Şimdi Ara

TürkNet | Abone Olana Kadar İlgi Sonrası Rezillik ve Yalan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, geçen haftaya kadar Türk Telekomdan internet hizmeti alıyordum ve iptal ettim. TürkNet i aradım vs abonelik için gerekli evrakları attılar ben de çıktı alıp doldurdum ve belirlenen adrese gönderdim. Evraklar ulaştı ertesi gün beni aradılar ve dediler ki bugün geleceğiz müsaitmisiniz ? Ben de işte olduğum için dedim ki yarım saat sonra arayın işten izin alabilirsem gelin derim gelirsiniz. Tamam dediler ve yaklaşık 50 dakika sonra aradılar ben de izin aldığımı ve saat 15:30 da evde olacağımı ve 15:30 dan itibaren istedikleri zaman gelebileceklerini söyledim tamam dediler. Ben eve gittim bekledim gelen giden yok. Arıyorum tabiki muhatab olunacak 1 insan bile yok, sosal medyadan yazıyoruz bakan yok sıfır ilgi. Bugün Türk Telekom elemanı arayıp bana diyor ki dün gelmişler kimse yokmuş sizi telefon ile aramışlar ulaşamamışlar . Ben de dedim ki beni aramadılar ve ben beni aramadığınızı kanıtlarım beni kesinlikle aramadınız ! Bu konuşmadan sonra çekmemiş olabilir falan filan bahane uydurdu. Ben haftanın 6 günü (bazen 7 günü) çalışan birisiyim. İşten izin alamıyorum her dakika kaldı ki beni aradıkları gün bile zor aldım izini hemen gittim. Kısacası TürkNet bana vermiş olduğu sözü tutmadı. Bugün eve gidince bakacağım etiketleme vs yapılmış ise telekom tarafından kendim tesisatımı çekip işlemlerimi kendim halledeceğim. Evde kurulum hizmeti vs de kesinlikle verilmedi ve bu 30 TL hizmet bedelinin de iptalini isteyeceğim. Biz interneti keyfimizden almıyoruz ! İşimiz var ve ihtiyacımızdan dolayı alıyoruz. Bize keyfinize göre hizmet veriyorsunuz ve karşıda muhatab yok. Sözleşmedeki maddeleri sağlamıyorsunuz. 2018 yılındayız ve düşük çaplı ülkeler bile GBPS bağlantı sağlarken biz bırakın bağlantı sağlamayı daha internet sağlayıcı ile iletişim bile kuramıyoruz. Reklama gelince bir sürü özellik sayıyor ama icraata gelince hiç bir hareketlilik yok. Direkt mesajdan yazıyoruz bakmıyorlar post yorumlarına numaranızı verin diyorlar. Numaramızı halka açık şekilde mi verelim ne olsun istiyorsunuz ? Hafta sonu evdeyim ozaman da TürkNet çalışmıyor. Vel hasıl belli oldu ki TürkNet ten hizmet alamayacağımız kesin gibi görünüyor. İnsanlarla dalga geçermişçesine hizmet vermekten utanç duymanız gerekiyor. TÜRK adını taşıyorsunuz bi de.

Abone olana kadar ilgi var abone olduktan sonra sanki şirketi komple kapatıp yok oluyormuş gibi davranıyorlar.

------------------------------------------------------------------------Sorunumu Kendim Çözdüm Şuan İnternetimi Kullanıyorum------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ns_Lion -- 10 Ocak 2018; 22:35:50 >

• ben buradan şunu anladım türknet bazen 1 ay süren bağlantı problemini çözmüş.

ertesi gün ekip aramış daha ne olsun
  • Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    daha ne mi olsun daha ne oluyor biliyor musun bende başvurdum internet hattımı kapattırmadan başvurdum ertesi gün port ayrıldı benim için ertesi gün ekipler geldi bağladi kabloyu sonra ilk gün bağlandim internete 4 saat eski internetimle aynı hızda kullandım 14 mbps 4.saatin sonunda internet yavaşladı 3 megabite düştü diğer hattimin bilgilerini girdim türk telekoma geçirdim hatti hiz düzeldi sonra birdaha türknete geçirdim bilgileri girip hız düzeldi eski haline 14'e geldi 2-3 saat kullandım yine 3 megabite düştü sonra ertesi gün iptal ettim hatti türknet kadar rezil bir iss yok eskiden sorun yaşamıştım 1 ayda ekip yolladılar eve
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

daha ne mi olsun daha ne oluyor biliyor musun bende başvurdum internet hattımı kapattırmadan başvurdum ertesi gün port ayrıldı benim için ertesi gün ekipler geldi bağladi kabloyu sonra ilk gün bağlandim internete 4 saat eski internetimle aynı hızda kullandım 14 mbps 4.saatin sonunda internet yavaşladı 3 megabite düştü diğer hattimin bilgilerini girdim türk telekoma geçirdim hatti hiz düzeldi sonra birdaha türknete geçirdim bilgileri girip hız düzeldi eski haline 14'e geldi 2-3 saat kullandım yine 3 megabite düştü sonra ertesi gün iptal ettim hatti türknet kadar rezil bir iss yok eskiden sorun yaşamıştım 1 ayda ekip yolladılar eve

sorun yaşayandan daha çok memnun olan var hocam.

• Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    Hocam ben belirttiğim üzere yoğun çalışan birisiyim ve bana bugun geleceğiz deniliyor onaylıyorum izin alıp hemen gidiyorum eve gelen giden yok. Bu durumu oradaki kadına da söylüyorum çok yoğunum diye. Bugun gelmeyeceksen neden geleceğim diyorsun ? Sorun bu. Daha bağlanmadı ve eminim bağlandıktan sonra her 10 kişiden 8 inin yaşadığı hız düşme kopma gibi saçma sapan problemlerle uğraşacağım adım gibi eminim. İlerleyen süreçleri de yazacağım bilgilendirme amaçlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.