortalama.

Yaş 18 bu arada boy 180 civarları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.