Şimdi Ara

TurkNet 200GB AKN 1000dk konusmalı mevcut müşteri kampanyası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
4.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biz yeni müşteri olanlara neden sunulmuyor bu ekstra kota imkanı? Var demeyin aradım sordum, öyle bir seçeneğimiz yokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schevko

Biz yeni müşteri olanlara neden sunulmuyor bu ekstra kota imkanı? Var demeyin aradım sordum, öyle bir seçeneğimiz yokmuş.

Hocam ilk etapta tek tip paket satışa açtılar 150 GB, ancak geçiş yaptıktan sonra bir üst pakete upgrade edebiliyorsun
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Geçişim tamamlanalı 1 hafta oldu arkadaşım. Yani artık Türk.Net müşterisiyim.

Ama müşteri hizmetleri ile birkaç defa görüşmeme rağmen hiçbir şekilde 200 GB AKN olan pakete geçirmiyorlar beni. Öyle bir seçeneğim yokmuş efendim...
  • quote:

Geçişim tamamlanalı 1 hafta oldu arkadaşım. Yani artık Türk.Net müşterisiyim.

Ama müşteri hizmetleri ile birkaç defa görüşmeme rağmen hiçbir şekilde 200 GB AKN olan pakete geçirmiyorlar beni. Öyle bir seçeneğim yokmuş efendim...

Konu bende hocam, planlama ile konuşurum bilgi veririm.
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Valla çok makbule geçer arkadaşım.
  • Bende merak ediyordum bu konuyu bu ay bitti sözleşmem sol den aylık 150-200 arası net kullanıyorum ve +10 ile 50 gb akk bana şart sizden olumlu sonuc bekliyorum.
  • Hocam 150 - 200 GB max. verilecek akn kotasıdr. isterseniz ÇM arayark detaylı bilgi alın. 0850 288 8080
  • 200 oluyorsa sorun yok görüyorum forumlarda akn 200 yükseltmek için arayıp öyle birşey yok dediklerini.
  • ledie L kullanıcısına yanıt
    Dostum hizmet aktivasyonunda sms ile online işlem merkezinin k.adı-şifresi geliyor ama suan bilmiyorsanız en sağlıklısı TurkNet ÇM arayarak alabilirsiniz.
  • Dostum TurkNet adına yazıyorum burda. Çalışanıyım. Güvenebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vizarali061

200 oluyorsa sorun yok görüyorum forumlarda akn 200 yükseltmek için arayıp öyle birşey yok dediklerini.

online işlem merkezinden girdiğimde +10TL'ye 200gb kotalı paketi görebiliyorum.

TurkNet 200GB AKN 1000dk  konusmalı mevcut müşteri kampanyası

• uzmanbiyolog kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu seçenek sadece önceden taahhüdü olan müşteriler için geçerli. Ve bir nevi Taahhüt yenilemiş gibi oluyorsunuz.

Çünkü hizmetin liste fiyatı 115.99 TL ve taahhüt bitiminde bu fiyattan ücretlendirileceksiniz diye uyarıyor.

Ama benim gibi doğrudan taahhütsüz üye olmuş müşteriler için "İnternet Paketimi Yükselt" menüsü altında sadece uyarı veriyor.

TurkNet 200GB AKN 1000dk  konusmalı mevcut müşteri kampanyası

Bu da demek oluyor ki 200 GB AKN yeni ve doğrudan Özgür İletişim ile Türk.Net abonesi olan müşteriler için mümkün değil.

Forumdaki birçok konuda da yanlış bilgilendirme yapılıyor ne yazık ki...

Ne yalan söyleyeyim ben de o bilgilendirmelere aldanarak Türk.Net'e geçtim. Şimdi 150 GB AKN ile yetinmek durumundayım.

• 50gb akn'den 150gb'a geçtiğimde senin karşılaştığın gibi bir ekranı görüyordum ben de.200gb seçeneği yoktu. ne zaman eklendi bilmiyorum bu 200gb seçeneği.yani taahhüdle alakası olduğunu düşünmüyorum.
    Fakat paylaştığınız ekran görüntüsünde mevcut paketiniz de 24 ay taahhütlü görünüyor. Yükseltme işlemi yapabileceğiniz 200 GB AKN'li paket de 24 ay taahhütlü...
  • quote:

Fakat paylaştığınız ekran görüntüsünde mevcut paketiniz de 24 ay taahhütlü görünüyor. Yükseltme işlemi yapabileceğiniz 200 GB AKN'li paket de 24 ay taahhütlü...

ben Türknet'e bu yılın ocak sonu itibariyle kullanmaya başladım.Benim abone olduğum zamanda özgür iletişim paketi yoktu. 50gb akn,16mb 59.99 olarak 24 ay taahhüdlü paketi vardı onu seçmiştim.Daha sonra özgür iletişim 150gb akn çıkınca Türknet taahüdümüzün devam etmesi koşuluyla, eski müşterilerini de bu kampanyadan faydalandırdı.orada tahhüdlü olarak çıkmasının nedeni benim tahhüdlü bir müşteri olmamdandır.

yeni üyelerin belli bir müddet sonra internet kota yükseltme seçenekleri eklenecektir online işlemler menüsüne.Çünkü arada bakıyordum ve tahminimce bir-iki hafta önce eklenmiş olmalı bu seçenek.Ancak ne kadar bir süre sonra eklenir bu seçenek onu bilemem.

• İnşallah ya bayramdam sonra abone olacagım 200 akk anca yeter bana
    Merhaba hocam , mevcut durumda 200 gb akn li pakete geçiş işleminizi sağlayamıyoruz. Ancak bu konu ile ilgili çalışmalar devam ediyor.
  • Selam

Kredi karti verilmeden kayit olabilmek icin bir gelisme var mi Beyler ?

Tesekkurler

Edit : Az once mh ile gorustum kk verme zorunlulugu kalkmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polanski TR -- 8 Temmuz 2016; 17:29:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stefanel4

Selam

Kredi karti verilmeden kayit olabilmek icin bir gelisme var mi Beyler ?

Tesekkurler

Edit : Az once mh ile gorustum kk verme zorunlulugu kalkmis

Evet Dostum, KK olmadan abone olabilirsiniz
  • Bu ayın 17sinde taahhütüm bitiyor. Turknetin özgür iletişim kampanyası en cazip tarife gibi görünüyor. Ancak aklıma takılan birkaç şey var.

1.Bulunduğum adreste fiber altyapısı olmasına rağmen Turknetle yaptığım telefon görüşmesinde yapılan ardrese dayalı sorgulamada (yalın internet kullanıyorum) hizmet veremediklerini söylediler. Turknet abonesi olamaz mıyım?
    2. Modem değerlerine göre 90 mbps hızına kadar hat değerim var. Turknete geçtiğimde bu değerlerde hız alabilir miyim?
    3. Elimde Huawei HG521 model modem var. Bildiğim kadarıyla Vdsl desteklemiyor. Adam akıllı hizmet almak için güncel bir modem almam gerekir mi?
    4. Özellikle oyunlarda Turknetin ping değerleri nasıl oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.