Bu oyun ilk türk mmorpg'u olarak anılıyor.Bir bakmakta bence fayda var ben şimdi indiriyorum
eet biliom bursada war o oyun aynı knight sadece türkçe wersiyonu herşey türkçe çok kolay lwl atlanıyo benim char war lwl 71 sadece 2 haftada yaptım
quote:
Orijinalden alıntı: Master-Z
eet biliom bursada war o oyun aynı knight sadece türkçe wersiyonu herşey türkçe çok kolay lwl atlanıyo benim char war lwl 71 sadece 2 haftada yaptım
Oynadım, hiç beğenmedim. Agâh amca falan var görev alıyorsun . Ama oyun çok kasıyor, yönlendirme zor vs vs
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: NON_PREMİUM3
Senin yanlışın var arkadaşım bu knight değil.Oyunun adı istanbul sadece tür olarak knight'la aynı.mmorpg.
quote:
Fazla Güzel Değil Die Duydum...
quote:
Orijinalden alıntı: V3
Alıntıları Göster
evet çok kötü özellikle de kontrol bakımından
quote:
Orijinalden alıntı: John Purdew
Oynadım, hiç beğenmedim. Agâh amca falan var görev alıyorsun . Ama oyun çok kasıyor, yönlendirme zor vs vs
Alıntıları Göster
resimleri varsa koysanızda görelim
quote:
Orijinalden alıntı: V3
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: V3
knight sanki çok mu güzel heryer koxp,piyasası düpe hemen önyargıyla yaklaşmayın.Bu oyunu yapanlar türk beyler.Bu oyuna sahip çıkalım elalemin malezyalısı bir oyun yapmış aylardır oynuyoruz bi dünya para verdik ama görüyoruz işte verdiği hizmeti.
quote:
Orijinalden alıntı: undertow
quote:
knight sanki çok mu güzel heryer koxp,piyasası düpe hemen önyargıyla yaklaşmayın.Bu oyunu yapanlar türk beyler.Bu oyuna sahip çıkalım elalemin malezyalısı bir oyun yapmış aylardır oynuyoruz bi dünya para verdik ama görüyoruz işte verdiği hizmeti.
Alıntıları Göster
ben oynamıştım bi ara ertesi gün sildim çok kasıyo oyun gideceğin yere tıklıyon 10-15sn sonra gidiyor sevmedim ama kasmasa belki güzel oyun olabilir
quote:
quote:
Alıntıları Göster
burdaki herkes knight ın güzel oyun olduğunu bilir.bağımlılık yapıyor diye kötülemeyin işte süper bi oyun herşeyiyle.lvl 60 üstü bi çarı var ve knight a güzel bir oyun değil diyene inanmam.yok dupe,lag,kosp var diye hemen çok kötü bir oyun denilmez.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: undertow
quote:
oda Doğru koxp fln
quote:
Orijinalden alıntı: Bach
resimleri varsa koysanızda görelim
Alıntıları Göster
arkadaş oyun sitesini koymuş oraya girin galeride resimler var
quote:
Orijinalden alıntı: killvor
Alıntıları Göster
Helal olsun bizimkilerde bişeyler yapabiliyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
burdaki herkes knight ın güzel oyun olduğunu bilir.bağımlılık yapıyor diye kötülemeyin işte süper bi oyun herşeyiyle.lvl 60 üstü bi çarı var ve knight a güzel bir oyun değil diyene inanmam.yok dupe,lag,kosp var diye hemen çok kötü bir oyun denilmez.
Alıntıları Göster
Burada anlatmaya çalıştığımı anlayamadınız aslında.Bizim malezyalıdan farkımız ne arkadaşlar?.Onlar böyle bir mmorpg yapmışsa biz daha iyisini yapamaz mıyız?.Türkiye'de birçok oyun programcısı,grafikçisi var.Bu adamlar bir araya gelip knight'dan daha kaliteli,daha güzel bir mmorpg çıkaramazlar mı sizce?.
quote:
Burada anlatmaya çalıştığımı anlayamadınız aslında.Bizim malezyalıdan farkımız ne arkadaşlar?.Onlar böyle bir mmorpg yapmışsa biz daha iyisini yapamaz mıyız?.Türkiye'de birçok oyun programcısı,grafikçisi var.Bu adamlar bir araya gelip knight'dan daha kaliteli,daha güzel bir mmorpg çıkaramazlar mı sizce?.
Alıntıları Göster
yapsalar çok güzel olur ama boşvere boşvere yapamıyoruz ama hayatımda oynadığım en güzel oyun hiç değişmez bence knight lvl atlayınca heyacanlanıyosun yeni skill gelince seviniyosun
quote:
Orijinalden alıntı: killvor