Horde un yaş ortalması alliance a göre daha mı düşük ? Ben son bir kaç yıldır alliance oynuyorum hiç öyle bir şey yok. Benim gibi veteran tayfanın %90 ı horde.
Ben 2007 yilinda basladim bu oyuna 12 yasinda. Dunemaul serverinda Spellblade diye bir turk guildiyle oynamistim. Ilk ve son deneyimim oldu. Cocuk oldugum icin hic mikrofon basmiyordum ama yine de beni raidlere aliyorlardi yasi da 18 felan diye sallamisimdir. Cok net hatirliyorum elimde Nathrezim Mindblade vardi TBC nin efsane itemlerinden, ve yeni patch ile Zul Aman gelmisti. ZA'dan amani divining staff rollunu kazandim ve GM bana vermisti itemi. Sonra ustumu inspectleyip mindblade i olan adama divining staff mi verdim allah belani versin bi daha roll atma gibisinden bisi demisti. ZA patchi ile de fire mage e revamp gelmisti spirit molten armorla crit felan veriyordu sanirim cok iyi itemdi yani mindblade den net daha iyiydi. Icimde kalmisti geri cevap verememistim adama ozur bile dilemis olabilirim. Raidden sonra guildden birisi de o staff mindbladeden daha iyi GM i bosver bilmiyor diye whisper atmisti.
Baska bir anim da bi arkadasin istegiyle kisa donemli wotlk zamani bi turk guildiyle raid yaparken raid leader mirror image im boss mekaniginin icinde kaldi diye -DKP vermisti. Adama ben degilim o mirror image diyince, o ney diye cevap gelmisti :)
Ozetle turklerle online oyun oynanmaz. Genellikle egolari uzayda, bilgileri corumda oluyor.
Yaşlar ilerledikçe düzeleceğine kitle dahada bozmaya başladı. Birde knightonlineden gelenler eklenince aynı guildi bırak aynı realmde olmak bile işkence gibi. Classic her pug raidde 1-2 kişi illa denk geliyor. En basitinden en son yaşadığım olayı anlatayım. Gold bid zg'i tamamen bitirip para dağıtıma başladık, 20 kişi sıraya girdi herkes sırasını bekliyor. Malum şahıs en arkadan en öne geçip parasını alıp kaçtı. En komik bulduğum olay ise pug raidde item çaldığı için guildinde rank düşürülen adama 1.5 ay sonra legendary weapon vermeleri. ( guild kurallarında legendary wep dkpsiz, raid katılımı yüksek, örnek davranış sergileyen vs. şeyler yazıyordu.)
quote:
Orijinalden alıntı: Thrashbringer
Burası konu dışı değil yanlış yere gelmişsin.
Yıl 2020 hala şu bölümde bir tane agrasif olmayan mesajın yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme