Şimdi Ara

Türknet alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler pazartesi gunu turknet aldim.Iste onceden internet varmiydi dedi bende hayir dedim falan.Sonra o gün sözleşmeyi kargoladim kimlik fotokopisini de attim.
    Bugün mesaj geldi sozlesmeler falan ellerine gecmiş.Ne zaman gelir internette bakiyorum herkes bir turlu elime ulasmadi diyor.Birde acaba yaninda modem verirlermi ?
    Lütfen cevap verin hatayda oturuyorum.En fazla ne zaman ulasir elime

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belgeler bugün ellerine ulaştıysa 2-3 gün içinde aboneliğiniz başlatılır. Sonrasında evde kurulum için ekip gelecek kurulumu yapacak.

Modem konusuna gelince Türknet modem veriyor yeni abonelere. Bu sayfada görebilirsiniz. Abonelik sürecinde size sormadılar mı modem istiyor musunuz diye?
  • Sıfırdan internet kurma istediniz sanırım. Varolan internet yok ise eğer...

Sıfırdan internet kurma işi (dolap koyma vs.) uzun sürebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomadio

Belgeler bugün ellerine ulaştıysa 2-3 gün içinde aboneliğiniz başlatılır. Sonrasında evde kurulum için ekip gelecek kurulumu yapacak.

Modem konusuna gelince Türknet modem veriyor yeni abonelere. Bu sayfada görebilirsiniz. Abonelik sürecinde size sormadılar mı modem istiyor musunuz diye?
    ben ozaman modeme paramı odiycem ben sordum sadece 60+30 tl kurulum dediler

• alma kardeşim uzak dur ben aldım pişmanım :(
  • valla aldım artik az once telefon hattini t telekom geldi bagladi birazdan gelir dedi turknet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el bir modem alıp kullanabilirsiniz, 30-100tl aralığında ikinci el adsl ve vdsl modemler var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türknete abone olmalı mıyım?
    5 yıl önce açıldı
    Turknet için modem önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Bozoğlu

İkinci el bir modem alıp kullanabilirsiniz, 30-100tl aralığında ikinci el adsl ve vdsl modemler var.
    yani illaki modem için para vericekmiyim ?

• fatih2343 F kullanıcısına yanıt
    Hangi firma taahhütsüz internetin yanında modem veriyor? Bir kere mantığa aykırı.
  • Merhaba, sizi aramızda göreceğimiz için çok mutlu olduk :) Taahhütsüz olduğumuz için modem verme durumumuz yok tabii ...
    Aktivasyon işlemleriniz için evraklarınız elimize geçtiği günden sonra 3-5 iş günü içerisinde hizmetinizi aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Eğer altyapısal bir sorun varsa süreç biraz daha uzayabiliyor. Süreç içerisinde sormak istediğiniz tüm sorularınızı bana PM üzerinden ulaşarak sorabilirsiniz. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, sizi aramızda göreceğimiz için çok mutlu olduk :) Taahhütsüz olduğumuz için modem verme durumumuz yok tabii ...
    Aktivasyon işlemleriniz için evraklarınız elimize geçtiği günden sonra 3-5 iş günü içerisinde hizmetinizi aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Eğer altyapısal bir sorun varsa süreç biraz daha uzayabiliyor. Süreç içerisinde sormak istediğiniz tüm sorularınızı bana PM üzerinden ulaşarak sorabilirsiniz. İyi forumlar.
    Hocam PM de hata var diyor ulaşamıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.